» »

Battlefield 4

Battlefield 4

Temo vidijo: vsi
««
35 / 66
»»

vaščan ::

Glih obrnu sm singleplayer. Prou cajt sem si vzel in sem prešpilal cod ghosts ter bf4.
Pri battlefieldu sem noro užival pri zvokih večino časa nažigam s sniperjem ter treba si je vzet čas it v zaklon izbrat prave puške sovražniki so kr dobro skriptani napadajo bežijo se skrivajo ti pridejo za hrbet ali na bok. Sicer je isto vlakec kakor cod ni neke svobode ampak to je tud namen sp kampanije da se diviš nad grafiko uživaš v zvokih si priča res noro narejenim mapam. Sej cod se lahko primerja ponekod s izvirnimi mapami ter misijami ter je v določenih primerih zelo lep za oko ampak je trapast cod neomejeno sovražnikov uletava ter treba je brezglavo rushat naprej pajdaši so zraven za cir.
Glede spja sem pri bf4 veliko bolj užival.

Dua'L ::

Igro so čist zjebal prej sem lahko normalno igral na ultra po zadnjem patchu vse laggy,.. in to pri 90 fps za normalno igranje brez suttering,laggy premikanja morem nastavitve znižati na medium..

Sploh mislijo igro še popravit?
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dua'L ()

Skyman ::

evo zate dualc samo skoda ko mas nvidijo

Dua'L ::

Kaj mi bo mantle, če je broken game? lahko naredijo sto teh reči pa ne bodo mogli popravit igre...

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

fredii ::

virusZz je izjavil:

V igri pritisneš esc (game menu) in imaš v desnem spodnjem kotu polje za aktivacijo boost paketov.

Hvala mojster za tole. Kako dolgo pa traja posamezen boost? THX
P55A-UD3,i5 750 2.67,RAM 8gb,
Radeon HD7870oc 2gb, SSD180

Kenpachi ::

1h dejanske igre. Ti odsteva cas. Lahko tudi trenutnega prekines in aktiviras drugega, s tem da pac izgubis preostanek casa. (tastarega, tanovi se vedno traja 1h)
Zaraki Kenpachi.

Kenpachi je izjavil:

1h dejanske igre. Ti odsteva cas. Lahko tudi trenutnega prekines in aktiviras drugega, s tem da pac izgubis preostanek casa. (tastarega, tanovi se vedno traja 1h)

thx

Zdle, po 1h igre mi pc zablokira in naredi siv screen. Sledi hard reset na kablu, druga ni prjel. Normaly start W7... Bi to lahko bil HW (grafa, proc...), izkušnje lepo prosim?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fredii ()

Seba22 ::

fredii je izjavil:

Kenpachi je izjavil:

thx

Zdle, po 1h igre mi pc zablokira in naredi siv screen. Sledi hard reset na kablu, druga ni prjel. Normaly start W7... Bi to lahko bil HW (grafa, proc...), izkušnje lepo prosim?

Poglej z HW Monitor programom med igranjem igre ko se ti PC vredu zagreje,pomoje se ti kaj pregreva,jas vedno kontloriram temperature s tem programom ko igram to igro.

Dua'L je izjavil:

Igro so čist zjebal prej sem lahko normalno igral na ultra po zadnjem patchu vse laggy,.. in to pri 90 fps za normalno igranje brez suttering,laggy premikanja morem nastavitve znižati na medium..

Sploh mislijo igro še popravit?

Meni igra deluje brez problema na ultra pod 70 fps ne pade,je pa res da moreš ostale nastavitve ssao,hbao,aa...pravilno pogruntat,meni je uspelo pa mi igra deluje tekoče brez štekanja pa imam intel-nvidija,ko folk pravi da igra pač deluje bolši na AMD,mogoče no odvisno od kompa in samega igralca če si zna pravilno skup sestavit nastavitve.

Skyman ::

Res znanost das na low al pa medium pa dela ko urca..seveda ce imas TOP grafo ni noben baw baw...

2xAA ter ultra high mešanica nastavitev tud ne gre pod 60fps singleplayer se prav grafa je dost močna multiplayer ga pa včasih mal serje recimo prvo mapo odigram na 90fpsjih druga še nekak tretja pa že dropa na 30fps reštartam špil pa je spet en cajt ok bi rekel da je problem v igri.

54j0 ::

^Se morda kartica segreje do te mere, da si zniža frekvenco GPU?

--MiRaLdInJo ::

En trik kako najhitreje do UPM9:

54j0 je izjavil:

^Se morda kartica segreje do te mere, da si zniža frekvenco GPU?

Nope sem gledal. Nevem v čem je fora.

Seba22 je izjavil:

fredii je izjavil:

Kenpachi je izjavil:

thx

Poglej z HW Monitor programom med igranjem igre ko se ti PC vredu zagreje,pomoje se ti kaj pregreva,jas vedno kontloriram temperature s tem programom ko igram to igro.

