Forum » Omrežja in internet » Vdor v facebook
Vdor v facebook
Hangover ::
Lep pozdrav
Mene pa zanima kako narediti na FB takšno varovanje vpisa v sam facebook kot ga ima gmail.
Namreč opažam da mi nekdo vdira v FB, zamenjam geslo in mi spet vdre. Kako geslo izve nimam pojma. Računalnik imam ves čas pod kodo prav tako telefon, tako da kakšen keyloger tukaj nima nobene veze.
Zdaj pa bi si rad nastavo tko da se lahko prijavim samo s svojim računalnikom in telefonom, če se hočem pa kje drugje prijavit na facebook pa mi prek SMS-a pošlje geslo za preverjanje.
... Mogoče ma kdo kakšno idejo oz pomisleke kako mi vdirajo v FB? (Za tiste fejk strani vem)
Mene pa zanima kako narediti na FB takšno varovanje vpisa v sam facebook kot ga ima gmail.
Namreč opažam da mi nekdo vdira v FB, zamenjam geslo in mi spet vdre. Kako geslo izve nimam pojma. Računalnik imam ves čas pod kodo prav tako telefon, tako da kakšen keyloger tukaj nima nobene veze.
Zdaj pa bi si rad nastavo tko da se lahko prijavim samo s svojim računalnikom in telefonom, če se hočem pa kje drugje prijavit na facebook pa mi prek SMS-a pošlje geslo za preverjanje.
... Mogoče ma kdo kakšno idejo oz pomisleke kako mi vdirajo v FB? (Za tiste fejk strani vem)
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Gandalfar ()
Xserces ::
tudi če imaš računalnik "pod kodo" keylogger še zmeraj dela...
password generator
password generator
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Xserces ()
Ah ne, s tem sem mislu povedat, da nima noben drug dostopa do mojega računalnika razen mene, saj je na njem le en račun, tako, da odpade to, če si mislu, da je naložu nekdo program preko drugega uporabniškega računa.
Bi pa rad še povedo da je računalnik na novo sformatiran (celo z nekim programom, ki ti celi disk prepiše s podatki)
Bi pa rad še povedo da je računalnik na novo sformatiran (celo z nekim programom, ki ti celi disk prepiše s podatki)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hangover ()
cen1 ::
Keylogger ali podoben virus. Drugega razloga ne vidim ker da ti pograbi geslo v cleartext obliki ti ga mora lokalno na računalniku. Do fb-ja je itak https tako da od tam naprej ti ga sigurno ne. Staknil si ga pa po vsej verjetnosti med brskanjem po netu.
Kako pa sploh veš da ti je nekdo udrl?
Keylogger ali podoben virus. Drugega razloga ne vidim ker da ti pograbi geslo v cleartext obliki ti ga mora lokalno na računalniku. Do fb-ja je itak https tako da od tam naprej ti ga sigurno ne. Staknil si ga pa po vsej verjetnosti med brskanjem po netu.
Že enih par povratnih sporočil sem od več nekih oseb dobil, ki ga/jo sicer imam dodano ampak se nikoli z njo nisem pogovarjal. In očitno tip oz. kdor kol vdira v fb, potem zbriše svoje(oz. moje, ker je moj fb) sporočilo, ki ga je poslal. Verjetno se kar lepo izživlja v sporočilu, glede na odgovore, ki jih prejmem nazaj
xine ::
Probej spremenit gmail z katerim se prijavljevaš v fb. Ker včasih ti ugotovijo geslo od mail-a in ti prek njega udirajo v fb in podobno. :)
crniangeo ::
ali pa maš preprosto eno aplikacijo nameščeno na fafbuku, kateri si dovolil da reklamira v tvojem imenu :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FTP port forwardingOddelek: Izdelava spletišč | 1753 (1513) | boolsheat |
» | Vdor v android tablicoOddelek: Pomoč in nasveti | 7807 (6502) | All |
» | IP in vdor v Facebook accountOddelek: Omrežja in internet | 1183 (1088) | JazsemM |
» | 140 tisoč KPN-jevih naročnikov ohranilo isto privzeto gesloOddelek: Novice / Varnost | 7160 (6450) | Gandalfar |
» | vdor v moneybookersOddelek: Pomoč in nasveti | 2206 (1651) | amigo_no1 |