» »

Profesionalni borec v striptiz klubu brutalno pretepel štiri moške

Profesionalni borec v striptiz klubu brutalno pretepel štiri moške

1 2 3
4
»

solatko ::

Gregor P - Ti pa zgleda nisi funkcionalno pismen. Vlečeš ven stavke, ki ti odgovarjajo.
Najboljši prijatelj (njegov), je izzival, ko je pa prišlo do gužve, se je postavil za njegov hrbet in čakal, da Dušan zadevo uredi. Normalno, v takih primerih NIKOLI ni prišlo do pretepa, saj je Dušana več ali manj poznala cela SLO.
V izogib takim slučajem, je ob prvi vroči debati, med tem kolegom in potencialnimi povzročitelji pretepa, lepo položil (z udarcem, ki je bil kontroliran in precizen), dal spat tega kolega.

To je bistvo mojega pisanja.
Naredil je to, zato, ker je vedel, da je njegovo ime in pojava, zadostni ščit za mir v lokalu, če pa bo petelinček izzival, pa zna prit do sranja, kakršno nastane v množičnem pretepu.
Znal je pravilno precenit situacijo in dosegel večni mir, dokler je bil on redar.
Takrat po takih lokalih niso stražili G7 in podobni patroni, tisti, ki so tak lokal vodili, so si prizadevali vzdrževati red in mir, s kakšnim znanim borcem.
Nekaterim je to lepo uspevalo, drugim pač ne in eden od lokalov, kjer jim to ni uspevalo, je bil disko Voda, 220 - kopališče Ilirija, v zimskem času je bil tam, čisto v redu disko klub, z dobrimi DJ-i, vendar s populacijo, katera je več ali manj iskala pretep.
Drugi lokal v tistem času, je bil STOP klub, pod halo Tivoli, kjer so imeli varnost, varnostniki, sicer zaposleni v hali Tivoli (sami starejši gospodje, ki so drugače nadzirali vhode na športnih in glasbenih prireditvah v hali). Tudi tam je bilo večkrat vroče, vendar so stalni obiskovalci dosegli tihi dogovor, da se pretepi dogajajo pred klubom, saj si niso želeli zaprtja ali razbitih prostorov. Skoraj vsak večer je 2x do 3x pokalo, zaradi nepomembnih zadev. Razplet se je zapil pri šanku.
Delo krepa človeka

theBill ::

solatko je izjavil:

V zgornji Šiški, smo v 70-ih letih uredili prostor, za zabavne dejavnosti mladih - Mladi Šiškar. V tem klubu (disko, lokal in soba s fliperji in biljardom), je v disko klubu, v kleti, precej časa bil redar Dušan Kukić, profesionalen boksar (sparingpartner, takrat svetovnemu prvaku Mati Parlovu).
Prvi dan, je položil na tla, s klasičnim K.O., najboljšega kolega, ki pa se je v njegovi bližini rad petelinil. Ko je prišel k sebi, je na vprašanje zakaj, Dušan lepo odgovoril, ker hočem imeti red, ne da mi boš ti izzival, jaz pa bom najebal.


Koga je pa položil? Moj foter je tudi tja zahajal.

Double_J ::

Morilec pred vrtcem na Rodici neuradno zakonito razpolagal z vsaj sedmimi kosi orožja.

http://www.zurnal24.si/dokazal-da-je-zd...
Dve šivanki...

solatko ::

Se mi zdi, da mu je bilo ime Srečo ali nekaj podobnega, v glavnem od takrat, ga nisem videl več izzivat nikogar.
Delo krepa človeka

Avenger ::

STU-III je izjavil:


Kot sem že omenil se nekateri celo sami malo pozabavajo zaradi dolgčasa na nekom drugem, kako potem praviš, da tisti, ki trenirajo borilne veščine imajo prag zloma pri stresu višji? Jaz bi prej rekel ravno obratno, še sami začnejo nekateri, če jih sploh noben ne izzove.


Ker smo ljudje, ne roboti, smo različni in tudi v najbolj človekoljubnih institucijah se najdejo slabi ljudje, pač določen procent jabolk bo zgnil. Če pod borilne veščine spada tudi boks in kickboks, je to spet nekaj drugega kot karate ali judo, ker sta prva dva kontaktna športa, pri katerem je cilj nasprotnika premagati z udarci, ki jih začneš vadit na sparing partnerju že takoj na začetku in hitro prideš do faze, kjer zlahka premagaš nekoga, ki o borbi nima pojma, kar znatno dvigne borilno samozavest in ego, še posebej tistim, ki so v ta šport stopili s točno določenim, pragmatičnim namenom - kako se hitro naučit obvladat nasprotnika. Pri karateju gre običajno za bolj poduhovljen pristop in ravno zato, da ne bi pritegovali ljudi, ki bi radi bili na hitro učinkovito nasilni, je procej učenja dolgotrajen. Še vedno se bo pa našel kdo, ki bo izzival random folk in jih bombal, ampak to nič ne pomeni.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
1 2 3
4
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero borilno veščino izbrati (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8021764 (17986) solatko
»

Borilne veščine specialnih enot (strani: 1 2 )

Oddelek: Šport
7013379 (10909) Andrej14
»

Steven Seagal(Ai kido) & MMA

Oddelek: Loža
254990 (4415) solatko

Potreba po samoobrambi - kateri trening bi mi biu primeren? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
26151784 (46486) bluefish
»

Kali - filipinska borilna veščina (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11516488 (11431) imagodei

Več podobnih tem