Forum » Šola » dejavniki za vpis na faks
dejavniki za vpis na faks
petzup ::
Bi prosil da se malo razpišete z idejami, kaj vas vse pritegne da bi se vpisali na neko fakulteto npr. (ugled, programi, oddaljenost...) čim več tem boljše.
Mesar ::
-Te veseli to kar bi rad počel? 50 let? V tem primeru veš o tem že ogromno preden greš na faks...
-Možnosti zaposlitve? Zdaj in čez 5 let? Boš lahko od tega živel?
-Si pripravljen vložiti toliko truda, da končaš želeni program?
Če pri teh vprašanjih nimaš kakšnih pravih idej... ali pa ti odpirajo kup novih vprašanj... jah, pol je vseeno kaj greš, na kateri faks... edino naredi si uslugo (in nam - davkoplačevalcem) in izberi nekaj od česar boš lahko živel, da ne boš na sociali (ki je mogoče več nebo čez par let).
-Možnosti zaposlitve? Zdaj in čez 5 let? Boš lahko od tega živel?
-Si pripravljen vložiti toliko truda, da končaš želeni program?
Če pri teh vprašanjih nimaš kakšnih pravih idej... ali pa ti odpirajo kup novih vprašanj... jah, pol je vseeno kaj greš, na kateri faks... edino naredi si uslugo (in nam - davkoplačevalcem) in izberi nekaj od česar boš lahko živel, da ne boš na sociali (ki je mogoče več nebo čez par let).
Your turn to burn!
Ne gre se za to kam bi se sam vpisal ampak imam raziskovalno nalogo, kaj folk najbolj pritegne na faksu da se odločijo za vpis. Sepravi morem par idej napisat kaj bi poleg naštetih še bilo nekak idealno za dober faks itd..
Mesar ::
Torej ne velja kar sem napisal? Načeloma bi pričakoval, da se takšna vprašanja sprašuje nekdo, ki ve kaj hoče ali pa razmišlja kaj hoče...
Za preostanek pa je verjetno jasno a ne? Ljudje so različni, želje so različne... verjetno imajo na ostale velik vpliv pričakovanja družbe, pričakovanja staršev, ... po drugi strani pa poznam tudi ogromno ljudi, ki so šli na določen program, ker so vedeli, da ga bodo naredili z relativno malo truda.
Če citiram par znancev... "Jaz sem šel študirat program X, na fakulteto Y, ker je bil to najlažji program.", ali pa "Jaz sem šel študirat program X, na fakulteto Y, ker so to vsi naredili.", ...
Nek procent je takšnih, ki so šli študirat zaradi denarja, statusa in/ali drugih bonusov, ki jih prinaša in drugi ekstrem, ljudje, ki uživajo v tistem trenutku in ne razmišljajo o delu, študiju, življenju... skratka zanima jih samo študentsko čaganje/zabijanje časa, če bodo program na katerega so vpisani končali ali ne pa jih ne skrbi preveč, nebi bilo slabo če ga končajo, ampak jih ne skrbi preveč...
Če te zanimajo striktno razlogi zakaj se nekdo vpiše na nek program... ampak po moje boš raziskovalno nalogo lažje delal če raziščeš in se osredotočiš na ciljno publiko za določen faks, če pa moreš to narediti čisto splošno potem pa imaš kar nekaj dela.
Za preostanek pa je verjetno jasno a ne? Ljudje so različni, želje so različne... verjetno imajo na ostale velik vpliv pričakovanja družbe, pričakovanja staršev, ... po drugi strani pa poznam tudi ogromno ljudi, ki so šli na določen program, ker so vedeli, da ga bodo naredili z relativno malo truda.
Če citiram par znancev... "Jaz sem šel študirat program X, na fakulteto Y, ker je bil to najlažji program.", ali pa "Jaz sem šel študirat program X, na fakulteto Y, ker so to vsi naredili.", ...
Nek procent je takšnih, ki so šli študirat zaradi denarja, statusa in/ali drugih bonusov, ki jih prinaša in drugi ekstrem, ljudje, ki uživajo v tistem trenutku in ne razmišljajo o delu, študiju, življenju... skratka zanima jih samo študentsko čaganje/zabijanje časa, če bodo program na katerega so vpisani končali ali ne pa jih ne skrbi preveč, nebi bilo slabo če ga končajo, ampak jih ne skrbi preveč...
Če te zanimajo striktno razlogi zakaj se nekdo vpiše na nek program... ampak po moje boš raziskovalno nalogo lažje delal če raziščeš in se osredotočiš na ciljno publiko za določen faks, če pa moreš to narediti čisto splošno potem pa imaš kar nekaj dela.
Your turn to burn!
Invictus ::
Ne gre se za to kam bi se sam vpisal ampak imam raziskovalno nalogo, kaj folk najbolj pritegne na faksu da se odločijo za vpis. Sepravi morem par idej napisat kaj bi poleg naštetih še bilo nekak idealno za dober faks itd..
Daj naredi kako bolj uporabno raziskovalno nalogo.
Teh butastih vprašalnikov in anket je že tako preveč ...
Saj res ... ankete še nisi naredil ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Daj naredi kako bolj uporabno raziskovalno nalogo.
Teh butastih vprašalnikov in anket je že tako preveč ...
Saj res ... ankete še nisi naredil ...
Kdo je o kaki kol anketi govoril? Rabim samo ideje, bog pomagaj no, pričakujem odgovore in ideje ne pa brezvezno pisarjenje, če te tema ne zanima, ne beri ne komentiraj, škoda mojih živcev, škoda tvojega časa.
Še kdo kakšno idejo?
innerspace ::
IMO - Na faks se gre po izobrazbo, vse ostalo je usput.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Umik magistrske naloge iz googla (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17602 (11846) | StarMafijec |
» | Diplomska na FDV... (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 83745 (76416) | Matako |
» | FERI ali FRIOddelek: Šola | 4475 (4051) | detroit |
» | Zoisova štipendija - vprašanjeOddelek: Šola | 3752 (3114) | Lord Kazzak |
» | Delo in izkušnjeOddelek: Loža | 2499 (1895) | CCfly |