Forum » Izdelava spletišč » [ZF2] Kako odpreti formo v jQuery Ui Dialog gradniku
[ZF2] Kako odpreti formo v jQuery Ui Dialog gradniku
abyssus ::
Torej, kako bi odprl formo v jQuery Ui Dialogu? Zna kdo to narediti?
Imam neko stran, kjer imam link. Ta link ima v controllerju akcijo, ki pač returna nov view, ki ga imam narejenega. Vse lepo in prav, vendar se mi ne odpre dialog ampak nova stran. Pregooglal sem veliko ampak nisem našel ničesar uporabnega oziroma, to kaj sem našel na stackoverflow, je to kar sam imam, ampak ne dela tako kot bi jaz rad. Mi zna kdo tu pomagat?
Imam neko stran, kjer imam link. Ta link ima v controllerju akcijo, ki pač returna nov view, ki ga imam narejenega. Vse lepo in prav, vendar se mi ne odpre dialog ampak nova stran. Pregooglal sem veliko ampak nisem našel ničesar uporabnega oziroma, to kaj sem našel na stackoverflow, je to kar sam imam, ampak ne dela tako kot bi jaz rad. Mi zna kdo tu pomagat?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 35916 (10383) | kow |
» | Nastavitev zvočnikov z Pioneer AV receiverjemOddelek: Zvok in slika | 1629 (1236) | 68bullitt |
» | Izšel Chrome 15 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16103 (12708) | CyberPunk |
» | XP->Vista izboljšave in popravki (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6480 (3391) | MrStein |
» | Microsoft opozarja na Internet Explorer 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 8226 (6348) | njok |