Forum » Pomoč in nasveti » Ocena računalnika
Ocena računalnika
gevara ::
Yacked2 ::
1) Print screen->mspaint.exe->shrani->upload na http://shrani.najdi.si
2) izbolšaš lahko tako da kupiš močnejše komponente, oz. izklopiš tiste posebne učinke itd...
2) izbolšaš lahko tako da kupiš močnejše komponente, oz. izklopiš tiste posebne učinke itd...
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
BALAST ::
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
gevara ::
kako pa bi lahko dosegel najboljšo učinkovitost računalnika? imam i5 procesor 2.50GHz in 6,00 Gb rama.
Občasno mi zmrzuje npr. Opera. Kolega je reku nej probam nasnet windows 8 (zdej mam 7 ultimate) sam nevem če bo to rešil problem. Baje je 8-ka zanič.
Občasno mi zmrzuje npr. Opera. Kolega je reku nej probam nasnet windows 8 (zdej mam 7 ultimate) sam nevem če bo to rešil problem. Baje je 8-ka zanič.
Yacked2 ::
Ocena je enaka najnižji oceni komponente, v tvojem primeru grafične-> kupi močnejšo grafično ane.
Korak naprej ni vedno ustrezen...sploh če si na robu prepada!
bluefish ::
Seveda pa nima smisla kupovati nove grafične, če iger ne igraš.
Preveri tudi, če sploh imaš nameščene ustrezne gonilnike za grafiko. Ter tudi, če je le ta integrirana.
Preveri tudi, če sploh imaš nameščene ustrezne gonilnike za grafiko. Ter tudi, če je le ta integrirana.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | računalnik med igranjem igric šteka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7911 (6518) | klkkkkkkkkkk |
» | Onemogočiti PrtSc gumbOddelek: Izdelava spletišč | 2965 (2251) | darkolord |
» | Problemi z grafično in SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 3289 (2695) | Rippy |
» | LAN - ob zagonu win7 internet ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 2285 (2106) | M&M |
» | "Zamegljena" slika 6600 GT Pci-eOddelek: Strojna oprema | 1156 (1033) | LoneWolf |