Forum » Omrežja in internet » Surfanje preko električnega omrežja
Surfanje preko električnega omrežja
BlackHole ::
To temo sem po pomoti že dal v "zvok, slika", zato je bila zaklenjena.
Ne vem, če se je že kaj govorilo ali pisalo o tem, vendar včeraj sem bral o tem na TTX SLO. V Nemčiji baje že poskusno surfajo preko električnega omrežja, ki je hitrejše in cenejše od kabelskega. Sliši se zanimivo.
Ne vem, če se je že kaj govorilo ali pisalo o tem, vendar včeraj sem bral o tem na TTX SLO. V Nemčiji baje že poskusno surfajo preko električnega omrežja, ki je hitrejše in cenejše od kabelskega. Sliši se zanimivo.
ahac ::
Zanimivo, ja!
Če živiš v Nemčiji. V SLO pa tega še dolgo ne bo.
Če živiš v Nemčiji. V SLO pa tega še dolgo ne bo.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Elemen_T ::
Ta debata pa je že tekla in smo prišli do zaključka...prepočano in predrago...pa še glavno: V SLO ne sploh.
Thomas ::
Po moje bi bla to za nekaj let dobra rešitev. Zaradi razširjenosti "elektrike". Samo aluminij na daljnovodih in baker v stenah imata svojo zgornjo mejo prepustnosti za bite, ki niti ni tako visoko. Zato bo to bolj začasnega veka. Ampak a ni vse? IMHO.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
PeTe13 ::
Nisem prepričan, ampak se men zdi da je to samo enosmerna povezava-samo downlink, uplink še vedno po standardni poti.
Capitalism stole my virginity!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenski avto leta 2017 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 17986 (14685) | dexterboy |
» | Nov gaming compOddelek: Kaj kupiti | 1880 (1566) | PredatorX |
» | Cheaper&MoreOddelek: Kaj kupiti | 2471 (1722) | SimplTech |
» | Radeon 6950 se odklene (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 30472 (24911) | Jst |
» | Ameritrade - NLB ne sprejema čeka iz USa?Oddelek: Loža | 4056 (3732) | LoneWolf |