» »

Mišična masa

Mišična masa

CMpunk ::

Pozdrav!
Hodim v fitnes že dve leti intenzivno in v teh dveh letih sem si zgradil kar močno telo. Visok sem 183cm, tehtam pa 98kg. Treniram trdo, vsak dan sem bolj uničen, zato sem že nekaj časa tudi na nekaterih prepovedanih stvareh, saj sicer nebi zdržal še hodit na faks vzporedno. Zanima me samo kakšno je vaše mnenje, ali naj nadaljujem s pridobivanjem mišične mase, ali naj pač bolj poudarek dam na kondicijo?
  • zaklenil: bluefish ()

Zheegec ::

Manj dodatkov, pa več spati. To je to :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Moj dan zgleda takole:
-ob šestih vstanem
-ob pol osmih sem na faksu
-ob štirih pridem domov
- ob petih do osmih sem v fitnesu
-pojem, nato pa se učim do polnoči ponavadi ali pa si vzamem eno ali dve uri za kakšno knjigo in fb, mail pogledam
če se ga čez vikend napijem je vse skupaj še hujše. napijem pa se ga na hard tko 1x ma mesec.
vsak dan sem dobesedno zjeban kljub steroidom. prišel sem do točke kjer ne vem ali naj še nadaljujem ali ne...?

blackbfm ::

nadaljuj ane..no pain no gain:))

hja jst pravm no pain no game. samo če bo šlo tko naprej js faksa nebom naredu

enkrat se mi je že nardil da sem dve noči pred izpitom izpustil, nisem spal ker sem se učil..na trening sem šel normalno...samo potem sem bil zelo nezbran na ustnem izpitu..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CMpunk ()

Mustang2142 ::

S steroidi se nimaš kaj hvalit, da si trdo treniral.
Povej še kolko delaš bench, squat, deadlift?

sicer nevem kaj ma to veze kok mam bench squat in dl, ko da se greva kdo ma večjega, steroide jemljem zato ker sicer tega ritma nebi zdržal. drugač pa bench 180, squat 240 , dl 240

s tem da nisem nek zalit powerlifter ampak bolj atletske postave

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CMpunk ()

zee ::

Vec pocitka. Stiri ure fitnessa na dan je definitivno prevec.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Eureka ::

Seveda 3 ure v fitnesu ? Pa da od tega samo 2 uri preživiš tam nimaš kaj za delat, če vsaj približno pravilno treniraš ... Nekako dvomim, da si 1 uro na kardio napravah če si kao na masi.

Sicer pa je to ziher troll tema, ker nima ne repa ne glave, tle neki random podatke mečeš za katere te ni nobeden vprašal in se samo hvališ ... Sploh pa na slotech to spraševat, ko ima recimo the nutrition prav posebej podforum za prepovedana poživila, kjer ti lahko Pedža iz lastnih iskušenj pove. Lahko pa druge bedake gledaš, kaj jim metan dela ... Še boljši je eden, ki sprašuje za nasvete koliko jemati, kljub temu, da ga je že 2x infarkt ruknu, sicer tudi za tisto upam, da je zgolj samo troll tema.

Xserces ::

zee je izjavil:

Vec pocitka. Stiri ure fitnessa na dan je definitivno prevec.

dobil si pravilen odgovor. konc odkrivanja tople vode
only pain no game... enkrat se telo ugasne (to se pri tebi ze pozna)
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

Old Spice ::

Tkole se trenira:

Ne pa fitnesi pa kvalitetne beljakovine danes :D

tx-z ::

Bistvo dobrega treninga je tudi počitek. Če delaš vsak dan brez pavze boš začel slej ko prej nazadovat, dokler ne boš zbolel.

Skensli steroide, zmanjši št. treningov, pa zrihti si podstrešje, preden si preveč škode narediš. Simple as that.
tx-z

gzibret ::

Nabavi si nekaj kokaina. Dela čudeže... Morda ješ premalo steroidov. Če že glih z veseljem posegaš po prepovedanih sustancah.

