Forum » Pomoč in nasveti » Youtube in Chrome
Youtube in Chrome
salabajs ::
Zdravo.
Mene pa zanima ali ima kdo podobno težava oz. če ve kako se odpravi.
Nekaj dni nazaj se mi je Chrome posodobil.
Različica 27.0.1453.94 m
Google Chrome je posodobljen.
Od takrat približno (tako ocenjujem) imam težave s stranjo Youtube. Problem je sledeč:
- sličice videov se mi ne naložijo
- (še bolj moteče) če kliknem na "share", "add to".. zavihke pod videom se nič ne zgodi. Enako je če kliknem na svoj profil, da bi se mi dol odprlo okno ter playliste..
V bistvu so vse te "dinamične" zadeve nekako zamrznile? Mogoče kdo ve zakaj in kako se da odpravit?
V FF YT dela ok. Chrome pa ne deluje ne na namiznem ne na prenosniku.
Hvala za vso pomoč.
Mene pa zanima ali ima kdo podobno težava oz. če ve kako se odpravi.
Nekaj dni nazaj se mi je Chrome posodobil.
Različica 27.0.1453.94 m
Google Chrome je posodobljen.
Od takrat približno (tako ocenjujem) imam težave s stranjo Youtube. Problem je sledeč:
- sličice videov se mi ne naložijo
- (še bolj moteče) če kliknem na "share", "add to".. zavihke pod videom se nič ne zgodi. Enako je če kliknem na svoj profil, da bi se mi dol odprlo okno ter playliste..
V bistvu so vse te "dinamične" zadeve nekako zamrznile? Mogoče kdo ve zakaj in kako se da odpravit?
V FF YT dela ok. Chrome pa ne deluje ne na namiznem ne na prenosniku.
Hvala za vso pomoč.
Hayabusa ::
chrome://plugins/
Izklopi chromov flash in uporabljaj samo adobovega.
Izklopi chromov flash in uporabljaj samo adobovega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
salabajs ::
Hvala za odgovor.
Sem šel preverit in kolikor vidim imam samo od Adobe?!
Kaj točno bi pa moral iskat? Sem dal tam desno podrobnosti, da je vse naložilo pa pod "flash" mi najde samo od Adobe.
Sem šel preverit in kolikor vidim imam samo od Adobe?!
Kaj točno bi pa moral iskat? Sem dal tam desno podrobnosti, da je vse naložilo pa pod "flash" mi najde samo od Adobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Chrome - youtube lagOddelek: Programska oprema | 2241 (1686) | bond007 |
» | adobe flash player - firefoxOddelek: Programska oprema | 1225 (1128) | Hayabusa |
» | Izšla Opera 11.50 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 27264 (21139) | primar |
» | Google Chrome se sesuva!!!Oddelek: Programska oprema | 3573 (3038) | Bor H |
» | [PS3] NasvetiOddelek: Konzole | 1234 (843) | Berserker |