Forum » Operacijski sistemi » linux grep
linux grep
BRBR ::
Nekje sem prebral da je limita za tole 2.4 GB al nekaj takega.
S čin naj potem iščem text v datoteki, če je ta večja (napiše mi input/outpuit error)?
S čin naj potem iščem text v datoteki, če je ta večja (napiše mi input/outpuit error)?
kloko ::
Če imaš težave, potem so nekje drugje, ne v grep-u. Meni grep na Linuxu brez težave pregleda datoteko cca. 8GiB, ravnokar preizkušeno.
Je tvoja datoteka, ki jo grep-aš, sploh čitljiva? Kakšne so tvoje pravice na tej datoteki? Je sploh tekst v tej datoteki? Na kakšnem datotečnem sistemu je posneta ta tvoja datoteka? Katero verzijo Linux kernela ima tvoj sistem, so tam kakšne omejitve?
L.p., Kloko
Je tvoja datoteka, ki jo grep-aš, sploh čitljiva? Kakšne so tvoje pravice na tej datoteki? Je sploh tekst v tej datoteki? Na kakšnem datotečnem sistemu je posneta ta tvoja datoteka? Katero verzijo Linux kernela ima tvoj sistem, so tam kakšne omejitve?
L.p., Kloko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gentoo - problemi z framebuffer in ifconfig (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5012 (4336) | Zaibatsu |
» | [Naloga] : Max kompresija testne datotekeOddelek: Programiranje | 3109 (2033) | StratOS |
» | Iskanje z Googlom - tokrat lokalno (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8106 (8106) | mp218 |
» | Kako naj naložim program v linux-u (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programska oprema | 6428 (5357) | CCfly |
» | Dodajanje .sql datoteke v Mysql bazo!Oddelek: Izdelava spletišč | 1322 (1109) | Nox |