» »

Kateri mobilni operater je najboljši v sloveniji

Kateri mobilni operater je najboljši v sloveniji

«
1
2 3

kojot31 ::

Lp!

Prosil bi vas, če se malo razpišete glede kvalitete, zadovoljivosti z operaterjem in delovanjem v slvoeniji.

Jaz sem bil pri mobitelu, nato pa od ustanovitve simobila, skoz pri njih do pred treh let, ko sem prešel na bob. Pri simoblu ni bilo pokritosti signala z umts in video konference. Vedno kakšni čudni zvoi v slušalki. Nato so pred leti nadgradili omrežje in dodali oddajnik in je bilo malo bolje. So pa še občasno čudni zvoki med pogovorom. Pa ko pridem v mercator, ni omrežja prek boba. Sedaj pa premišljujem, da bi prešel k tušu, kjer bi imel iste stroške, samo boljša tehnična podpora, ki jo pri bobu sploh ni, edino 090.

Tuš naj bi bil bolj pokrit, kot pred dvema letoma. Nekateri pravijo, da so kar zadovoljni. Ne vem pa, kakšne so kaj osebne izkušnje s komunikacijo pri tušu..

Hvala za komentarje.

mtosev ::

mobitel ti v SLO ima najboljšo pokritost brez dvoma. če hočeš najboljše boš rabil it na mobitel
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro
moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Cooper ::

Mobitel, brez dvoma. Dela povsod, ne prekinja, so med prvimi v vpeljevanju novih produktov in tehnologij, v zadnjem času so postali tudi cenovno zelo konkurenčni. Simobil je dober le v reklamah, povsod drugje pa daleč za Mobitelom.

blue ::

Tuš dela kr ok v mestih.. Izven teh pa neprestano prejemam smse o zgrešenih klicih...

Tuš je mogoče najboljši za denar, če nisi zahteven :)

#000000 ::

Noben ni vreden svoje naročnine :) Mobitel ima samo po Lj. par takih lukenj kjer že pet let prekinja ali so motnje pa ne zrihtajo, tolk o modernem omrežju. Enako imata simobil in bob zadevo porihtano tako da se dostikrat bolj pogovarjaš sam z seboj, odmeva k u tunelu. TUŠ isto sranje če ne celo slabše.

Uglavnem kot pravim noben ni vreden te naročnine, ajde mogoče BOB z big bob paketom, ker je 10 ojrov in dela kot dela :) Ostalo je samo otimačina, se spomnim ko je Simobil uletu na sceno, sem mogu it na podstreho in se postavit k oknu ki ima pogled proti mestu da sem imel signal, oz. da sem polovil SMS-e klicat tko al tko nisem mogel :) uglevnem drag bull šit vse skup

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()

gendale ::

najboljši po čem?

ceni?

omrežju?

...
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

dejanslo ::

S prenovljeno ponudbo Itak paketov je Mobitel postal spet konkurenčen, and therefore, I dare to say je spet on top.. Čeprav sem pred cca 2-3 mesci šel na Tuš (free 20), bom verjetno presedlal nazaj, ker je kvaliteta storitev pač boljša, 2000 enot pa dovolj zame.

http://ponudba.itak.si/paketi
There`s More Than One Way To Do It

driver_x ::

Dokler je T-2 gostoval pri Mobitelu, sem imel T-2. Odkar gostuje pri Simobilu pa je v naših koncih tako slaba pokritost, da sem šel na Mobitel.

MaterVola ::

Lahko samo potrdim, da je kombinacija T-2 in Simobil hecna. Na pol delujoča storitev in telefon stalno preklaplja med omrežjema. Ko govoriš, te vrže v Simobil, čeprav je T-2-jevega signala več kot dovolj.

CaqKa ::

sem bil na simobilu, zdaj pa sem na tuš.

hojnikb ::

na mobitelu že od ~2002 in tut mislim ostat pri njih. Pokritost je super, storitve delujejo. Je pa res da niso poceni..
Za podatkovni prenos pa tušmobil predplačniški net, ni najhitrejši ali najbol pokrit, je pa daleč najcenejši glede na to da ga rabim mogoče 1x na mesec..
#brezpodpisa

kojot31 ::

Kako gre pa prenos podatkov, če recimo tvoj operater ne pokriva tvoje lokacije. Se od drugega operaterja poveže in uploada ali si brez?
Jaz interneta sploh ne uporabljam, ker ne vidim na gasm. Ga pa uporabljam zaradi navigacije. Imam preko assisted gps, internet pa izklopljen. Za lociranje rabi 5-10min.

