Forum » Zvok in slika » Philips 5.1 woofer umira?
Philips 5.1 woofer umira?
weasel ::
Lep pozdrav, torej s priloženim posnetkom (video ni pomemben) si boste najlažje predstavljali moj problem.
Ker nisem stručko glede akustike, bi mi mogoče lahko kaj svetovali? Je potrebna menjava membrane, kaj drugega? Membrana je sicer cela.
posnetek
Ker nisem stručko glede akustike, bi mi mogoče lahko kaj svetovali? Je potrebna menjava membrane, kaj drugega? Membrana je sicer cela.
posnetek
Scorpia ::
Izklopi satelita in pusti samo nizkotonca da igra in posnemi posnetek, da slisimo sam woofer. Zadaj preveri ce ti gain dela, ce sploh lahko reguliras glasnost nizkotonca.
Ce hoces ugotoviti, ce je sam zvocnik uredu,enakomerno z pristi nezno pritiskaj mebrano. Ce cutis prasketanje,je tuljava sla. Obnova pride okrog 20evrov.
Ce hoces ugotoviti, ce je sam zvocnik uredu,enakomerno z pristi nezno pritiskaj mebrano. Ce cutis prasketanje,je tuljava sla. Obnova pride okrog 20evrov.
////
weasel ::
Samo, da poročam. Zvočnik ne prasketa več, odkar sem škatlo obrnil "na glavo" in sedaj membrana zvočnika gleda proti stropu (prej je bila obrnjena v poden). Vpliv gravitacije?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izdelava škatle za zvočnikOddelek: Zvok in slika | 2401 (2093) | SuperVeloce |
» | Slušalke za gledanje filmov, blu-ray, 7.1/5.1, ipd?Oddelek: Zvok in slika | 1562 (1267) | Scorpia |
» | 10 cm zvočnikOddelek: Zvok in slika | 1967 (1760) | Janac |
» | Bass reflex cevOddelek: Zvok in slika | 2701 (2544) | einstein :P |
» | Menjava zvočnika na wooferju Logitech X-530Oddelek: Pomoč in nasveti | 1855 (1581) | Janac |