Forum » Mobilne tehnologije » lg optimus l7 vs samsung galaxy ace 2
lg optimus l7 vs samsung galaxy ace 2
jnovak ::
Da ne odpiram nove teme (vidim, da moja vpr pašejo semle):
1) Kako se mobilniki s 512 MB rama (in 1-core CPU) spopadejo z Android v4.0 in novejšimi?
2) Kateri GSM za cca. 150 EUR bi priporočali (podaljšanje pogodbe: Mobitel Itak 2000 ali Simobil Orto Smart).
Po hitrem pregledu se mi zdi, da je trenutno najbolj optimalna izbira Samsung Galaxy Ace 2 (120 EUR pri Mobitelu).
3) Za uporabnike Ace 2: ali je Mobitel že spustil update za Jelly Bean?!
Ter ocene mobilnika (ali se monitor hitro opraska? koliko časa vam zdrži baterija? kake pozitivne/negativne izkušnje za izpostaviti?)
Hvala za vaše inpute!
1) Kako se mobilniki s 512 MB rama (in 1-core CPU) spopadejo z Android v4.0 in novejšimi?
2) Kateri GSM za cca. 150 EUR bi priporočali (podaljšanje pogodbe: Mobitel Itak 2000 ali Simobil Orto Smart).
Po hitrem pregledu se mi zdi, da je trenutno najbolj optimalna izbira Samsung Galaxy Ace 2 (120 EUR pri Mobitelu).
3) Za uporabnike Ace 2: ali je Mobitel že spustil update za Jelly Bean?!
Ter ocene mobilnika (ali se monitor hitro opraska? koliko časa vam zdrži baterija? kake pozitivne/negativne izkušnje za izpostaviti?)
Hvala za vaše inpute!
Pithlit ::
Simobil imaš na orto HTC Desire X za 100€, pa HTC Windows Phone 8S tudi. Če pa tvoj budget povečaš za 50€ (na 200) si pa lahko omisliš Optimus 4x HD.
Se Ace2 skrije proti kateremkoli od teh (še najbolj smešno pa je dejstvo da hoče simobil za Ace2 na orto smart paketu celih 200€, tolk kot za Optimusa.)
Se Ace2 skrije proti kateremkoli od teh (še najbolj smešno pa je dejstvo da hoče simobil za Ace2 na orto smart paketu celih 200€, tolk kot za Optimusa.)
Life is as complicated as we make it...
Mavrik ::
Pa Android 4.x teče grozno počasi na single-core telefonih s 512MB rama. Vsaj 768MB + 2 jedri za normalno delovanje.
The truth is rarely pure and never simple.
jnovak ::
Hudo, Desire X sem povsem spregledal! Hvala @Pithlit
+ pri Simobilu je še akcija pri paketih Orto za imetnike Hervis kartice: 20 EUR popusta pri nakupu telefona in 2 meseca brez naročnine ... kar pomeni, da je Desire X oz. HTC 8S za 40 EUR. Je le ena težava - nisem imetnik Hervis kartice. OK, lahko se takoj jutri registriram (free), ampak ne vem, če mi bo Simobil poslal kupon ugodnosti.
@Mavrik - tnx for the info!
+ pri Simobilu je še akcija pri paketih Orto za imetnike Hervis kartice: 20 EUR popusta pri nakupu telefona in 2 meseca brez naročnine ... kar pomeni, da je Desire X oz. HTC 8S za 40 EUR. Je le ena težava - nisem imetnik Hervis kartice. OK, lahko se takoj jutri registriram (free), ampak ne vem, če mi bo Simobil poslal kupon ugodnosti.
@Mavrik - tnx for the info!
Pithlit ::
Ne vem... greš tja s kartico pa vprašaš. Meni so tudi hoteli zaračunat 100€ za Optimusa, pa sem jih 'debelo' pogledala "A ni 30?!?"... "Aja, a bi paket zamenjala? Ja pol pa je 30...". Včasih jih je treba sam spomnit pa gre.
Life is as complicated as we make it...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni Android telefon za ženo (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17420 (13773) | 1krat |
» | Poceni telefonOddelek: Kaj kupiti | 4055 (3377) | cordoba |
» | SiMobil / Praznični PaketOddelek: Kaj kupiti | 2781 (1940) | c00L3r |
» | Simobil Praznični paket: kateri mobilnikOddelek: Mobilne tehnologije | 3853 (3157) | matobeli |
» | Kateri mobitel za cca. 200EUR na Orto Smart ali Mingl 17Oddelek: Kaj kupiti | 3021 (2569) | Wofk |