Forum » Hlajenje in modifikacije » Arctic silver 3 in P4
Arctic silver 3 in P4
Hojne ::
Ali se splača na P4 uporabit Arctic silver 3 pasto z original hladilnikom ali naj kar pustim nalepko ali kar je že tisto spodaj. Bom kaj pridobil?
Yacksy ::
Tisto nalepko samo nekam vrzi. Pa pojdi v servis in prosi naj ti dajo eno termalno pasto(po možnosti zastonj). Za moje pojme so 3 jurji za en pljunek termalne paste občutno preveč. Že najbolj crapy termalna pasta bo bila boljša od tega traku. MEni so v servisu dali pasto, ki jo prilagajo titanovim hldilnikom (okol 3 jurje je cel hladilnik). Pa ppiše gor Arctic Silver, samo drugega pa ne. Je pa sivkasta in se kar dobro obnese. Sicer je nisem primerjal z kakšno drugo termalno pasto, ker se mi ne da jemat hladilnika iz procesorja, če ni to nujno. Ampak jaz sem zadovoljen, da sem 3 jurje prišparal. Nobena termalna pasta pa ne more delati čudežev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj namesto termalne paste?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4147 (1602) | janezvalva |
» | termalna pastaOddelek: Kaj kupiti | 11029 (9897) | flipr |
» | Razlike termalnih past v praksiOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1970 (1582) | Vexto |
» | Arctic silver Ceramique hladi slabše kot... (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 6410 (5002) | Keyser Soze |
» | TERMALNA PASTAOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1921 (1532) | Bungee- |