Forum » Operacijski sistemi » [kubuntu] kako preprečiti aplikaciji, da zamerzne sistem
[kubuntu] kako preprečiti aplikaciji, da zamerzne sistem
Vitamin-B ::
Zdravo,
ena aplikacija se mi je zadnje čase pričela dokaj pogosto sesuvat. Še kak slab mesec format ne pride v poštev zaradi prevelike gužve. Problem je, da ko se aplikacija sesuje, mi cel pc zmrzne (ne dela nobena kombinacija tipk ala ctrl+alt+f1). Zanima me če je kak način, da se aplikaciji to prepreči (z nastavitvijo kakega low priority ali pa neke vrste sandbox, nvm... karkoli). alikacija je za grafično predstavitev enih podatkov, tko da ni potrebe po zapisavanju.
Če im kdorkoli kakršnokoli idejo, bi bil hvaležen. Googlanje se mi tokrat ni obneslo. Niti ne vem kaj se je bil povod za to, ker aplikacije nekaj časa nisem uporabljal.
ena aplikacija se mi je zadnje čase pričela dokaj pogosto sesuvat. Še kak slab mesec format ne pride v poštev zaradi prevelike gužve. Problem je, da ko se aplikacija sesuje, mi cel pc zmrzne (ne dela nobena kombinacija tipk ala ctrl+alt+f1). Zanima me če je kak način, da se aplikaciji to prepreči (z nastavitvijo kakega low priority ali pa neke vrste sandbox, nvm... karkoli). alikacija je za grafično predstavitev enih podatkov, tko da ni potrebe po zapisavanju.
Če im kdorkoli kakršnokoli idejo, bi bil hvaležen. Googlanje se mi tokrat ni obneslo. Niti ne vem kaj se je bil povod za to, ker aplikacije nekaj časa nisem uporabljal.
zee ::
Katera aplikacija to?
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vitamin-B ::
nmrDrw, vmes sem se nekaj igral z video driverji, mi pa aplikacija zamrzne sistem če jo laufam na integrirani ali pa na namenski grafični (preko optiruna).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na Androidu prežijo krvosesiOddelek: Novice / Varnost | 7923 (5695) | GupeM |
» | WebAssembly postal standardOddelek: Novice / Brskalniki | 8527 (5511) | xmetallic |
» | Raspberry Pi - LinuxOddelek: Programiranje | 2199 (1310) | blackwing |
» | Predogled Windows 8 na voljo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 104468 (86413) | techfreak :) |
» | Car wave - avto aplikcijaOddelek: Loža | 1739 (1174) | boss-tech |