Forum » Loža » Kako si izmisliti zgodbo za neplačan račun?
Kako si izmisliti zgodbo za neplačan račun?
Quantum ::
hey! Sem v velikem sra...u. Ne vem kaj čem naredi za neplačan račun. Dejstvo je, da je račun šel preko odvetnika že. Takoj na začetku sem poravnal vse obveznosti do operaterja. Sedaj pa mi pošljejo račun v prevelikem znensku. Res ne vem kam naj se obrnem po pomoč. Prosim svetujte mi.
Hvala!
Hvala!
- premaknil iz Pomoč in nasveti: bluefish ()
bluefish ::
Najprej pišeš, da imaš neplačan račun; potem pa, da naj bi ti operater poslal račun v prevelikem znesku po plačanih obveznostih. Kaj sedaj?
Magic1 ::
Jao pismenost.
Za račun imaš ponavadi teden dni časa, da ga reklamiraš. To da si ti misliš, da je znesek prevelik, ne pomeni, da ti ni treba zadeve plačati
Pokliči in vprašaj, koliko rabiš plačat, da se zadeva zavstavi in plačaj. Nimaš kaj drugega, razen če res lahko dokažeš nasprotno.
Za račun imaš ponavadi teden dni časa, da ga reklamiraš. To da si ti misliš, da je znesek prevelik, ne pomeni, da ti ni treba zadeve plačati
Pokliči in vprašaj, koliko rabiš plačat, da se zadeva zavstavi in plačaj. Nimaš kaj drugega, razen če res lahko dokažeš nasprotno.
Magic
[D]emon ::
Mislis reci, kako se zlagati za neplacan racun ?
Pametno, piki...
Pametno, piki...
Mavrik ta forum uporablja za daljsanje e-penisa. Ker si ne upa iz hise.
Šimpanz ::
Pišuka še moj tamal ki ima 11 let ne bi napisal takega skorpucala. Če misliš da ni kaj v redu z računom se obrni na operaterja ne (al pa na lokalnega mesarja).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil - strosek obvestila o neplacanih racunih (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13184 (8655) | MarioMisaron |
» | Problemi z Elelktrom- (reklamacije računov itd- za firmo) ma kdo izkušnje ?Oddelek: Loža | 2719 (1831) | Brane2 |
» | Policija in kazni (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8342 (7271) | amigo_no1 |