Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Omnia I8910 HD Polnjenje
Samsung Omnia I8910 HD Polnjenje
timke ::
Živjo!
Imam Samsung Omnia I8910 HD in imam problem z polnjenjem. Namreč ko priklopim polnilec v telefon se fila 5-10s potem pa mi izpiše " Polnjenje zaustavljeno. Temperatura baterije previsoka ali preniska". Telefon sem že 5x resetiral na tovarniše nastavitve in zamenjal 2 baterije in še zmeraj isti problem. Ali je kdo že imel te težave ali slišal in kako je odpravil to napako.
Hvala.
Imam Samsung Omnia I8910 HD in imam problem z polnjenjem. Namreč ko priklopim polnilec v telefon se fila 5-10s potem pa mi izpiše " Polnjenje zaustavljeno. Temperatura baterije previsoka ali preniska". Telefon sem že 5x resetiral na tovarniše nastavitve in zamenjal 2 baterije in še zmeraj isti problem. Ali je kdo že imel te težave ali slišal in kako je odpravil to napako.
Hvala.
- spremenil: timke ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Meizu predstavil telefon brez gumbov, rež in priključkovOddelek: Novice / Android | 10189 (6567) | Stari maček |
» | Kako polniti baterijo oz. vpliv polnjenja na življensko dobo.Oddelek: Mobilne tehnologije | 3278 (2790) | bajsibajsi |
» | Polnjenje pametnega telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 5593 (4850) | IL_DIAVOLO |
» | Prvo polnjenje telefonaOddelek: Pomoč in nasveti | 12501 (8136) | --MiRaLdInJo |
» | Prvo polnjenje Li-Po baterije novega mobilnega telefonaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3897 (3657) | Jok3r |