Forum » Programska oprema » Program za podnapise
Program za podnapise
tedy199 ::
Pozdravljeni. Imam eno težavo.
Prenesel sem si nek film in podnapise. Smotano pa je ker so podnapisi za malenkost (cca. 1sek) z zamikom glede na film.
Skratka oseba v filmu pove že pol stavka, ko se podnapisi pojavijo. Kako bi lahko celotne podnapise popravil tako, da bodo primerni. Rabil bi da bi popravil datoteko z podnapisi, saj bi to zapekel na CD in si ogledal na DVD predvajalniku.
Hvala
Prenesel sem si nek film in podnapise. Smotano pa je ker so podnapisi za malenkost (cca. 1sek) z zamikom glede na film.
Skratka oseba v filmu pove že pol stavka, ko se podnapisi pojavijo. Kako bi lahko celotne podnapise popravil tako, da bodo primerni. Rabil bi da bi popravil datoteko z podnapisi, saj bi to zapekel na CD in si ogledal na DVD predvajalniku.
Hvala
telexdell ::
SubtitleWorkshop
lp,
king67
Ta program ne deluje s HD filmi (slišiš zvok, slike pa ni)! Zato sem po večletni uporabi prejšnjega prešel na SubtitleEdit.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
DarwiN ::
Saj imaš v SubtitleEditu v orodni vrstici pod "Synchronization" opcijo "adjust all times (show earlier/later)"
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
klemenSLO ::
Če gledaš z VLC playerjem lahko zamikaš podnapise časovno
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: klemenSLO ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Subtitle Workshop urejevalnik podnapisovOddelek: Zvok in slika | 12612 (1270) | KiNgKoNgX |
» | Prevajanje podnapisov [problem]Oddelek: Pomoč in nasveti | 2254 (2066) | T-h-o-r |
» | zds > srt rabim en programOddelek: Programska oprema | 843 (771) | mtosev |
» | Ripanje podnapisov iz VHS kaset presnetih na računalnikOddelek: Zvok in slika | 1421 (1246) | krneki |
» | Podnapisi - zakasnitev, prehitevanjeOddelek: Programska oprema | 2645 (2454) | LordWorm |