» »

Battlefield 4

Battlefield 4

Temo vidijo: vsi
««
28 / 66
»»

Kenpachi ::

I don't really care, naj si vsak misli svoje.

Itak igram in bom se dolgo igral BF. Je pa zgolj povprecen spil, ravno zaradi taksnih tehnicnih fuckupov.
Zaraki Kenpachi.

Tr0n ::

Polygon je znizal oceno BF4 na 4 (prej 7) zaradi stability tezav. :)

chucki ::

Men se bo speglal, 2 okvirja spustim v njega ( bil je na stopnicah) jaz pa spodaj, a glej , ko me pa on vidi pa 1 metek...
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Dami ::

chucki je izjavil:

Men se bo speglal, 2 okvirja spustim v njega ( bil je na stopnicah) jaz pa spodaj, a glej , ko me pa on vidi pa 1 metek...

Welcome to the club :)
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

54j0 ::

Mja, stopnice so kot nek polprevodnik za metke.

Bolf3nk ::

:))

manniac ::

Bolf3nk je izjavil:

:))

EPIC ahahaha

miraldi ::

Dami je izjavil:

chucki je izjavil:

Welcome to the club :)

Enako se meni dogaja.. + to, da mi v tanku kot gunnerju(sicer občasno) laga vbistvu mi tisti merek od strojnice kar poskakuje po ekranu, ampak v Attack Helijih imam pa resne probleme bit gunner, ker skoraj nemogoče kaj zadet, ker imam obupen lag ;( TV missle boljše, da sploh ne probavam..

Nevem v čem je problem. Razmišljal že, da bi naložil Windows 7(sedaj imam Win 8.1).. Sej nevem..

Še vendo mi je BF4 super le te buge naj odstranijo ćimpreje..

Btw imate v Originu nastavljeno, da vBF4 odpre v x64 bitnem načinu?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Spock83 ::

Baje so eni problemi na win 8 in mrežnih karticah s starejšimi driverji. Poglej, če je kakšna novejša verzija.

Dua'L ::

GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

BigWhale ::

r3dkv1c4 je izjavil:

Ali pa recimo huda fora je, ko prefinjeno postaviš claymorko v hc mode serverju.....potem pa priteče teammate in ga rukne v luft.Jezen, ko pajk naredi punish, meni pa niti najmanj jasno, kaj zaboga je zdaj to-vmes sem že pozabil na claymorko.8-O

Ja, al pa k s tankom zapeljes na friendly mino in te raznese. CIST nerealno!

chucki ::

Hm realno je, saj mina ne ve, če si friendly or not :D
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

r3dkv1c4 ::

chucki je izjavil:

hmmm....nekje je meja friendly al pa ne.....na hc mode govorim.
Recimo nerealno je tut, da skočiš čez vejico in umreš...ko pa skočiš iz 2. nadstropja hiše pa samo malo pojoče in že teče naprej....
Tu je skregana vsa logika z realnostjo in nerealnostjo....
...ampak point je v temu, da neka mine in claymorke in ostale pasti bi pač morale delovati friendly...
....najbolj utrgana je pa scena, ko se po parih minutah ujameš sam na claymorko....LOL...za crknt od smeha....nič jasno potem pa ugotoviš, da si taliban(sam sebe ubiješ).

Spock83 je izjavil:

Baje so eni problemi na win 8 in mrežnih karticah s starejšimi driverji. Poglej, če je kakšna novejša verzija.

Bom danes namestil nove driverje za mrežno, če je morda res v tem problem.
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

b00mer ::

mniraldi

men je na 8 non stop vn metal..uglavnm katastrofa..na 7 zelo redko

b00mer je izjavil:

mniraldi

men je na 8 non stop vn metal..uglavnm katastrofa..na 7 zelo redko

Res?

Saj meni drugače zelo malokrat vrže ven iz igre/zašteka mogoče 1x na teden. Sem šel za foro probat dve rundi
siege of shanghai in me ni vrglo iz serverje.