Sem poskusil. Kako se ti zdijo tele MAXIM. vrednosti, al morm se kej drugega gledat: CPU 69 stopnj C, GPU pa 70.
Sicer s tem se nisem nikoli delal in sem laik za te reči. Po logiki predvidevam, da je za 1h igre v BF4 kar se tiče temeratur ok (al ne?). Hvala za pomoč...

Temperature maš v mejah normale.Jas imam po kakšni dobri uri zelo podobne temperature,tako da to ni problem.Lahko da imaš probleme z windowsi ali pa z samo igro.Igra ima dve možnosti zagona(x64-x86-bit),lahko te to zajebava.Tako da če imaš 32-bit windows zaženi pod x86-bit,če pa imaš 64-bit pa zaženi pod x64.To pa nastaviš v originu pod game properties semizdi.Upam da sem ti pomagal s tem,razen če že sam neveš za to opcijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Seba22 ()

Seba22 je izjavil:

Temperature maš v mejah normale.Jas imam po kakšni dobri uri zelo podobne temperature,tako da to ni problem.Lahko da imaš probleme z windowsi ali pa z samo igro.Igra ima dve možnosti zagona(x64-x86-bit),lahko te to zajebava.Tako da če imaš 32-bit windows zaženi pod x86-bit,če pa imaš 64-bit pa zaženi pod x64.To pa nastaviš v originu pod game properties semizdi.Upam da sem ti pomagal s tem,razen če že sam neveš za to opcijo.

Hvala za pomoč, poznam zadevo, uporabljam 64x. Bom vidu, če se bo to ponovil... Sumil sem procesor i5 750 2.66 (turbo bost izgleda da mi potegne na 3,2-upam da sem prav videl. Možno da je to ozko grlo. Nekje pa sem prebral, da bi lahko bila grafa problem glede na model(SAPPHIRE HD 7870 GHz Edition OC 2GB GDDR5). Nevem, bomo videl...

fredii Vrjetno je grafična problem. Tud mojemu kolegu nrdi isto siv screen ne pri vseh igrah včasih dela dolgo časa včasih se pa hitro zgodi.
Sapphire 7870 ghz edition. Če je še v garanciji jo daj zamenjat nebi smeli komlicirat baje pri sapphire dobro vedo za problem s to grafično.
Midva sva probala vse mučilne teste svašta je prestala grafična potem pa na random pri igranju igre siv screen.

vaščan je izjavil:

fredii Vrjetno je grafična problem. Tud mojemu kolegu nrdi isto siv screen ne pri vseh igrah včasih dela dolgo časa včasih se pa hitro zgodi.
Sapphire 7870 ghz edition. Če je še v garanciji jo daj zamenjat nebi smeli komlicirat baje pri sapphire dobro vedo za problem s to grafično.
Midva sva probala vse mučilne teste svašta je prestala grafična potem pa na random pri igranju igre siv screen.

thx

Spock83 ::

Imas slučajno različne RAM module?

s1m0n ::

Tak pa je prišel nov PC patch! (ca. 260MB)

Jan 13 PC Game Update Notes
-Various fixes for improving general stability
-Fixed a memory leak issue occurring after level shutdowns, which could result in a out-of-memory crash in longer play sessions
-Additional fix for the "sound loop" deadlock when running High/Ultra graphics settings
-Added a warning for using Legacy AMD drivers that were out of date
-Fixed a player feedback timing issue where blood was appearing before other damage indicators, and before damage was actually done
-Fixed a bug where players' rank icons on the scoreboard would not be updated
-Fix for Asian users unable to start Battlefield 3 and Battlefield 4 on Windows 8.1
-Normalized repair rates across all vehicles.
-Fixed problem with killer health in kill card not being correctly updated (showing 100% health even though the soldier was hurt)
-Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members
-Fixed a bug where a Main Battle Tank Coaxial HMG ammo box was occasionally blocking the driver's camera
-Increased damage by 25% for the Stealth Jet 20mm cannons.
-Stealth Jets now have more similar handling attributes to each other. F35 & J-20 are slightly more agile, Su-50 is less agile.
-Attack Jets now have more similar handling attributes to each other, and all 3 are now slightly less agile than earlier
-Fixed camera glitch when switching weapons while moving in crouch
-Fixed an occasional bug where players could experience intermittent engine sound dropouts when driving wheeled IFVs
-Fix for player spawning under the map when deploying on Lancang Dam
-Fixed flickering in map and minimap on Rogue Transmission and Operation Locker

Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members.

To mi je šlo najbolj na k. :) Pa zakaj pizda k plotiraš je konec runde in narediš pač crash (ker si letel proti tlom) to se ti šteje to v statistiko!

54j0 ::

Tudi conq/dom bazo lahko postaviš po koncu runde, če si takrat obstal v bližini (vsaj piskanje tako nakazuje). Friendly marker bug je prisoten že od začetka in če se ne motim, so že par patchev nazaj tvezili, da je popravljeno. Pha :>.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 54j0 ()

fireX88 ::

Spock83 je izjavil:

Fix for friendly marker not always showing when needed to, resulting in players shooting team members.

