Forum » Mobilne tehnologije » [Android] HTC Desire Cyanogenmod 10.1
[Android] HTC Desire Cyanogenmod 10.1
black ice ::
Na (pra)stari telefon želim naložiti Cyanogenmod 10.1 (Android 4.2.2 - Jelly Bean) link: http://forum.xda-developers.com/showthr....
Ko sem flashal GApps namenjene v4.2.2 mi je v notranjem pomnilniku ostalo samo še 30MB prostora. Naložil sem link2SD (ext4 particija na SD velikosti 2GB in nastavljen takojšnji prenos na SD), vendar mi z Google Play Stora noče naložiti aplikacij večjih od 15MB.
Kako rešiti zagato? Zaenkrat imam še stock HBOOT. Naj naložim HBOOT Data++? Se potem da povečati /cache particijo na SD? Da bi imel 5MB v notranjem pomnilniku, ostalo pa na SD.
Še tabela s pripadajočimi particijami glede na različico HBOOT.
Ko sem flashal GApps namenjene v4.2.2 mi je v notranjem pomnilniku ostalo samo še 30MB prostora. Naložil sem link2SD (ext4 particija na SD velikosti 2GB in nastavljen takojšnji prenos na SD), vendar mi z Google Play Stora noče naložiti aplikacij večjih od 15MB.
Kako rešiti zagato? Zaenkrat imam še stock HBOOT. Naj naložim HBOOT Data++? Se potem da povečati /cache particijo na SD? Da bi imel 5MB v notranjem pomnilniku, ostalo pa na SD.
Še tabela s pripadajočimi particijami glede na različico HBOOT.
Name /system /cache /data Bravo Stock 250M 40M 147M Bravo Data++ 180M 5M 252M Bravo Sense 180M 40M 217M
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTC One X in KitKatOddelek: Mobilne tehnologije | 1066 (709) | gddr85 |
» | Počasen androidOddelek: Mobilne tehnologije | 7531 (5538) | DarkJedi8x |
» | HTC Desire - ROOT SD cardOddelek: Pomoč in nasveti | 2132 (1530) | hojnikb |
» | Huawei IDEOS X5 U8800Oddelek: Mobilne tehnologije | 3492 (2832) | errhec |
» | Android 2.3 prispel za HTC Desire (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17436 (15047) | sgdjkdlsugi4 |