Imam pa probleme z lagom v vozilu(posebej v heliju), killed in action ter netkodo ;(
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

r3dkv1c4 je izjavil:

chucki je izjavil:

Recimo nerealno je tut, da skočiš čez vejico in umreš...ko pa skočiš iz 2. nadstropja hiše pa samo malo pojoče in že teče naprej....
...ampak point je v temu, da neka mine in claymorke in ostale pasti bi pač morale delovati friendly...
....najbolj utrgana je pa scena, ko se po parih minutah ujameš sam na claymorko....LOL...za crknt od smeha....nič jasno potem pa ugotoviš, da si taliban(sam sebe ubiješ).

To, da si v BF3 lahko mirno hodil po svojih minah je bilo trapasto.

Problem je v tem, da so minimap v HC ukinil in s tem ves spotting izgubi smisel. Tako tudi recon ni vec recon ampak sniper. Pa se v battlelogu ne dela map view ce si na HC.

Torej mine in claymore delujejo na frendly gibanje?

Spock83 je izjavil:

Torej mine in claymore delujejo na frendly gibanje?

Da. Ko na Hardcore serverju postviš mine/claymore bo ob stiku ubilo tako nasprotnika, kot kogarkoli iz tvoje ekipe in pa tudi tebe.

Mine in claymori so res zaj*bane na HC serverjih ;)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

BigWhale je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

chucki je izjavil:

To, da si v BF3 lahko mirno hodil po svojih minah je bilo trapasto.

Problem je v tem, da so minimap v HC ukinil in s tem ves spotting izgubi smisel. Tako tudi recon ni vec recon ampak sniper. Pa se v battlelogu ne dela map view ce si na HC.

Tule se ne strinjam s teboj. Ce se ze gremo HC, da je taktika, potem je taktika. Pocepni za zaklonom, pritisni M, scekiraj mapo, ce je kaj spotano pred tabo, potem pa dalje. Hoo-ah?

Ceprav sem nasel vceraj HC server z HUD vklopljenim. Torej normal brez 3d spottinga in 60HP. Kar cool.
Zaraki Kenpachi.

Mavrik ::

Problem je samo da je večina hardwara in cel commander mode neuporaben, ker preprosto nimaš časa se ukvarjati s spottanjem. Ker ni niti realistično, ker ne dobiš niti zanesljivo radio feeda noter, ko kdo kaj spota.
The truth is rarely pure and never simple.

Ziga Dolhar ::

Ja - fentali so polovico gedžetov (npr. prenosne detektorje gibanja) in, najbolj ironično, še motion senzor v vozilih (kjer - morda za razliko od pešadje - ni nič nenavadnega, da imaš pred seboj "radar" screen).
https://dolhar.si/

Mene moti tudi to, da niti kompasa ni na ekranu.

galu ::

Ta Attack Heli se mi zdi kot ena leteča krava, tako je okoren. Že res, da je za vozila strup, ampak za vse ostalo pa je bolj ali manj neuporaben. Gunner ma IMO dosti manjši efekt kot v BF3.

Scout Hewi FTW. :D
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

Sam to je za znoret.

Zakaj mi to dela oz.piše?

Battlefield 4 China Rising Expansion Download Failed ???

Kaj je temu Originu bednem?

To mi je včeraj začelo delat vsakič, ko sem pognal Origin. Kljub temu, da imam Premium in sem tudi igral BF4 China rising mape..

Sem zvečer odstranil komplet igro + Origin, Punkbuster, Battlelog Web Plugin in ESN sonar.

Danes sem nanovo naložil BF4 in mi China Risinga sploh ni naložilo. To butasto sporočilo mi napiše po parih sekundah:

Ta Origin je res za zažgat ko te kar neki j*be..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

54j0 ::

Tudi jaz sem moral dvakrat namestiti zadnji update in china rising. Nimam pojma, zakaj. Potožiti imam še nad "server-join-error", ki ga še kar niso odpravili. Lepo je imeti join Q, še lepše je, če ta tudi dela. Sicer pa je hit-detection na prvi pogled slabši, kot pred patchem - še pogosteje me zadenejo, ko sem že par metrov za steno. Tudi "aktivne sence" določenih objektov (zastave, ventilatorji,...) mi na trenutke utripajo, ko jih pogledam z določenih kotov. In tudi teksture na nekaterih mapah na trenutke utripajo. Močno dvomim, da je kriv moj hardware, ker v bench programih ni videti napak, temperatura pa je (prekleto) nizka na vseh bistvenih komponentah. Ne vem, bolj kot igram, več napak vidim. Ali pa je vsak nov popravek slabši od prejšnjega, heh. Recimo, da je za preživeti, a daleč od ideale. Moje potrpljenje počasi usiha :>>.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 54j0 ()

