Forum » Pomoč in nasveti » Napaka windowsa ali procesorja
Napaka windowsa ali procesorja

uporabniik ::
Pozdravljeni,
Imam procesor Procesor Intel Core i3 2120 3,3 GHz in na intelovi strani piše da je 2 jedrni in 4 nitni.
Če pa grem v moj računalnik -> upravitelj naprav pa pod procesor pa mi pokaže kot 4 naprave (jedra).
V čem je fitna?
Hvala in lp,
Imam procesor Procesor Intel Core i3 2120 3,3 GHz in na intelovi strani piše da je 2 jedrni in 4 nitni.
Če pa grem v moj računalnik -> upravitelj naprav pa pod procesor pa mi pokaže kot 4 naprave (jedra).
V čem je fitna?
Hvala in lp,

uporabniik ::
Ni pa potem 4 jedrni. Pa je toliko slabši ali se ne pozna dosti?
Namreč naročam en rač. za kolegico pa gledam podoben proc. vse skupaj za 350€ boljše verjetno ne dobim.
Namreč naročam en rač. za kolegico pa gledam podoben proc. vse skupaj za 350€ boljše verjetno ne dobim.

RejZoR ::
Več niti je vedno bolje. Tak proc je običajno precej hitrejši od navadnih dvojedrnikov, ni pa bistveno dražji.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PRENOSNIK full HD/pomoč pri nakupuOddelek: Pomoč in nasveti | 2294 (2213) | JanK |
⊘ | kakšnen procesor je to?? 64 ali 32-bit..Oddelek: Pomoč in nasveti | 6952 (6819) | hojnikb |
» | koliko jedrni procesor kupitiOddelek: Kaj kupiti | 3549 (2938) | Steinkauz |
» | Namizni računalnik 400-500 euOddelek: Kaj kupiti | 2093 (1791) | Mitja358 |
» | Štirijedrni AMDji šele leta 2007Oddelek: Novice / Procesorji | 3110 (2577) | kuglvinkl |