Forum » Mobilne tehnologije » Samsung E1200 nima micro usb priključka
Samsung E1200 nima micro usb priključka
Znida ::
Danes sem prejel Samsung E1200 telefon skupaj s Bob-ovo številko, vendar telefon nima MicroUSB priključka.
Kakor mi je znano morajo imeti vsi novi telefoni v EU MicroUSB priključek.
Ali se motim in so izjeme ali prodajajo nelegalen telefon? Me kar moti, ker so ostali telefoni ki jih uporabljam vsi MicroUSB in mi dodaten polnilec ni všečen.
Kakor mi je znano morajo imeti vsi novi telefoni v EU MicroUSB priključek.
Ali se motim in so izjeme ali prodajajo nelegalen telefon? Me kar moti, ker so ostali telefoni ki jih uporabljam vsi MicroUSB in mi dodaten polnilec ni všečen.
- spremenilo: Znida ()
hojnikb ::
če obstaja adapter, potem je stvar ok.
Tudi iphoni nimajo microusb, pa se vseeno prodajajo
Tudi iphoni nimajo microusb, pa se vseeno prodajajo
#brezpodpisa
Znida ::
Zraven ga ni bilo, verjetno ga bo treba naročit s kitajske... Vseeno čudno, da ga nima vgrajenega.
Sem pogledal in se ga ne da kupit, adapterja mislim.
Sem pogledal in se ga ne da kupit, adapterja mislim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Znida ()
Nesta ::
Ve kdo kako resetirati omenjeni telefon. Imam namrec tezavo da mu je tamal nastavil kodo za zaklep sedaj pa je pozabi kodo... :)
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brezžično polnjenje android telefona prek microUSBOddelek: Pomoč in nasveti | 2898 (2600) | SeMiNeSanja |
» | Chromecast iz Amazona.deOddelek: Pomoč in nasveti | 2626 (2459) | mcgeek |
» | Applova zamujena priložnost z Lightning konektorjem (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 38048 (32434) | Gandalfar |
» | Apple pripravlja nov Dock priključekOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 3673 (3151) | PrimozR |
» | Končno enotni polnilci mobilnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 12072 (8914) | SmeskoSnezak |