Forum » Operacijski sistemi » virtualno okolje - win 7
virtualno okolje - win 7
gregor ::
Dober dan
Torej zaplet je naslednji
Na službenem pc-ju ni možno naložit nobenega programa (photoshop, print shop deluxe itd itd...)
Torej sedaj sem razmišljal v tej smeri, da bi imel neko virtualno okolje v katerem bi tekli vsi tej programi ki niso dovoljeni. S tem bi se tudi rešil raznih sledi, ki bi jih sicer pustili v win 7.
Ali je to izvedljivo, kateri sw priporočate?
Se je kdo že ukvarjal s podobno problematiko?
Hvala
LP
Torej zaplet je naslednji
Na službenem pc-ju ni možno naložit nobenega programa (photoshop, print shop deluxe itd itd...)
Torej sedaj sem razmišljal v tej smeri, da bi imel neko virtualno okolje v katerem bi tekli vsi tej programi ki niso dovoljeni. S tem bi se tudi rešil raznih sledi, ki bi jih sicer pustili v win 7.
Ali je to izvedljivo, kateri sw priporočate?
Se je kdo že ukvarjal s podobno problematiko?
Hvala
LP
Hayabusa ::
Na službenem pc-ju ni možno naložit nobenega programa
Z razlogom.
Boš rekel da na službenem avtu tudi menjaš platišča, daš gor spojlerje drug izpuh ter malo čiptunaš motor ?
gregor ::
to ni odgovor na moje vprašanje
sem že razrešil zadevo, rešitev so portable verzije programov, obstaja precej strani, ki se posvečene izključno takim programom, izbira je pestra
LP
sem že razrešil zadevo, rešitev so portable verzije programov, obstaja precej strani, ki se posvečene izključno takim programom, izbira je pestra
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | predvajanje mp3 glasbe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (2147) | kumer |
» | Vohunjenje po PC ju (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10339 (9150) | St235 |
» | Remote desktopOddelek: Pomoč in nasveti | 927 (699) | JK007 |
» | povezava laptopa s kabelskim internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 2658 (2277) | orangebud |
» | Inšpektor za programsko opremoOddelek: Programska oprema | 2642 (2642) | Daedalus |