Meizu ::

tuš najbližji 1500 do konec maja daleč povozi vse kar je na sceni za ta denar. Mogoče je res rizična pokritost, vendar mati in brat oba uporabljata Tuševe storitve in ni tako hudo kot zgleda. Zaenkrat še nista imela problema.

Sam sem pa trenutno pri Simobilu.

Joze_K ::

na SV Slovenije,... sprejem zanič pri vse ponudnikih, vendar vseeno še za troho boljši mobitel,... smo probali Tuš, pa Simobil (pa BOBa)... pa smo zdaj spet nazaj pri Mobitelu...

tsatthoggua ::

Jest sem z Izimobil zadovoljen. So na mobitel omrezju tako da je pokritost dobra. Porabim pa na oko kakih 5€ na mesec za vse kar rabim :)
Je pa to predplacnisko, tako da moras pac kartico vsake toliko kupit. Ce jo nabavis za 25€ ali vec imas za 1 leto veljavnost...
Imajo pa tudi paket za 8,9€ trenutno (vse po 600 enot). Sem ga imel nek cas, potem pa presedlal nazaj na 8c/min paket, ker itak ne porabim kar ponujajo in se mi zdi brezveze placevat extra.

jeklo ::

Sem na simobilu že 11 let. Najprej sem bil na mobitelu, na mobi paketu in sem plačeval 10 jurjev na mesec. Potem sem šel na simobil in račun se mi je znižal na 3 jurje :D
Tudi sedaj imam zelo nizek račun, sem naročnik že vseh 11 let s storitvami pa sem več kot zadovoljen. Signal je povsod kjer ga potrebujem, nikoli ne prekinja pogovora in četudi so podražali storitve so še vedno cenejši od mobitela oz telekoma kateri je precej precenjen in predrag imo, tako da jaz ne mislim it nikamor drugam, ker sem zelo zadovoljen s storitvami.

O tušu pa nebi izgubljal besed... IMO če želiš normalno uporabljat storitve in biti miren imaš na izbiro mobitel, simobil in bob. Vse ostalo je sam droben tisk.

GTX970 ::

Kdaj si nazadnje testiral TM ?

jeklo ::

Gtx malo poglej teme od tušmobila in mnenja uporabnikov. Ne rabiš ravno "testirat". Paketi so že ugodni. Vendar ko boš dobil položnico za 300 EUR boš kmalu spet na telekom/simobil/bob.

hojnikb ::

to ni problem tušmobila, ampak naivnost uporabnikov.
Pri drugih bi dobil isto položnco
#brezpodpisa

jeklo ::

Problem je ker včasih ne veš kdaj ti preklopi na drug signal. In uporabljaš minute in podatke od mobitela. Pa saj...vse je kompromis. Tisti ki želi imeti nizek račun pa dober paket na ta račun, pa naj ga ima.

hojnikb ::

nič te ne ustavlja, da si vklopiš manualno izbiro omrežja. Ali narediš blokado. Ali vklopiš dodatek za roaming.
#brezpodpisa

jeklo ::

Ljudje si nastavijo tušmobil in jim avtomatsko prestavi na telekom. How bout that.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jeklo ()

hojnikb ::

Bluziš.
#brezpodpisa

jeklo ::

Prebral od drugih uporabnikov.

hojnikb ::

Če nastaviš manualno omrežje, ti nima kej preklaplat na mobitel.
#brezpodpisa

jeklo ::

Ni bil uporabnik ampak uporabniki.:)

hojnikb ::

dokler ne prlimaš konkretnih linkov, bo tole kr varjanta "baba čula - baba rekla"
#brezpodpisa

jeklo ::

Ne vem točnih tem in strani kjer se je vse to pisalo. Tušmobil spremljam že dolgo, saj je tudi mene mikalo da bi menjal paket oz operaterja. Tušmobil je res cenejši. Na koncu sem prišel do zaključka da se kvaliteto plača. Ne smeš pa pozabit na star rek...nismo dovolj bogati da bi kupovali poceni. Oz še bolje...kolikor denarja toliko muske. Tisti kateri so zadovoljni s tušmobilom, good for them. Jaz ostajam na simobilu kateri je dokaj ugoden in za to kar jaz potrebujem več kot dovolj kvaliteten, že vseh 11 let.

PaX_MaN ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: PaX_MaN ()

shadeX ::

jeklo je izjavil:

Ne vem točnih tem in strani kjer se je vse to pisalo. Tušmobil spremljam že dolgo, saj je tudi mene mikalo da bi menjal paket oz operaterja. Tušmobil je res cenejši. Na koncu sem prišel do zaključka da se kvaliteto plača. Ne smeš pa pozabit na star rek...nismo dovolj bogati da bi kupovali poceni. Oz še bolje...kolikor denarja toliko muske. Tisti kateri so zadovoljni s tušmobilom, good for them. Jaz ostajam na simobilu kateri je dokaj ugoden in za to kar jaz potrebujem več kot dovolj kvaliteten, že vseh 11 let.


