Forum » Omrežja in internet » Firefox 20
Firefox 20
r3Qui3m ::
Ali ima še kdo težave z združljivostjo dodatkov za F20? Addblock Plus ni delal dokler ga nisem ponovno naložil. Potem mi Priv3 ne dela (filtriranje sledenja socialnih omrežij) Downloud statusbar ne dela , tudi Teme in persone so pozabljene. Kdo ve kaj se vse spremenli in kaj se da popravit v konfiguraciji da bi mi to spet delalo? Hvala.
Unknown_001 ::
ghostery pa script block si stegn pa maš use kar so ti tile programčki serviral. Razen za reklame ne vem :>
RejZoR ::
Vsi addoni mi delajo od dneva 1 in verjemi, da sem snel FF med prvimi (direktno iz FTP-ja).
To imaš očitno nekaj zjebano, ker addoni delajo brez težav že vrsto verzij.
To imaš očitno nekaj zjebano, ker addoni delajo brez težav že vrsto verzij.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
r3Qui3m ::
Rešil težavo. En plugin mi je sral. Ko sem ga onemogoču je začel vse ostalo normalno delat. Vsem hvala za pomoč in dobronamerne nasvete.
Veron ::
Dej napiši še kateri plugin si onemogočil, mogoče bo še kdo imel težavo in si bo lahko s to temo pomagal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mozilla Firefox (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 36316 (10783) | kow |
» | Mozilla s pretečenim certifikatom pomotoma onesposobila vse razširitve v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 15060 (9166) | LightBit |
» | Nova posodobitev FirefoxaOddelek: Omrežja in internet | 3251 (2488) | Ales |
» | Izšel Firefox 3.5 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 19257 (13232) | urban99 |
» | Slovenija: Firefox prevzel vodstvo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19604 (13619) | poweroff |