Forum » Programska oprema » Thunderbird Skp BBC
Thunderbird Skp BBC
budnost ::
Živjo,
mam en problem s tem poštnim programom. V adresarju imam približno 200 mailov, ki sem jih razdelil na 5 seznamov po 40 posameznikov. Ko pošiljam pošto, ki gre preko Skp/BBC pri teh posameznikih ne pokaže njihovega imena, temveč samo mene kot pošiljatelja. Rad bi, da ko dobijo mail, da se vidi kdo je poslal in samo njihov mail( pod Skp)(tako, da ostanejo ostali prejemniki nevidni, kar je že urejeno). Če pošljem preko gmaila je ok, tu v Thunderbirdu pa mi ne rata in rata. Kaj je potrebno narediti?
Hvala za odgovor.
mam en problem s tem poštnim programom. V adresarju imam približno 200 mailov, ki sem jih razdelil na 5 seznamov po 40 posameznikov. Ko pošiljam pošto, ki gre preko Skp/BBC pri teh posameznikih ne pokaže njihovega imena, temveč samo mene kot pošiljatelja. Rad bi, da ko dobijo mail, da se vidi kdo je poslal in samo njihov mail( pod Skp)(tako, da ostanejo ostali prejemniki nevidni, kar je že urejeno). Če pošljem preko gmaila je ok, tu v Thunderbirdu pa mi ne rata in rata. Kaj je potrebno narediti?
Hvala za odgovor.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uporaba Facebooka škoduje razpoloženjuOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 18550 (15619) | vesolc |
» | Kje do BIOS čipa ?Oddelek: Strojna oprema | 2779 (2233) | Pyr0Beast |
» | Bf2142 2 Beta Keya - Contest By 515teamOddelek: Igre | 1679 (1448) | Pesjan |
» | UPS prašanje ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1114 (1024) | OnTheMic |
» | Prikrivanje E-Mail naslovov.Oddelek: Omrežja in internet | 3779 (3456) | Bakunin |