Forum » Programska oprema » Težave z Outlookom
Težave z Outlookom
joeblack ::
Prej sem si naložil Outlook 2000 in sem na začetku ko ga je potrebno konfigurirat pomotoma stisnil možnost Exchange server,pa tega nisem mogel več razveljavit.
In zdaj nisem mogel dodajat novih e-mailračunov .
Pa ga odinštaliram ker sem mislil da ga bom potem lahko spet na novo konfiguriral pa ne gre mi napiše da privzetih map ni mogoče odpreti, tako da sem moral še nkrat visat podatke kot prej.Kamse to zapiše da ne gre popravit oziroma kaj moram naredit da ga bom na čisto gor dal,tako da me bo na začetku vprašal za nastavitve?
In zdaj nisem mogel dodajat novih e-mailračunov .
Pa ga odinštaliram ker sem mislil da ga bom potem lahko spet na novo konfiguriral pa ne gre mi napiše da privzetih map ni mogoče odpreti, tako da sem moral še nkrat visat podatke kot prej.Kamse to zapiše da ne gre popravit oziroma kaj moram naredit da ga bom na čisto gor dal,tako da me bo na začetku vprašal za nastavitve?
Talking on flat is easy!
- premaknil: ToniT ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TeamViewer vprašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 3010 (1585) | Fsegula62 |
» | Zamenjava za Cisco 1600 routerOddelek: Omrežja in internet | 6117 (5384) | deadbeef |
» | Microsoft OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 2176 (1776) | Grega_K |
» | SecureW2; Žična in brezžična povezava na istem laptopu (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7922 (7268) | ArchNem |
» | NTFS dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2379 (1882) | ToniT |