Forum » Pomoč in nasveti » Tablica asus transformer
Tablica asus transformer
bostjan44 ::
imam tablico asus trasformer tg101g
dock ima anglesko tipkovnico, kjer ni sumnikov.
Zanima me kako lahko spremnim tikovnico da bom lahko pisal se sumnike. Sedaj so na tipkovnici neki ravni klepaji
hvala za pomoc
dock ima anglesko tipkovnico, kjer ni sumnikov.
Zanima me kako lahko spremnim tikovnico da bom lahko pisal se sumnike. Sedaj so na tipkovnici neki ravni klepaji
hvala za pomoc
Magic1 ::
??? Spremeniš v nastavitvah na našo tipkovnico. Boš pa moral nalimat nalepke na tipke, ali pa slepo tipkat.
Magic
Ni problem zaradi nalepk. V nastavitvah nimam moznosti dati na slovensko tipkovnico.
Meni imam v slovenscini, kot jezik tipkovnice pa ne
Meni imam v slovenscini, kot jezik tipkovnice pa ne
problem je ker na tablici vse dela lahko izberem šumnike, ne morem pa jih določiti na tipkovnici. To je po mojem treba ene posebne nastavitve narediti pa ne znam
cordoba ::
Meni je uspelo, da sem dal na defoult, na english, potem pa spet slovenščina in zdaj dela. Kupil sem ga v Nemčiji, pa imam sedaj šumnike na docku.
Mene pa zanima, če lahko kdo razloži postopek rootanja te tablice tf300t?
Mene pa zanima, če lahko kdo razloži postopek rootanja te tablice tf300t?
cordoba ::
Ja jst sem na 4.2.1 pa nevem točno, katerih navodil se držat, če se že sploh da to verzijo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero tipkovnico kupiti (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27743 (3947) | boolsheat |
» | Nakup tipkovnice iz NemčijeOddelek: Kaj kupiti | 1641 (1530) | Sami |
» | SLO znaki na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 13164 (11802) | rokp |
» | Nakup mini prenosnika (Netbooka)Oddelek: Pomoč in nasveti | 986 (840) | Compufreek |
» | Tipkovnica brez šumnikovOddelek: Strojna oprema | 1952 (1768) | pingo76 |