Forum » Strojna oprema » Zunanji trdi disk WD My Book Essential 3 TB, USB 3.0 (WDBACW0030HBK)-težava
Zunanji trdi disk WD My Book Essential 3 TB, USB 3.0 (WDBACW0030HBK)-težava
brajh11 ::
V trgovini sem kupil Zunanji trdi disk WD My Book Essential 3 TB, USB 3.0 (WDBACW0030HBK).
Poskušal sem nastaviti na računalniku (Windows 7) varnostno kopiranje, vendar kopiranje ni bilo uspešno. Javi napako: Koda napake: 0x80070002
Nato sem poskušal formatirati zunanji trdi disk, vendar brez uspeha. Javi sporočilo: Your WD external drive is in use. Please close all open applications and try again.
Je imel mogoče že kdo podobno težavo oz kako napako odpravit?
Poskušal sem nastaviti na računalniku (Windows 7) varnostno kopiranje, vendar kopiranje ni bilo uspešno. Javi napako: Koda napake: 0x80070002
Nato sem poskušal formatirati zunanji trdi disk, vendar brez uspeha. Javi sporočilo: Your WD external drive is in use. Please close all open applications and try again.
Je imel mogoče že kdo podobno težavo oz kako napako odpravit?
Machete ::
Varnostno kopiranje kot tisto vgrajeno v Windows?
Zakaj ročno ne skopiraš kar rabiš? Ali pa z Programom Cobian Backup nastaviš mape, urnik, pogoje itd.. kaj ti kdaj in kam skopira pa je.
Če vsaj shraniš vsaj nekaj osnovnih kjer se shranjujejo tvoji podatki o delu z sistemom in programi v njem, imaš format in vzpostavitev prvotnega stanja ob primeru sesutja narejen v pol ure.
*vsaj nekaj osnovnih folderjev
Zakaj ročno ne skopiraš kar rabiš? Ali pa z Programom Cobian Backup nastaviš mape, urnik, pogoje itd.. kaj ti kdaj in kam skopira pa je.
Če vsaj shraniš vsaj nekaj osnovnih kjer se shranjujejo tvoji podatki o delu z sistemom in programi v njem, imaš format in vzpostavitev prvotnega stanja ob primeru sesutja narejen v pol ure.
*vsaj nekaj osnovnih folderjev
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk D polnOddelek: Pomoč in nasveti | 1725 (1324) | Valery |
» | težava z win 7 + trdi diskOddelek: Operacijski sistemi | 2780 (1538) | XKEKAX |
» | Prenos na USB zunanji trdi disk na RaspberryOddelek: Strojna oprema | 1021 (886) | avovk |
» | Zunanji trdi disk (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 14761 (11992) | Dromar |
» | Zunanji disk na USB napajanjeOddelek: Kaj kupiti | 2100 (1810) | blackbfm |