Forum » Programska oprema » Bitcoin Wallet mi je zabil disk - pomoč
Bitcoin Wallet mi je zabil disk - pomoč
d4vid ::
Pozdravljeni!
Ker se mi gre za vsak MB, bi rad izvedel način, kako popolnoma izbrisat bitcoin wallet iz PCja. med posodabljanjem mi je zmanjkalo prostora, sedaj sem naredil 2 GB prostega, ampak prej sem imel okoli 35 GB. Kako do prostora, kje so fajli?
Ker se mi gre za vsak MB, bi rad izvedel način, kako popolnoma izbrisat bitcoin wallet iz PCja. med posodabljanjem mi je zmanjkalo prostora, sedaj sem naredil 2 GB prostega, ampak prej sem imel okoli 35 GB. Kako do prostora, kje so fajli?
Main PC: HP Z240 | i5-7400 | 32 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Homelab: HP DL380g9 | Xeon E5-2680 | 192 GB ram
Cold1 ::
kak program, ki ti pokaže velikost map si omisli, (lepo orodje za to, poimenovano Folder Size, je na voljo v okviru CFi Shell Toys-ov); sicer pa poglej v mapo programa, ki si ga uporabljal, mapo nastavitev programa ("tvoj uporabniški profil\AppData\Local\Ime Firme\Ime programa" oziroma "\AppData\Roaming\Ime Firme\Ime programa") in morda začasno mapo ("tvoj uporabniški profil\AppData\Local\Temp").
Opomba: mapa AppData je skrita, v Raziskovalcu moraš omogočiti prikaz skritih datotek (Organiziraj > Možnosti mape in iskanja > zavihek Pogled).
CFi Shell Toys
http://www.shelltoysxp.com/
Slika orodja Folder Size, ki ga boš našel v priročnem podmeniju ShellToys pri vsaki mapi in trdem disku:
Opomba: mapa AppData je skrita, v Raziskovalcu moraš omogočiti prikaz skritih datotek (Organiziraj > Možnosti mape in iskanja > zavihek Pogled).
CFi Shell Toys
http://www.shelltoysxp.com/
Slika orodja Folder Size, ki ga boš našel v priročnem podmeniju ShellToys pri vsaki mapi in trdem disku:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z odpiranjem programaOddelek: Pomoč in nasveti | 4019 (3455) | konspirator |
» | Novi windows in stari podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 1446 (1302) | Cold1 |
» | The application was unable to start (0xc0000022)Oddelek: Programska oprema | 1699 (1546) | Cold1 |
» | C-disk se mi sam polni ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 9958 (9053) | cookyx |
» | NFS UndercoverOddelek: Igre | 795 (722) | Cold1 |