BigWhale>Problem je v tem, da so minimap v HC ukinil in s tem ves spotting izgubi smisel. Tako tudi recon ni vec recon ampak sniper. Pa se v battlelogu ne dela map view ce si na HC.

hvala bogu,da so ga, point hc je ravno v tem,da ni minimap-a če pa dobro poslušaš ti pa itak pove, na kateri strani je nasprotnik, recimo: west of your position, itd...

Če ga spotaš, ga mortar vidi in gunner v kamionu, itd...
en kup stvari je, ki s spotanjem dobijo smisel...

galu>Ta Attack Heli se mi zdi kot ena leteča krava, tako je okoren

tank v zraku:))
razen viper, ki je kolikortok uporaben, kar se tiče gunnerja se mi zdi, da nima take moči kot je imel v bf3, drugače je ok....

je pa recimo Z11-w strah in trepet, če imaš še dva dobra inžinirja s seboj, enega z aa raketami, da pomaga pri little birdu, da prej pade
in enega z rpg-jem da pomaga pri vozilih na tleh...
potem ostali nimajo šans.

PA kaj je res z tem Originom.

Sploh mi noče Updejta narest. Dam lepo checj for update pa mi pravi bf4 is up to date.

Ma kako je up to date, če ma pa igra skupno velikost samo 28,6Gb!!!

Se da kje ročno najdt update na netu?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

r3dkv1c4 je izjavil:

BigWhale>Problem je v tem, da so minimap v HC ukinil in s tem ves spotting izgubi smisel. Tako tudi recon ni vec recon ampak sniper. Pa se v battlelogu ne dela map view ce si na HC.

hvala bogu,da so ga, point hc je ravno v tem,da ni minimap-a če pa dobro poslušaš ti pa itak pove, na kateri strani je nasprotnik, recimo: west of your position, itd...

razen viper, ki je kolikortok uporaben, kar se tiče gunnerja se mi zdi, da nima take moči kot je imel v bf3, drugače je ok....

je pa recimo Z11-w strah in trepet, če imaš še dva dobra inžinirja s seboj, enega z aa raketami, da pomaga pri little birdu, da prej pade

Kot ze receno, tudi v HC mas mapo, sam M moras stisnit. Pa nalima ti jo cez cel fris.
Zaraki Kenpachi.

miraldi je izjavil:

Sploh mi noče Updejta narest. Dam lepo checj for update pa mi pravi bf4 is up to date.

kaj pa če tole probaš

Origin stops downloading every time it hits a 500-1000MB threshold o Link

Fix Start Origin in R&D mode o Link

Exit Origin
Create a new empty document on your desktop
Enter the following in the file:

[connection]
EnvironmentName=production

[Feature]
CdnOverride=akamai

Save the file as EACore.ini
Now start Origin. Upon start you will be asked if you want to import the file you just created on your desktop. Press Yes. This will overwrite your old config-file.

Information The EACore.ini file is deleted from your desktop as soon as you import it. If you ever want to leave R&D mode you need to go to the location where Origin is installed and delete the EACore.ini file found there.

A kdo ve če je kakšna razlika med 8GB in 16GB v bf4? Pa kak oje z hyper-threadingom? Dela OK?

matija14 ::

miraldi je izjavil:

Sam to je za znoret.

To mi je včeraj začelo delat vsakič, ko sem pognal Origin. Kljub temu, da imam Premium in sem tudi igral BF4 China rising mape..

Sem zvečer odstranil komplet igro + Origin, Punkbuster, Battlelog Web Plugin in ESN sonar.