Tud jaz sem bil pri simobilu dolga leta. Odkar je BOB sem pri njih. Prej položnica 20€, sedaj 11€ za več storitev (in enako kvaliteto - BOB uporablja simobilovo omrežje). Edino kar pogrešam pri BOBu je SMS o zgrešenem klicu. Ampak za 9€ na mesec oziroma okoli 110€ letno prihranka, me niti ne mika da bi uporabljal kaj drugega :D

Evolve ::

tuš. najcenej pa najbolj signal v naših rovtah

jeklo ::

Bob je kvaliteten in poceni ja. Would have:D
Ampak zaenkrat ostajam na simobilu. Plačujem 15 eur na mesec ali manj in mi zadostuje.

hojnikb ::

Še vedno ostajam na tuš free2go.
5€ na kartico, pa sn dober za mesec ali dva sigurn. Z signalom ni problema + imajo dost ugodno opcijo za podatke (vsaj za predplačniške razmere). Pa še opcijo skupine majo, tko da se lahko par ljudi kliče zastonj.

Zakaj bi dajal več, če ni treba.

Also, zdaj imajo spet killer ponudbo z revolucija opcijo, kjer dobiš za 7€ neomejeno sms, tušmobil klice in 1000 enot za MB/klice drugam.
#brezpodpisa

BorutK-73 ::

Tuš 5€, več ne potrebujem. Za dolge klice je skype.

Jerry000 ::

Men na telekomu (mobitel) nič ne fali :). Mam đabest 20€ naročnine in 2000 enot. Ampak kar me pa malo moti, ko se furam z vlakom v večini 3g ne dela...

Izaso ::

Tušmobil. Mam svetovni paket, tak da mam prenos podatkov tudi po evropi v paketu. Doma signal dela bp. Internet tudi laufa na polno. Sem zadovolen.

Jerry000 ::

Izaso je izjavil:

Tušmobil. Mam svetovni paket, tak da mam prenos podatkov tudi po evropi v paketu. Doma signal dela bp. Internet tudi laufa na polno. Sem zadovolen.

koliko pa plačuješ?

Meizu ::

Jst bom pa ravnokar skenslal tušmobil in presedlal drugam. Jih mam poln kufer. Signal porazen, prenos podatkov kar porazno porazen... Skratka, nikoli več.

Lonsarg ::

Jerry000 je izjavil:

Men na telekomu (mobitel) nič ne fali :). Mam đabest 20EUR naročnine in 2000 enot. Ampak kar me pa malo moti, ko se furam z vlakom v večini 3g ne dela...

Vlaki žal vozijo skozi rovte, jap tudi najbokjše omrećje Mobitel meni poklekne 40% časa pri vožnji na štajersko iz LJ. Tušmobil pa recimo da 50% časa, ni bistvene razlike. Še največjo razliko opazim v kakih debelih hišah, tam ima tuš težave(z podatki samo seveda).

Je pa tisti paket, ki ima vsega(še več kot džabest) dovolj in še vseh 2GB podatkov na voljo tudi po celi EU zgolj 15EUR:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

Jerry000 ::

Lonsarg je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Men na telekomu (mobitel) nič ne fali :). Mam đabest 20EUR naročnine in 2000 enot. Ampak kar me pa malo moti, ko se furam z vlakom v večini 3g ne dela...

Vlaki žal vozijo skozi rovte, jap tudi najbokjše omrećje Mobitel meni poklekne 40% časa pri vožnji na štajersko iz LJ. Tušmobil pa recimo da 50% časa, ni bistvene razlike. Še največjo razliko opazim v kakih debelih hišah, tam ima tuš težave(z podatki samo seveda).

Je pa tisti paket, ki ima vsega(še več kot džabest) dovolj in še vseh 2GB podatkov na voljo tudi po celi EU zgolj 15EUR:)

15gb prenosa podatkov za 15€? Kateri paket to? Pri mobitelu?

keitai ::

Na par let menjujem med simobilom in telekomom, kar se moje večinske rabe tiče (avtocestni križ, večja mesta) sta enaka. Medtem ko pri kakem jezeru/reki (ribolov) sredi ničesar oba ponavadi pogrneta (logično in me niti ne moti).

