Forum » Programska oprema » Blender svinčnik, rabim pomoč
Blender svinčnik, rabim pomoč
Phoebus ::
Malo se učim blenderja in rad bi zmodeliral svinčnik, pa se mi malo zapleta:
ideja: 6-kotni svinčnik (tisti "oglati"). Sam svinčnik 6-kotna "cev", zašiljen del stožec, ampak zaplete se, ko bi rad to dvoje združil (postavil konico na svinčnik). Če pogledate kako je zašiljen svinčnik (ko 6-kotnik postane okrogel), boste vidli moj problem :) Kako narest da bi lepo združil da dva elementa, pa da bi izgledalo kot ošiljen svinčnik (na voglih je globje zašiljeno, lepo se spoji)?
ideja: 6-kotni svinčnik (tisti "oglati"). Sam svinčnik 6-kotna "cev", zašiljen del stožec, ampak zaplete se, ko bi rad to dvoje združil (postavil konico na svinčnik). Če pogledate kako je zašiljen svinčnik (ko 6-kotnik postane okrogel), boste vidli moj problem :) Kako narest da bi lepo združil da dva elementa, pa da bi izgledalo kot ošiljen svinčnik (na voglih je globje zašiljeno, lepo se spoji)?
listje123 ::
Mene zanima isto za združitev dveh elementov v enega, sicer sem vedel postopek a sem pozabil.
Spomnim se samo da predmeta oba označiš in pritisneš Ctrl+ ena tipka in se združi
ali kdo mogoče ve
Hvala
Lp
Spomnim se samo da predmeta oba označiš in pritisneš Ctrl+ ena tipka in se združi
ali kdo mogoče ve
Hvala
Lp
Unknown_001 ::
Tud če je staro, bom odgovoru, če se bo še kaka izgublena duša najdla.
Ctrl+j
join funkcija
Ctrl+j
join funkcija
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteten tehnični svinčnikOddelek: Loža | 9042 (7133) | blues1 |
» | Problem na PC ohišju ali procesorjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1100 (703) | solatko |
» | Pencil mod za 7900gsOddelek: Navijanje | 1172 (975) | motoboy |
» | UV luc v ohisjuOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2424 (1059) | SebaR |
» | Kje bi se dalo dobiti...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3617 (3097) | m.i.h.a. |