Drugače pa si si že sam odgovoril v prvem postu. Preberi ga še enkrat, pa še enkrat, pa še enkrat.
Vse je za neki dobr!

Golden eye ::

Manj časa v fitnesu, obvezno več spanja. Sej to že veš, sam še realizirat moreš

Free Bird ::

Saj vem, da je podobnih postov že na tisoče. Rad bi pridobil nekaj mase. Ima kdo kake konkretne, nasvete, vaje (katere, kolikokrat na teden?), katere hrane naj se izogibam, česa jem čim več?

Pa še to: Kako naj vem, da bom gor šel na mišicah in ne na špehu? :|

Zgodovina sprememb…

izogibaj se maščobe

kr?en ::

Haha, 3h fitnesa na dan. Jaz sem po eni uri (z ogrevanjem vred) kettlebellov in ostalih vaj gotov za popizdit. In to 3x na teden. Ti pa vsak dan po tri ure. Razen, ce vecino casa presedis na benchih, delas biceps curle in gledas zenske v rit.

Avenger ::

Nisi napisal kaj so tvoji cilji?

Če si prišel do postave, s katero si zadovoljen, potegni ročno, skenslaj steroide oziroma GH in si oklesti trening na minimum, ki je potreben za vzdrževanje trenutne postave, ter se posveti drugim stvarem. Življenje je prekratko, da bi ga zapravil z liftanjem. Poglej na stvar tako, kako boš na to gledal čez 50 let? Bore malo bo ostalo od mišic, ki jih imaš sedaj, časa pa tudi ne boš dobil nazaj.

Eno razmišljanje, niti ne neumno, me je pripeljalo do tega spoznanja: fitnes je fantastično smiseln, če je cilj povečanje moči zato, da bi zmogel nek podvig, ki ga želiš doseč, recimo fitnes za metalca kladiva, ali za smučarskega skakalca, ali za telovadca - dobiš moč, za nekaj kar res potrebuješ. Mišice so sicer samo modni dodatek, ki pa ima visoko ceno, investiran čas, napor, uničevanje telesa (sklepi, škodljivi dodatki) in nenazadnje tudi denar - rezultat tega je zgolj lepo telo. In kaj je smisel tega? V bistvu je samo v glavi. Ti pa se odloči koliko ti je to pomembno. Če ti je zelo, šopaj, ker ti je to smisel življenja in s tem ni nič narobe. Če pa ti gre zgolj za to, da dobro zgledaš zaradi punc. Pa nehaj. In to včeraj.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Skensli steroide

Takih nasvetov ne rabim. Moj dan se pogosto konča ko se naslednji že začne, tako da nasvet več spanja tudi ne koristi prav veliko.

Kokain mi je zanimiv, da bi malo dodal, vem da ne smem overdosat! Vsaj probal bom. Bolj na dnu kot sem sedaj bom težko.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Avenger ()

kr?en ::

Nea trolaj cuj.

tx-z je izjavil:

Bistvo dobrega treninga je tudi počitek. Če delaš vsak dan brez pavze boš začel slej ko prej nazadovat, dokler ne boš zbolel.

Skensli steroide, zmanjši št. treningov, pa zrihti si podstrešje, preden si preveč škode narediš. Simple as that.

po zadnjem postu si mi dal tak vtis. ce to ni troll je pa zalostno.

oemdzi ::

Saj vsi vemo, da je to Janac, ker samo on je lahko tako neizviren.
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

Avenger ::

dafaq, ful mu napišem on pa takih nasvetov ne rabim???????? Kokain je pa dober nasvet? Heroin je veliko boljši, ampak sej veš, po pameti!! Velik sreče in čao.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Manjko energije (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8915300 (12838) Kovač 72-45
»

Vaje za moč

Oddelek: Šport
3913196 (10920) FTad
»

Kako pridobim telesno težo in mišično maso?

338897 (8359) _Enterprise_
»

Mišice???

233397 (3008) Smorny

Več podobnih tem