» »

Dopust - kam in s katero agencijo

Dopust - kam in s katero agencijo

foofighter ::

Katero potovalno agencijo priporočate? Kje imajo dobro organizacijo, cene, izbiro, ...? Na morje sem do sedaj vedno hodil v lastni režiji, tako da ne poznam dosti teh zadev.

Kakšno priporočilo glede destinacije? Zaenkrat sem glededal večinoma grške otoke. Edini pogoj je, da je v bližini hotela surf center z možnostjo izposoje opreme.

A se sploh da dobit kje res ugodne last minute aranžmaje. Na hitro sem preveril po netu, kjer vsi oglašujejo last minute ponudbe, cene pa skoraj nič manjše kot navadni aranžmaji.

jype ::

Še naprej hodi v lastni režiji, boš imel največ od tega, razen v primeru, da greš resnično le surfat - potem pa vprašanje raje zastavi drugače: Kam se je najbolj pametno odpravit surfat (in surferji bodo ziher znali odgovoriti tako, da boš v lastni režiji poceni prišel skozi).

Super Sonic ::

Kakšno priporočilo glede destinacije? Zaenkrat sem glededal večinoma grške otoke. Edini pogoj je, da je v bližini hotela surf center z možnostjo izposoje opreme.


Rodos potem, tam je del otoka skoz pod vetrom, voda čista in vzdušje OK (ponoč mislim). Men je bil kul tudi Samos, tudi vetrovno, ampak je zelo umirjen otok, nočnega življenja skoraj da ni, čas je na tistem otoku ustavljen.

Agencija? Nima veze, ker recimo na obeh omenjenih otokih so programe imele druge agencije. Tako sem se tudi sam navadil, ko sem še hodil z agencijami okol, da ni važna agencija (skoraj, imamo jih nekaj na črni listi, preveri katere so to danes), ampak PROGRAM ga je nekdo sestavil. Omenjeni programi se potem delijo med različne agencije, tako da potem dostikrat srečaš tam ljudi, ki so aranžmaje vzeli preko drugih agencij (in bog ne daj da gre za štajerce, ker se znajo cel dopust samo o tem pogovarjat kako je dal kdo 10,20EUR več manj, haha).

Osebno sem dobil vedno vse na nivoju v agenciji Sunholidays. Ampak je podobno "dobrih" vsaj še ducat.
Photography is an immediate reaction, drawing is a meditation.
http://www.youtube.com/watch?v=O2WKoN8K6nI&feature=share

Zgodovina sprememb…

foofighter ::

Zakaj bi imel največ od dopusta v lastni režiji? Dopust ne bo izključno surferski. Boljša polovica je izrazila željo da bi šla letos na mediteran, moj edini pogoj je bil bližina surf centra. Šla bi pa samo za 1 teden, tako da pride v poštev samo letalo. A se za tako kratek čas sploh kaj profitira če sam planiraš?

kixs ::

Z letalom prides se najceneje skozi preko kaksne potovalne agencije. Saj najamejo celo letalo... in dobis lahko v last minute tudi zelo dobre cene. Ampak to je recimo 2-3 dni pred letom.

Odvisno kdaj gres... je varianta tudi Egipt - Hurgada in okolica, saj skoraj vedno piha in je polno raznih centrov za "kajtanje" ze v hotelskih kompleksih kot tudi zunaj. Js ne srfam, pa ti tezko kaj vec svetujem. So pa sli eni kolegi v Maroko prav s tem namenom - pa se kompletno svojo opremo so dol vlacili.

lp

bdoxx ::

mislim da surfat hodijo predvsem v francijo

APARTMAJI ::

lastna režija itaq

r3dkv1c4 ::

Avantura!!


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naknadno zaračunavanje

Oddelek: Loža
142061 (1247) Pac-Man
»

Pocitnice do 400€

Oddelek: Loža
346760 (5586) Okapi
»

Popotniške počitnice

Oddelek: Loža
144770 (4330) rainyman
»

dopust za 2 za okrog 400.000SIT

Oddelek: Loža
223358 (123) Pujcek
»

Pozdrav iz Nove Zelandije

Oddelek: Loža
293533 (2566) Matty

Več podobnih tem