Forum » Programska oprema » Word 2010 - formula za število strani
Word 2010 - formula za število strani
pravnik ::
Pozdravljeni,
mi zna mogoče kdo pomagati, kako v MS Word 2010 dam v "footer" število strani - vem da že v oblikovanju samem lahko določim (bližnjica), samo je težava v tem, da imam različne odseke. Torej moje vprašanje bi se glasilo: kateri ukaz je v bližnjicah Worda 2010: Vstavi => Hitri deli => Polje pravi, da bi se spodaj videlo: številka strani/število strani? Sama številka strani je pravilna, število strani pa je vedno skupno (se nadaljuje od prejšnjega odseka)? Ali pa če ima kdo kako drugo bolj elegantno rešitev.
mi zna mogoče kdo pomagati, kako v MS Word 2010 dam v "footer" število strani - vem da že v oblikovanju samem lahko določim (bližnjica), samo je težava v tem, da imam različne odseke. Torej moje vprašanje bi se glasilo: kateri ukaz je v bližnjicah Worda 2010: Vstavi => Hitri deli => Polje pravi, da bi se spodaj videlo: številka strani/število strani? Sama številka strani je pravilna, število strani pa je vedno skupno (se nadaljuje od prejšnjega odseka)? Ali pa če ima kdo kako drugo bolj elegantno rešitev.
Hayabusa ::
Na koncu, ko imaš celoten dokument napisan, vpiši ročno št. strani s številko.
stran XY od 22
stran XY od 22
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hayabusa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kazalo v worduOddelek: Pomoč in nasveti | 1992 (1446) | [D]emon |
» | Vstavljanje številk strani v worduOddelek: Operacijski sistemi | 3999 (3849) | hobbit |
» | Noga in glava-WordOddelek: Programska oprema | 5514 (5409) | CitroX |
» | Izšel OpenOffice.org 2.0.1, na voljo tudi poslovenjen paketOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 4853 (3806) | krjul |
» | Različno za prvo stran - OpenOfficeOddelek: Programska oprema | 1895 (1578) | Yossarian |