Forum » Pomoč in nasveti » Preparing your desktop - Windows Vista Ultimate
Preparing your desktop - Windows Vista Ultimate
minicooper ::
Pozdravljeni,
Najprej se vsem zahvaljujem za vse odgovore v zvezi z vprašanje virus js/redir
Link: JS/Redir
Ta problem sem rešil z programom Spyware Terminator, kateri ima možnost brisanja zaklenjenih, oz. blokiranih datotek (av programi ga niso mogli odstraniti).
Sedaj se je v osnovnem, torej profilu administratorja po ponovnem zagonu pojavlja vedno znova med nalaganjem win vista "Preparing your Desktop"
To razumem, priprava namizja in ko se vse namesti je prazno namizje z opisom, da vaš profil ni pravilno, oz. v celoti naložen.
Več o tem v povezavi na sliko.
Link: Your Profile
Tudi to delno razumem, gre za to, da se profil uporabnika ni naložil tako kot treba.
Ker v tem profilu admin nisem mogel kaj dosti narediti, niti spremeniti MUI v slo lang (OEM Vista), čeprav je nameščen, sem naredil nov profil standardnega uporabnika (tudi pred tem virusom sem imel dva profila, admin in standard profil user).
V tem profilu sem lahko izbral MUI v slo in obnovil namizje iz datoteke na user v C particiji (imam tudi backup podatkov za vsak primer).
Računalnik v standard profilu deluje dokaj normalno, samo, da je izredno počasen in neodziven (to se posebej opazi pri uporabi firefox-a, zelo dolgo nalaga strani, to sem pisal celo večnost, pa ne tipkam ravno počasi).
Kaj je za narediti, sem nekaj iskal na netu, a žal zaradi počasnega delovanja nisem dosti našel.
Omenim samo en primer: Odpreš upravitelja opravil - ustaviš proces "Explorer.exe" / v cmd vneseš nov user profil z novim imenom / v upravitelju opravil izbereš novo opravilo in vpišeš
"Explorer.exe" in zaženi / Restart pc.
To pri meni žal ni delovalo, saj mi v cmd piše user/temp/ime profila.
Za vsak nasvet se že vnaprej lepo zahvaljujem. Slo Tech je Zakon!
Lp,
Najprej se vsem zahvaljujem za vse odgovore v zvezi z vprašanje virus js/redir
Link: JS/Redir
Ta problem sem rešil z programom Spyware Terminator, kateri ima možnost brisanja zaklenjenih, oz. blokiranih datotek (av programi ga niso mogli odstraniti).
Sedaj se je v osnovnem, torej profilu administratorja po ponovnem zagonu pojavlja vedno znova med nalaganjem win vista "Preparing your Desktop"
To razumem, priprava namizja in ko se vse namesti je prazno namizje z opisom, da vaš profil ni pravilno, oz. v celoti naložen.
Več o tem v povezavi na sliko.
Link: Your Profile
Tudi to delno razumem, gre za to, da se profil uporabnika ni naložil tako kot treba.
Ker v tem profilu admin nisem mogel kaj dosti narediti, niti spremeniti MUI v slo lang (OEM Vista), čeprav je nameščen, sem naredil nov profil standardnega uporabnika (tudi pred tem virusom sem imel dva profila, admin in standard profil user).
V tem profilu sem lahko izbral MUI v slo in obnovil namizje iz datoteke na user v C particiji (imam tudi backup podatkov za vsak primer).
Računalnik v standard profilu deluje dokaj normalno, samo, da je izredno počasen in neodziven (to se posebej opazi pri uporabi firefox-a, zelo dolgo nalaga strani, to sem pisal celo večnost, pa ne tipkam ravno počasi).
Kaj je za narediti, sem nekaj iskal na netu, a žal zaradi počasnega delovanja nisem dosti našel.
Omenim samo en primer: Odpreš upravitelja opravil - ustaviš proces "Explorer.exe" / v cmd vneseš nov user profil z novim imenom / v upravitelju opravil izbereš novo opravilo in vpišeš
"Explorer.exe" in zaženi / Restart pc.
To pri meni žal ni delovalo, saj mi v cmd piše user/temp/ime profila.
Za vsak nasvet se že vnaprej lepo zahvaljujem. Slo Tech je Zakon!
Lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izginilo namizje, ikone, start meni prazenOddelek: Operacijski sistemi | 9222 (8507) | k4vz0024 |
» | Deletanje poškodovanega fileta z 0 bytesOddelek: Pomoč in nasveti | 932 (801) | fosil |
» | Software za tiskalnik HP in Windows7Oddelek: Operacijski sistemi | 1966 (1636) | zegi2 |
» | Ikone v win XP izginile po uporabi programa Spybot Search & Destroy. Kako dobiti ikonOddelek: Pomoč in nasveti | 2256 (2212) | riba43 |
» | Programi v ozadjuOddelek: Programska oprema | 1283 (1202) | mali tapravi |