Forum » Omrežja in internet » Težave z brezžičnim internetom- limited or no connectivity
Težave z brezžičnim internetom- limited or no connectivity
lukas99 ::
Danes so se mi pojavile težave z brezžičnim omrežjem namreč ne moram več dostopati prek telefona in mojega računalnika, prej smo brez problema uporabljali 4 računalnike in moj pa še kakšen pametni telefon, danes pa se mi je pojavila ta težava. Najprej sem hotel iti na internet na telefonu in ni delalo, potem sem prižgal moj osebni prenosni računalnik in isto ni delalo, pisalo je limited or no connectivity. Moj operater je siol, kolikor sem uspel prebrati z interneta je preseženo št. Dovoljenih povezanih naprav na omrežju. Ampak vse od kar imamo wi-fi nas je več gor priključenih in ni bilo nobenih težav, bi mi prosim tisti ki se ukvarjate s takimi rečmi ali pa če imate podobno osebno izkušnjo ali pa da mi veste kakorkoli pomagat bi bil zelo vesel pomoči v kratkem. Pa z omrežjem 99% ni nič narobe, ker trenutno sem na drugem računalniku (od sestre) in mi povsem uredu dela.
- polepsal: bluefish ()
tomazic89 ::
Imas zavarovano brezizno omrezje? Lahko da ti sosedje 'kradejo' internet. Lahko pa se je nekaj 'zaciklalo' na enem od povezanih racunalnikov (kak torrent odjemalec). Ce imas zavarovan internet z geslom poskusi najprej z restartom modema/routerja.
lp, Nejc
lp, Nejc
Hayabusa ::
Veliko besedila in malo uporabnih podatkov, kaj vse je v omrežju od naprav ?
Če si siol škatla deluje tudi kot router, potem lahko gor obesiš do 255 naprav, tako da ne vem, od kod "preseženo št. Dovoljenih povezanih naprav".
Na vsakem pcju pppoe dialup ikona ?
Moj operater je siol, kolikor sem uspel prebrati z interneta je preseženo št. Dovoljenih povezanih naprav na omrežju
Če si siol škatla deluje tudi kot router, potem lahko gor obesiš do 255 naprav, tako da ne vem, od kod "preseženo št. Dovoljenih povezanih naprav".
Na vsakem pcju pppoe dialup ikona ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
lukas99 ::
@tomazic89 internet imamo zavarovan z geslom tako da mi ga sosedje ne kradejo, je pa mozno da je kaj z torrenti kajti sestra 24/7 lovda filme, serije pa to na ta piratski način...
@hayabusa moje znanje anglescine je zelo slabo ampak kolikor sem uspel poguglat besede limited or no connectivity kar mi pise na povezavi ko kliknem nanjo pomeni da je presezeno stevilo dovoljenih naprav. prav zato ker se niti najmanj ne spoznam na racunalnistvo sem dal oglas da mi kdo ki se spozna oz se ukvarja s temi zadevami odgovori
@hayabusa moje znanje anglescine je zelo slabo ampak kolikor sem uspel poguglat besede limited or no connectivity kar mi pise na povezavi ko kliknem nanjo pomeni da je presezeno stevilo dovoljenih naprav. prav zato ker se niti najmanj ne spoznam na racunalnistvo sem dal oglas da mi kdo ki se spozna oz se ukvarja s temi zadevami odgovori
Zgodovina sprememb…
- spremenil: lukas99 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okvara mrežne kartice?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1578 (1176) | s6c-gEL |
» | Noče se povezati na internetOddelek: Pomoč in nasveti | 2059 (1611) | napasi |
» | Siol modem + WRT54GLOddelek: Pomoč in nasveti | 2869 (2723) | sajko |
» | T-2 težava s povezavamiOddelek: Omrežja in internet | 3714 (3457) | RudeBw |
» | service pack2 in lokalno omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1278 (1036) | MKrmec |