Forum » Hlajenje in modifikacije » Volcano 9 - prosim pomoč
Volcano 9 - prosim pomoč
kn3z007 ::
Zdravo
Imam en majčken problem z tem coolerjem. Sicer mi zadeva dela odlično ampak sem pri napeljavi potenciometra na zunanjo stran ohišja majčkeno potrgal žice in sedaj mi cooler ne dela. Oz. mi dela ampak samo na max. ali minimum. Mi kdo pošlje sliko, kako je zadeva montirana na potenciometer, še bolje, mi kdo mogoče proda ta potenciometer z kablovjem vred?
Za odgovore se vam zahvaljujem
P.S.: nočem si montirati senzorja za temperaturo, don't ask why...
Imam en majčken problem z tem coolerjem. Sicer mi zadeva dela odlično ampak sem pri napeljavi potenciometra na zunanjo stran ohišja majčkeno potrgal žice in sedaj mi cooler ne dela. Oz. mi dela ampak samo na max. ali minimum. Mi kdo pošlje sliko, kako je zadeva montirana na potenciometer, še bolje, mi kdo mogoče proda ta potenciometer z kablovjem vred?
Za odgovore se vam zahvaljujem
P.S.: nočem si montirati senzorja za temperaturo, don't ask why...
Lp
kn3z007
www.geneza.com
kn3z007
www.geneza.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kakšne potenciometre? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 13003 (11171) | Azrael |
» | Homemade fan controler (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11527 (9591) | SodVina |
» | Hladilna telesaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1419 (1041) | the_unborn |
» | Rabim en dober CPU cooler za XP1800+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1473 (1278) | Hux |
» | Nekaj o potenciometru, Ledicah in ventihOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1579 (1093) | Tic |