Lonsarg ::

Jerry000 je izjavil:

Lonsarg je izjavil:


Je pa tisti paket, ki ima vsega(še več kot džabest) dovolj in še vseh 2GB podatkov na voljo tudi po celi EU zgolj 15EUR:)

15gb prenosa podatkov za 15€? Kateri paket to? Pri mobitelu?

Preberi še enkrat 15€ in 2GB, Tušmobil Svetovni premium paket.

Jerry000 ::

Lonsarg je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Lonsarg je izjavil:


Je pa tisti paket, ki ima vsega(še več kot džabest) dovolj in še vseh 2GB podatkov na voljo tudi po celi EU zgolj 15EUR:)

15gb prenosa podatkov za 15€? Kateri paket to? Pri mobitelu?

Preberi še enkrat 15€ in 2GB, Tušmobil Svetovni premium paket.

Zatipkal sem se :).

Kaj obstaja kakšen paket, ki vključuje podatkovni prenos v tujini pri mobitelu?

GTX970 ::

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: GTX970 ()

Izaso ::

Jerry000 je izjavil:

Izaso je izjavil:

Tušmobil. Mam svetovni paket, tak da mam prenos podatkov tudi po evropi v paketu. Doma signal dela bp. Internet tudi laufa na polno. Sem zadovolen.

koliko pa plačuješ?


15€. Ampak tega paketa se zdaj več ne da dobit.

Meizu ::

Lonsarg je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Men na telekomu (mobitel) nič ne fali :). Mam đabest 20EUR naročnine in 2000 enot. Ampak kar me pa malo moti, ko se furam z vlakom v večini 3g ne dela...

Vlaki žal vozijo skozi rovte, jap tudi najbokjše omrećje Mobitel meni poklekne 40% časa pri vožnji na štajersko iz LJ. Tušmobil pa recimo da 50% časa, ni bistvene razlike. Še največjo razliko opazim v kakih debelih hišah, tam ima tuš težave(z podatki samo seveda).

Je pa tisti paket, ki ima vsega(še več kot džabest) dovolj in še vseh 2GB podatkov na voljo tudi po celi EU zgolj 15EUR:)

S tem, da kjer mobitel ne poklekne imaš večinoma 3g, tušmobil pa kvečjemu edge.

jusv ::

To pa je čisto od mikrolokacije odvisno. Tušmobil ma umts 93%, edge 98%. Telekom umts (več kot) 90%, edge 99%. Po teh podatkih lahko poveš celo, da ma Tušmobil boljšo pokritost 3g.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!

Meizu ::

Glede na moje vsakodnevne izkušnje absolutno ne. S Tušmobilom imam tudi v BTCju več ali manj edge. Npr. pred kolosejem je stanje najbolj porazno.

Na avtocestah je pa kar se tušmobila tiče stanje totalen poden.

Master_Yoda ::

jusv je izjavil:

To pa je čisto od mikrolokacije odvisno. Tušmobil ma umts 93%, edge 98%. Telekom umts (več kot) 90%, edge 99%. Po teh podatkih lahko poveš celo, da ma Tušmobil boljšo pokritost 3g.


Ja samo to so verjetno podatki za pokritost prebivalstva in ne Slovenije same.

Meizu ::

Še kjerkoli sem v Sloveniji dejansko resno nucal prenos podatkov (za pridobitev gps naslovov, google maps itd.) sem vedno obvisel na edge-u, medtem ko je prijatelj že s simobilom veselo vlekel lte. Jst takšnega sranja od pokritosti ne rabim, mam raje par sto mb prenosa podatkov manj na mesec, pa da zadeva vsaj dela kot mora.

Sedaj imam na tušmobilu 2.2gb prenosa podatkov na mesec a nikoli ne uspem priti niti blizu. Ne zato, ker jih ne želim prenest toliko ampak ker zaradi konstantnega edge-a sploh ne prilezem do teh številk.

3G imam doma v svoji hiši. Ja super, tam imam wifi z 100/45 mbit optiko...

Realno gledano na avtocesti smer koper-ljubljana-kranj dobiš 3g povezavo tako poredko kot vidiš medveda prečkati avtocesto. Tu pa tam se omrežje malce razsvetli in prešalta na 3g, vendar preden uspeš kaj realnega natipkat, že presedla nazaj na edge. Kar precej useless.
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri mobilni paket (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5016387 (11484) ...:TOMI:...
»

Telemach prevzel Tušmobil (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
10733989 (24430) MKC00
»

Tušmobil omrežje - katastrofa

Oddelek: Mobilne tehnologije
4211674 (10137) an3333
»

Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14034896 (20000) Veron
»

Tušmobil DA/NE? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
16527487 (17102) Reycis

Več podobnih tem