Forum » Pomoč in nasveti » ne vidim vsebine izmenljivega diska in SD kartice
ne vidim vsebine izmenljivega diska in SD kartice
Kostolany14 ::
Pozdravljeni,
naletel sem na naslednjo težavo, ki se mi v preteklosti še ni nikoli pojavila.
1. ko vstavim v USB vhod USB ključek mi je vsebina le tega vidna,
2. ko vstavim v USB vhod čitalec za branje SD kartice (San Disk SDHC Card)_ 4 GB), mi vsebina le te ni vidna. Gre za kartico, ki jo uporabljam v digitalnem fotoaparatu. Na njej imam shranjene slike ima PDF dokument. Pdf dokument mi je viden slike pa ne. Ko SD kartico vstavim v fotoaparat in slike prenesem na računalnik preko USB kabla so slike vidne. Se pravi, slike iz SD kartice lahko prenesem na računlanik zgolj preko fotoaparat (USB kabl) preko čitalca kartic pa ne.
3.isti problem se mi pojavi pri izmenljivem disku (WD_MY passport_40 GB). Ko ga vstavim v USB vhod na računalniku mi vsebina le tega ni vidna (na njem imam shranjeno veliko glasbe, filmov, slik ...). Ko pa tega povežem v napravo WD TV live (izmenljivi disk_WD TV live_televizor) pa je vsebina vidna in lahko normalno gledam filme in poslušam glasbo.
Še pred kratkim s tem nisem imel težav, sedaj pa naenkrat vsebina SD kartice in izmenljivega diska ni več vidna na računalniku.
Prosim za pomoč.
naletel sem na naslednjo težavo, ki se mi v preteklosti še ni nikoli pojavila.
1. ko vstavim v USB vhod USB ključek mi je vsebina le tega vidna,
2. ko vstavim v USB vhod čitalec za branje SD kartice (San Disk SDHC Card)_ 4 GB), mi vsebina le te ni vidna. Gre za kartico, ki jo uporabljam v digitalnem fotoaparatu. Na njej imam shranjene slike ima PDF dokument. Pdf dokument mi je viden slike pa ne. Ko SD kartico vstavim v fotoaparat in slike prenesem na računalnik preko USB kabla so slike vidne. Se pravi, slike iz SD kartice lahko prenesem na računlanik zgolj preko fotoaparat (USB kabl) preko čitalca kartic pa ne.
3.isti problem se mi pojavi pri izmenljivem disku (WD_MY passport_40 GB). Ko ga vstavim v USB vhod na računalniku mi vsebina le tega ni vidna (na njem imam shranjeno veliko glasbe, filmov, slik ...). Ko pa tega povežem v napravo WD TV live (izmenljivi disk_WD TV live_televizor) pa je vsebina vidna in lahko normalno gledam filme in poslušam glasbo.
Še pred kratkim s tem nisem imel težav, sedaj pa naenkrat vsebina SD kartice in izmenljivega diska ni več vidna na računalniku.
Prosim za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb ključa ne prepoznaOddelek: Pomoč in nasveti | 12492 (10666) | BlaY0 |
» | Avtomatsko pobriše slike iz SD karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 1896 (1621) | abyssus |
» | Nakup WD HD TV PlayerOddelek: Kaj kupiti | 5139 (3312) | Robert1 |
» | WD TV - dostop do diska priklopljenega nanjOddelek: Zvok in slika | 1763 (1578) | gil111 |
» | Težave z USB ključemOddelek: Strojna oprema | 1694 (1564) | DominusSLO |