Forum » Pomoč in nasveti » No video input
No video input
lommmp ::
Pozdrav!
Na mojem starem računalniku se je kar naenkrat pojavila napaka in sicer na ekranu (ki na drugem računalniku preko istega priklopa (VGA) dela) piše No video input.
Zanima me kaj je lahko narobe razen grafične kartice ki jo bom najverjetneje zaradi tega menjal.
Lp in hvala vnaprej
Na mojem starem računalniku se je kar naenkrat pojavila napaka in sicer na ekranu (ki na drugem računalniku preko istega priklopa (VGA) dela) piše No video input.
Zanima me kaj je lahko narobe razen grafične kartice ki jo bom najverjetneje zaradi tega menjal.
Lp in hvala vnaprej
dogo ::
Zelo verjetno je šla grafa. Če imaš kakšno možnost da stestiraš grafično v drugem pcju (razen če gre za laptop) lahko to preveriš.
PS Lahko je šlo tudi kaj drugega npr. plata, ram,.., poskusi priklopit monitor na vga vhod na plati (če gre za stacionarni pc). Skratka moral boš iti po procesu eliminacije.
PS Lahko je šlo tudi kaj drugega npr. plata, ram,.., poskusi priklopit monitor na vga vhod na plati (če gre za stacionarni pc). Skratka moral boš iti po procesu eliminacije.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dogo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 3504 (3137) | Fif55 |
» | računalnik za cca 550€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7611 (6581) | nUUb |
» | Racunalnik kar ugasneOddelek: Pomoč in nasveti | 4560 (4161) | pol3ni |
» | Kako se vam zdi toleOddelek: Kaj kupiti | 1300 (976) | galu |
» | Ali obstaja pretvornik iz VGA v DVI?Oddelek: Strojna oprema | 2129 (1935) | opeter |