Forum » Elektrotehnika in elektronika » Nakup varilnega aparata
Nakup varilnega aparata
drobnjak ::
Zdravo
A ma kdo že kaj izkušenj z varilnimi aparati Fronius? Sem opazil ponudbo za TransPocket in me zanima, kaj mislte, a se splača dat malo več za Froniusa?
Varim pa skoraj vsak dan in si ne morem privoščiti kakšnega kitajskega sranja.
Hvala in lp
A ma kdo že kaj izkušenj z varilnimi aparati Fronius? Sem opazil ponudbo za TransPocket in me zanima, kaj mislte, a se splača dat malo več za Froniusa?
Hvala in lp
SplitCookie ::
Vse je kitajsko sranje
Lep dan še naprej
Lep dan še naprej
SplitCookie> Prevoziš RDEČO ! jype> Ja? A to je kaj posebnega?
Ramon dekers> Ječa je lahko naravno okolje potem ko se adaptiraš.
jype> CPP ne spoštujem _NIKOLI_
Ramon dekers> Ječa je lahko naravno okolje potem ko se adaptiraš.
jype> CPP ne spoštujem _NIKOLI_
STU-III ::
SplitCookie je izjavil:
Vse je kitajsko sranje
Lep dan še naprej
Ne, ni.
O, a imaš naziv? Tega pa še nisem opazil
Lep dan še naprej.
@offtopic off
Line secured.
Zdravo
Hvala in lp
Točno s to znamko nimam izkušenj, bi pa pohvalil Stel. Sam imam namreč Stel Magic Inverter 120 in moram reči, da se odlično obnese. (ima inverter tehnologijo)
Line secured.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: STU-III ()
drobnjak ::
Sem se kar odločil za Froniusa in moram reči, da mi ni niti malo žal :) Naprava dela super, nad vari sem navdušen! Priporočam vsakemu.
lp
lp
Sem se kar odločil za Froniusa in moram reči, da mi ni niti malo žal :) Naprava dela super, nad vari sem navdušen! Priporočam vsakemu.
lp
Lepo, da deluje.
LP
Line secured.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri varilni aparat - začetnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 44207 (6677) | Motion |
» | Tesla bo gradila največjo baterijo na svetuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 12838 (3497) | DamijanD |
» | Varilni aparat (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14600 (8054) | recmajkemi |
» | varilni aparat - kaj kupit? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25761 (19071) | gruntfürmich |
» | Prosim za nasvet ob nakupu varilnega aparataOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7275 (7034) | pavl |