» »

Katere slušalke

Katere slušalke

lele ::

Okoli 5 let sem uporabljav slušalke sennheiser cx300 in še nobene mi niso tako dolgo zdržale kot te. Plus tiste gumice na koncu se niso nikoli pokvarile. Rej je da sem dal takrat okoli 60€ sem pa bil potem zadovoljen,dokler jih nisem izgubil. Sedaj pa isto v tem rangu izbiram,nobene se nisem gledal,ker res ne vem katere. Malo sem gledal frekvenčni razpon in impedenco in se tudi ne znajdem kaj je imeti boljše. Hočem samo nekaj takega kot cx300 oz. lahko boljše. Ker ko sem malo probaval druge slušalke od prijateljev se niso mogle kosati z mojimi. Ne vem kako,penice lepo pašejo,ko pri drugih niso,basi in glasnost je bilo tud na taken nivoju,da nisem pričakoval.
Hvala za odgovore! :)

Stark ::

Kupi tiste Sennheiser, v tem cenovnem rangu, ki ti najbolj pašejo. :)

Jaz tudi prisegam na Sennheiser, im bom naslednje zagotovo kupil tudi od te znamke. Nemška kvaliteta. :P
Edino kar me moti je kabel, ki se ga ne da več lepo "rategniti". Vedno bolj se "viha". So pa stare več kot 6 let. Nekajkrat so padle na tla. Še vedno so ok. Skratka eden boljših nakupov. :)

Po dolgotrajni uporabi sicer malo bolijo ušesa, ampak če jih imaš res veliko ur.:)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosne slušalke

Oddelek: Pomoč in nasveti
203230 (2535) sandmat
»

Katere slušalke

Oddelek: Kaj kupiti
263228 (1767) T_F_7
»