To mi je šlo najbolj na k. :) Pa zakaj pizda k plotiraš je konec runde in narediš pač crash (ker si letel proti tlom) to se ti šteje to v statistiko!

Thumb up!

Drugač pa, če koga zanima kaj se dogaja z Levolution v China Rising ima nekaj za povedat stric LevelCap:

ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Spock83 je izjavil:

Imas slučajno različne RAM module?

4 x 2 enake RAMe-1600...

klkkkkkkkkkk ::

Še kdo dobil "velik" boost po patchu?

Kak boost ?
Jaz mam večje probleme kot so bili pred patchem :) Odigral kakšnih 5 rund v teh rundah zadel skupaj 7 helikopterjev z HE projektilom pa nada 0 nič zero :) Samo hit markerji. Večkrat umrl, ko je nasprotnih preživel a imel 0% healta in še letal dalje po kill camu... Netcode je še vedno na podnu.

Jza ravno obratno... malokrat pade pod 45 FPS
FX 6300 4,3Ghz

nomad_soul ::

s1m0n je izjavil:

ko je nasprotnik preživel a imel 0% healta

Nisi edini, enako pri meni.

Je na Battlelogu(forumu) razlaga, da pač zaokrožuje na 0 če je npr. 0,4% saj lahko pri določenih zadetkih pride tudi do decimalnega izračuna.

DrSergioDJ ::

Spock83 je izjavil:

to ni popravljeno, večkrat preverjeno danes.
...

Kenpachi ::

Jap, tile friendly markerji po moje ne bojo nikoli popravljeni :S
Zaraki Kenpachi.

Za cheaterje jih tudi en k* briga kot zgleda, zadnji teden smo enega igralca verjetno 100+ krat reportali na YT je celo video kako cheata pa še vedno igra. Video je bil že novembra lani objavljen na YT. Pa na nobenem serverju kar smo ga srečali ga niso nagnali. Kot zgleda te čase adminov sploh ni.

tole misliš?

v čem je potem sploh fora?

Zgodovina sprememb…

Ne!

Tega
Video

Je spremenil svoj alias na drugega pred mesecem in še vedno igra veselo :)

Mene samo fascinira kako jim je to lahko sploh zabavno. Oz verjetno jim je zabava drkarnje v glavo. No jaz preprosto grem iz severja, če je kakšen cheater.

No jih je pa kar nekaj :D
Kaj, če bi vsi imeli cheate :)

Je še kdo iopazil, da so nekatere mape bolje optimizirane oz. vijši CPU usage?

DarwiN ::

You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Sssaga ::

Sramota! Kaj delajo z igrami dons?!

Ima še kdo težavo z vstopom in game po današnjem updatu?

matija14 ::

Meni se je po dolgem času zgodilo, da je očitno server zaštekal: "Game disconected, something went wrong". Nisem dobil niti reporta o rundi očitno, pa bilo je že skoraj konec TDM-ja, ampak točk mi očitno ni/ne bo priznalo.

Včeraj in danes nisem mogel in game, niti se premikati po serverjih, skratka razen profila nisem mogel ničesar. Po updatu battleloga mi je tudi po 5 poskusih, + resetih, še vedno ponujalo update. Tudi update pb ni pomagalo. Že zmanjkalo idej (čiščenje, defrag,...). Na koncu pa sem mozzilo dal na prvotni default in glej, dela...
Morda bo komu v pomoč

sennheiser ::

Firefox je pr men bil vedno problem v bf. Že v bf3 je blo ogromno crashanja na ta račun v 4ki pa tut.

Misasagi ::

Zadnje je bil problem z neupdejtanim PBjem. Moraš rocno nadgradit da dela kot mora...

Riff ::

na geforce 8800gts 640Mb z 1024x768 na low detajlih se singl player še nekako da špilat :)

galu ::

WE ARE INVESTIGATING AN ISSUE WITH SPAWNING, IF YOU ARE EXPERIENCING THIS ISSUE IN-GAME PLEASE UPDATE YOUR PUNKBUSTER FILES.
Tako to gre.

grumpyanže ::

yoyo.

Če je kdo za igranje v skupini me dodajte
http://battlelog.battlefield.com/bf4/so...

naš server:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/se...

Joinajte facebook.
https://www.facebook.com/slobf4?ref=hl

DrSergioDJ ::

normal...kdo sploh še igra normal? :P
...

Assass1n ::

Dobra je tale igra sam sem tok slap, že v trojki nism bil neki pa mam cez 100ur na njej tuki je pa še hujš vse skup :D mogu bi se doma ornk zageekat za kšn mesec hehe
Igram pa večino sam deadmatch, morm se prvo zadet naučit preden grem na druge načine.
Kdaj se pričakuje da bo premium dodatek kej v akciji?
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne
««
35 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1996297325 (61356) opeter
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61280772 (37371) oo7
»

Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )

19337058 (25348) matija14
»

Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?

353998 (3616) r3dkv1c4

Več podobnih tem