Forum » Pomoč in nasveti » Tipkovnica Logitech K800
Tipkovnica Logitech K800
Gabriela8 ::
Pol stoletja je že davno za mano, poleg tega sem pa še tehnološki butelj. Tu in tam rada malo uporabljam računalnik, a vedno bolj neuspešno, saj novostim nimam časa slediti. Zato me vedno nekaj zafrkava in mi dviga pritisk, trenutno nova tipkovnica Logitech K800, oziroma uporaba šumnikov čšž. V wordu jih normalno lahko pišem. V googlu sem le uspela nastaviti, da se pišejo, ko pa pridem na kakšen forum npr. med.over.net pa jih ne morem pisati. Nič mi ni jasno. Na tipki npr. so trije znaki, a šumnika včasih kar ni. Mi lahko kdo kaj pomaga? Wtf, kako je mogoče, da imam nenadoma take butaste težave?
Gabriela8 ::
Saj mi je nerodno prositi, ampak mi lahko prosim malo natančneje razložite kaj moram storiti. Kje pa dobim Set point?
k4vz0024 ::
Hm, kako naj začnem? Brez Setpointa bi tipkovnica morala omogočati normalni prikaz šumnikov.
Setpoint omogoča samo uporabo vseh funkcij tipkovnice (Fn + funkcijske tipke).
Setpoint se dobi na Logitech.com strani. Če ne bo delalo pa pokliči servis Eventus.
Da imaš Setpoint instalran poglej v Control panel> Programs. Vidi se pa običajno zelena ikona z belo miško v taskbaru, levo od ure.
Setpoint omogoča samo uporabo vseh funkcij tipkovnice (Fn + funkcijske tipke).
Setpoint se dobi na Logitech.com strani. Če ne bo delalo pa pokliči servis Eventus.
Da imaš Setpoint instalran poglej v Control panel> Programs. Vidi se pa običajno zelena ikona z belo miško v taskbaru, levo od ure.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: k4vz0024 ()
Eventus S ::
Gabriela8, gre zelo verjetno za nastavitve v operacijskem sistemu. Verjetno se ti bi enako dogajalo s kakšno drugo tipkovnico.
Če ugotoviš, da nagaja tipkovnica pa nam jo prinesi :)
Če ugotoviš, da nagaja tipkovnica pa nam jo prinesi :)
-------------------------------------
www.eventus.si
pooblaščeni Logitech servis
www.eventus.si
pooblaščeni Logitech servis
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | SETPOINTOddelek: Strojna oprema | 1439 (1204) | r3dkv1c4 |
» | Logitech SetPoint problemOddelek: Programska oprema | 1185 (914) | dukenukem |
» | problem miška (mouse)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1207 (1086) | libreus |
» | Problem s SetPointom!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1520 (1344) | robotek87 |
» | G7 in gumiranje?!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1849 (1499) | roli |