» »

Baterije za laptope

Baterije za laptope

monaco ::

Baterija na laptopu (Gericom X5 outdoor) je fuč, ker ga pa imam samo za v delavnico, rabim novo baterijo, saj je s kabli problem. Notri je baterija "R14KT1". Kje zadevo kupit najugodneje? Če iščem po ebayu, so cene relativno visoke (cca 50gbp) + problem je, da bo še hitro kakšno carinjenje padlo zraven.

Je že kdo kupoval tukaj? http://www.replacement-laptop-battery.i... Še kakšna cenejša alternativa (če je izven slo, mi je Paypal pogoj - izjema Amazon).

Paše notri še kakšna druga, močnejša baterija?
www.ramsak.si

Dromar ::

Meni se zdi to precej drago. Originalna baterija za moj laptop stane nekaj čez 80€...
Moj kolega je naročil iz ebaya pred parimi mesci iz Anglije, pa je plačal vsega 22€ za baterijo s poštnino in vsem vred.
Ne zdrži toliko kot originalna, ampak še vedno par ur normalno deluje.

Saj meni se tudi zdi drago, samo nikjer ne najdem ceneje, zato sem tu prosil za pomoč. Na bateriji ne piše proizvajalca, piše samo "R14KT1 #8750 SCUD" in na drugi nalepki "PN: 23 050272 12"

Ne rabi zdržat toliko kot original, eno uro imam vrh glave dovolj.
www.ramsak.si

gendale ::

ebay si pogledu?
seznam zanč moderatorjev in razlogov da so zanč
http://pastebin.com/QiWny5dV
gor je mavrik apple uporabniček (mali možgani in mali penis)

Ja, to je bilo prvo. .com, .co.uk in .de sem gledal R14KT1, R15GN, R15B pa nič kaj ugodnejšega...
www.ramsak.si

Assass1n ::

Potem pa odpri pa celice premenjaj, cena za dobre cca 20€ če imaš 4. Če ne znaš sam daj pa kakšnemu električarju. Jaz sem dal za 4 8€, zamenjal sem jih sam, računalnik pa je zdržal 45min, je bil celeron 1500 ne preveč varčen.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Baterija za prenosnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
527513 (2514) Han
»

Gume 2019 (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
5713760 (11410) matobeli