Forum » Igre » Dawn of Myth
Dawn of Myth
mgermo ::
Jokeraši smo ustanovil en community in me zanima glede na to da mate slo-techovci tut vsaj enga, če bi lahko pristopli vaši zvezi.
p.s.: Smo mladi in točkovno na psu, ampak Mayor je izkušen (jst ) - špilo par sezon Planetariona.
p.s.: Smo mladi in točkovno na psu, ampak Mayor je izkušen (jst ) - špilo par sezon Planetariona.
Predator ::
=]
lepo še eden
drugače delni slo commi so 11.17, 13.17, 9.17 in 10.17
prejšno rundo smo zmagali ( 11.17 ) to rundo smo pa spet vodili nato pa so sedaj ostale alliance ( woe + templars + brethren + core + vse njihove farme,botneti in multiji , pomoje majo 50% igralcev na svoji strani ) pokopale medsebojne bojne sekire in se odločile da nas bojo uničile na sredi runde in sedaj po 14 dneh bojev seveda so nas uničili ( da ne bo kdo rekel da pretiravam 14 dni smo gledali take comm statuse, pa ta še ni največji, lahko si tud ogledaš community banner od 11.17 pa boš videl o čem govorim )
-tako da ne verjamem da hočete k nam
drugače pa irc komunikacija je zdje bolj ali manj na psu, sploh ker ma večina igralcev v podjetjih blokiran dostop do irca tolk da večina debat poteka na messengerju ( add me slopredator@hotmail.com ) tolk da se lahko slišimo tudi tam
lepo še eden
drugače delni slo commi so 11.17, 13.17, 9.17 in 10.17
prejšno rundo smo zmagali ( 11.17 ) to rundo smo pa spet vodili nato pa so sedaj ostale alliance ( woe + templars + brethren + core + vse njihove farme,botneti in multiji , pomoje majo 50% igralcev na svoji strani ) pokopale medsebojne bojne sekire in se odločile da nas bojo uničile na sredi runde in sedaj po 14 dneh bojev seveda so nas uničili ( da ne bo kdo rekel da pretiravam 14 dni smo gledali take comm statuse, pa ta še ni največji, lahko si tud ogledaš community banner od 11.17 pa boš videl o čem govorim )
-tako da ne verjamem da hočete k nam
drugače pa irc komunikacija je zdje bolj ali manj na psu, sploh ker ma večina igralcev v podjetjih blokiran dostop do irca tolk da večina debat poteka na messengerju ( add me slopredator@hotmail.com ) tolk da se lahko slišimo tudi tam
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
root987 ::
ej Predator, jst bom zdej obračuno z onmo loleko. upimo da nima kakih big friendov za grmo....ker tej smo pa opleli.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
mgermo ::
Čeprav vas napadajo, potrebujemo neko zvezo da se učimo od vas izkušenih :)
Tako da če bi nas vzeli, bi blo fajn.
Tako da če bi nas vzeli, bi blo fajn.
Jeebs ::
Ehm... Kako se lohk pridružim Slo-Tech ekipi na Down Of Myth? Igram zdle prvo rundo, prej pa EmpireQuest pa Wotam. Tko da kako slabo leto izkušenj.
Press any key to continue... RESET. Didn't you say ANY key?!?!?!
kaj naj potrdim?? predator: zadnc sm zgubo samo odgovora še ni bvo.... ni tak hudo ko si prajo ee?
--- George Orwell
--- George Orwell
Ok, k jst bi z veseljem bil v Slo-Tech ekipi. Sm pa tud resn igralec, če sm v resnem teamu. Zdej ko sm šele začel z DOM pa sm z enimi english mongoli v teamu, mi gre prov na živce že vse skup! Pogrešam teamsko igranje iz EQ.
Zasebna Sporočila. conquer:potrdi za jeba1, jst sm ž za tbe.....
--- George Orwell
--- George Orwell
pa še traja zdej. pr ene 1200 ticku je konc.
--- George Orwell
--- George Orwell
Mr-poki ::
ka je to zaena igra o cem se gre pa to me zanima najbols bi pa bil kak link
-=GoDfAtHeR=-
Ok folk, 28.-ega se konča ta runda in jst bi FUL rad bil v S-T ekipi. A se lohk pridružim al ne? Kot sm že reku, sm resen igralec... Pa še to mi povejte, kako se pridružim S-T teamu. Pol pa let's kick some asses.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čelada brez A testa (skuter do 45) kazen?Oddelek: Na cesti | 2326 (1689) | konspirator |
» | Zelo nestabilen internet - WiFiOddelek: Omrežja in internet | 1581 (1276) | diler515 |
» | Slo-Tech Clan (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Igre | 37298 (30060) | cnZz |
» | Planetarion (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4026 (3254) | Trupl0 |
» | PlanetarionOddelek: Igre | 1297 (1063) | Predator |