Forum » Izdelava spletišč » PHP težave z for zanko
PHP težave z for zanko
zacetnik11 ::
Pozdravljeni
Ali je kdo že naletel na težavo in sicer v imam uporabnike izpisane v for zanki, ki jih preberem iz baze.
Vsakemu uporabniku bi dodal formo za čas kdaj je naročen in za to sem vzel jquery funkcijo timepicker.
Težava je sedaj ko izpišem v for zanki to funkcijo pred uporabnikom, mi jo prikaže samo pri prvem uporabniku.
Hvala za pomoč in kakšen nasvet.
Ali je kdo že naletel na težavo in sicer v imam uporabnike izpisane v for zanki, ki jih preberem iz baze.
Vsakemu uporabniku bi dodal formo za čas kdaj je naročen in za to sem vzel jquery funkcijo timepicker.
Težava je sedaj ko izpišem v for zanki to funkcijo pred uporabnikom, mi jo prikaže samo pri prvem uporabniku.
for($i=0; $i < 10; $i++) { print "<input id=\"timepicker\" type=\"text\" name=\"time\" autocomplete=\"off\" />"; print $imeUporabnika." ".$priimekUporabnika; }
Hvala za pomoč in kakšen nasvet.
wini ::
Ko izpisuješ iz baze naredi while stavek za izpis uporabnikov ... notr v tem while pa uporabi for
Trinitron ::
Najbrž je težava v HTML+javascript, PHP je ok.
Če imaš 10 uporabnikov, se ti izpiše 10 elementov
Problem je, da ima potem 10 elementov isti id in isti name, kar po definiciji ne sme biti. V takšnih primerih namesto id uporabiš class.
Če imaš 10 uporabnikov, se ti izpiše 10 elementov
<input id="timepicker" type="text" name="time" autocomplete="off" />
Problem je, da ima potem 10 elementov isti id in isti name, kar po definiciji ne sme biti. V takšnih primerih namesto id uporabiš class.
zacetnik11 ::
Hvala za tako hitro pomoč.
Težva ni v PHPju ali zanki, ampak v tem da 10x klicem enak id od javascript.
Kako bi lahko to drugače rešil?
Kako si mislil z class?
Hvala za odgovore.
Težva ni v PHPju ali zanki, ampak v tem da 10x klicem enak id od javascript.
Kako bi lahko to drugače rešil?
Kako si mislil z class?
Hvala za odgovore.
paco ::
print "<input id=\"timepicker"+$i+"\" type=\"text\" name=\"time\" autocomplete=\"off\" />";
It iz aj.
Matek ::
O svojem timepickerju nam moraš kaj več povedati, preden ti lahko pomagamo. Katerega točno uporabljaš in kako ga inicializiraš? Načeloma ti je že Trinitron pravilno povedal - elementi ne smejo imeti istih idjev, lahko pa imajo iste classe.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
faca5 ::
Živjo.
Ne razumem.
Morda si mislil, saj trenutno je težava v tem da vsi izpisi imajo enak id kar ni dobro.
Ne razumem.
Morda si mislil, saj trenutno je težava v tem da vsi izpisi imajo enak id kar ni dobro.
id="timepicker$i"
Ugodno spletno gostovanje in registracija domen
www.super-server.eu
www.super-server.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Python - pomoč (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 17954 (8702) | black ice |
» | Php pomočOddelek: Programiranje | 1961 (1394) | Dober dan |
» | [c#] SkladOddelek: Programiranje | 1576 (1436) | Spura |
» | [JAVA] helpOddelek: Programiranje | 1626 (1340) | keworkian |
» | [C++] for {}Oddelek: Programiranje | 1703 (1397) | Gundolf |