Forum » Zvok in slika » Barve mpg im mpeg
Barve mpg im mpeg
classic ::
Nekaj sem čačkal pa ne vem točno kaj. Kar naenkrat so vse mpg in mpeg datoteke postale črnobele. Avi datoteke pa so barvne.
Vseeno je ali mpg poženem v Microsoft media player ali z Micro DVD playerjem - slika je vedno črnobela.
Vseeno je ali mpg poženem v Microsoft media player ali z Micro DVD playerjem - slika je vedno črnobela.
iso2000 ::
To se da nastavit. Npr. v Bsplayerju pritisneš desni gumb mišona na filmu in v meniju izbereš properties, potem lahko tam izbereš MPEG Filter decoder (ali nekaj takega) in izbereš color - sedaj imaš verjetno nastavljeno monocrome(grey scale))
classic ::
Točno to, hvala ti lepa.
Sem se pa že ustrašu, da bom mogu gledat filme v barvah, kot so jih moji dedki in babice. uff
Sem se pa že ustrašu, da bom mogu gledat filme v barvah, kot so jih moji dedki in babice. uff
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20194 (7740) | dire |
» | Kako posneti film iz digitalne kamere?Oddelek: Zvok in slika | 5497 (4325) | m1h4 |
» | razret videa (DVD) brez izgube kvalitete?Oddelek: Zvok in slika | 1696 (1480) | DominusSLO |
» | SKVCDOddelek: Zvok in slika | 3176 (2244) | Caligula |
» | mpeg2 codecOddelek: Zvok in slika | 2559 (2142) | Sandi79 |