Forum » Operacijski sistemi » win XP so lačni!?
win XP so lačni!?
damchy ::
Imam disk razdeljen na dve particiji! Na particiji C: imam operacijski sistem WIN XP,na particiji D: pa svoje dokumente,glasbo,filme...
Zdaj pa me nekaj zanima?! Na particiji C: imam iz dneva v dan manj prostora,s tem da nisem dodajal ničesar in ničesar brisal.To particijo imam samo za sistem + dodatne programe in nič ne spreminjam!
Kako mi je lahko v enem tednu zmanjkalo prostora za okoli 700MB,če pa nisem ničesar inštaliral????
Virusa nimam nobenega,sem večkrat preveril z različnimi antivirusnimi p.!
Ve kdo mogoče,v čem je finta?
Hvala
Zdaj pa me nekaj zanima?! Na particiji C: imam iz dneva v dan manj prostora,s tem da nisem dodajal ničesar in ničesar brisal.To particijo imam samo za sistem + dodatne programe in nič ne spreminjam!
Kako mi je lahko v enem tednu zmanjkalo prostora za okoli 700MB,če pa nisem ničesar inštaliral????
Virusa nimam nobenega,sem večkrat preveril z različnimi antivirusnimi p.!
Ve kdo mogoče,v čem je finta?
Hvala
R33D3M33R ::
Obnovitev sistema. Računalnik povrneš v prejšnje stanje (pred tem ko si instaliral kak program)
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
Intl ::
Ah kaj bi govoril, saj ime pove vse.
Drugače pa si pomagaj s help-om. Ti bo še najbolj jasno
Drugače pa si pomagaj s help-om. Ti bo še najbolj jasno
Finta je v tem,da od prejšnjega ponedeljka,ko sem sistem inštaliral,nisem dodajal nobenih programov,in se prostor manjša!Zakaj bi obnavljal sistem,če pa bo tak na istem?
Ali ne?
Ali ne?
R33D3M33R ::
Jaz sem mislo povedat da System Restore pomeni obnovitev sistema in ne tisto kar ti verjetno misliš
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
sem si malo help prebral,pa mi je že vse jasno!
Prvič uporabljam win XP,prej sem imel mileniume,tak da vsega še ne vem!je pa dobra FINTA TO!
hvala vsem
Prvič uporabljam win XP,prej sem imel mileniume,tak da vsega še ne vem!je pa dobra FINTA TO!
hvala vsem
AngelOfDeath ::
kaj ni vrednost 0 "ne omogoči" in vrednost 1 "omogoči" ?
omogočite super skrite mape
omogočite super skrite mape
ToniT ::
AngelOfDeath:
Ti imaš prav
Sicer pa lahko omogočite super skrite mape tudi v explorerju in sicer v Tools->Folder options -> View -> in odstranite kljukico pri Hide protected operating system files.
(Je isto, kot poseg v register).
Ti imaš prav
Sicer pa lahko omogočite super skrite mape tudi v explorerju in sicer v Tools->Folder options -> View -> in odstranite kljukico pri Hide protected operating system files.
(Je isto, kot poseg v register).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7, težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1737 (1282) | solatko |
» | Poln c-diskOddelek: Pomoč in nasveti | 4009 (3789) | opeter |
» | NOD32 ali Avast?Oddelek: Informacijska varnost | 8521 (7722) | bluefish |
» | Prenosnik - težava na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 771 (716) | Butec123 |
» | obnovitev sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 4181 (3783) | imagodei |