Danes sem nanovo naložil BF4 in mi China Risinga sploh ni naložilo. To butasto sporočilo mi napiše po parih sekundah:

Enako dela meni, samo da sem lahko zdownloadal China Rising datoteke in lahko igram na serverjih s China Rising mapami. NE pa na tistih China Rising, ki imajo zraven ikonco letala(torej očitno nekih uradnih China Rising). Drugače pa mi isto napiše download failed, ko da update...

Bolf3nk je izjavil:

miraldi je izjavil:

kaj pa če tole probaš

Exit Origin

[connection]

[Feature]
CdnOverride=akamai

Now start Origin. Upon start you will be asked if you want to import the file you just created on your desktop. Press Yes. This will overwrite your old config-file.

Information The EACore.ini file is deleted from your desktop as soon as you import it. If you ever want to leave R&D mode you need to go to the location where Origin is installed and delete the EACore.ini file found there.

Nerazumem kaj točno moram nardit.

Kaj je mišljeno z Fix start R&D mode?

Mi lahko daš link strani kjer si dobil navodila!
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Kenpachi je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Kot ze receno, tudi v HC mas mapo, sam M moras stisnit. Pa nalima ti jo cez cel fris.

mi ne govorimo o mapi temveč o minimapi, ti je zdaj kaj bolj jasno????

miraldi je izjavil:

Bolf3nk je izjavil:

miraldi je izjavil:

kaj pa če tole probaš

Exit Origin

[connection]

[Feature]
CdnOverride=akamai

Nerazumem kaj točno moram nardit.

Kaj je mišljeno z Fix start R&D mode?

Mi lahko daš link strani kjer si dobil navodila!

... ne razumeš ANG? Zapreš origin. na namizju narediš beležnico... noter vpišeš

[connection]

[Feature]
CdnOverride=akamai

In shraniš kot EACore.ini

Ponovno zaženeš origin in te vpraša če želiš zamenjat file.... stisneš JA in je to to.

en je to postal stran nazaj. Je pa bila to rešitev, katerim je prekinjalo dl

Razumem angleško :-)

Niso mi napotki čisto jasni.

Se pravi kopiram to dam ime beležnice dam EACore.ini

Žalostno, da se treba zajebavat kljub zapravljenih 80€ :@
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

da ono kopiraš noter in shraniš kot EACore.ini... poženeš origin in bi ti moralo samo zaznat ta file...

Bolf3nk je izjavil:

da ono kopiraš noter in shraniš kot EACore.ini... poženeš origin in bi ti moralo samo zaznat ta file...

Sem naredil to.

Sedaj mi v gornjem desnem kotu piše: R&D production-EC 2

Kaj sem z tem izboljšal? Kaj pravzaprav pomeni R&D?

Še vedno ne gre inštalirat Patcha(885mb).
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Tr0n ::

Ze dolgo casa nisem spilal zadevo, so jo kaj pofixali al je se vedno borked? :)

miraldi je izjavil:

Bolf3nk je izjavil:

Sem naredil to.

Sedaj mi v gornjem desnem kotu piše: R&D production-EC 2

Kaj sem z tem izboljšal? Kaj pravzaprav pomeni R&D?

Še vedno ne gre inštalirat Patcha(885mb).

imaš mogoče blokiran origin v FF? druga ne vidim

So kr pofixali...crasha ne več, onega emp efekta tudi ne vidim, sound bug pa je tudi history :P

barocco ::

miraldi je izjavil:

Sam to je za znoret.

Tako imam jaz.Imam inštalirano B4(include-CHINA Rising)nato posebi vstavu +B4 PREMIUM CODO ZA vse DLC-je.
Ko sem updejtu levo sliko China Rising je OK ,ko sm probu ŠE desnega(sploh ne vem zakaj ga kaže) pa napiše error.
Problemov med igro nimam,amapk vseeno me moti.
prilagam sliko da boste vidl kako je.Ima še kdo tako mogoče V oRIGINU.

Aja še to sm prebrau danes,da bodo poštimali..
http://www.polygon.com/2013/12/4/517558...
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: barocco ()

barocco je izjavil:

miraldi je izjavil:

Sam to je za znoret.

Tako imam jaz.Imam inštalirano B4(include-CHINA Rising)nato posebi vstavu +B4 PREMIUM CODO ZA vse DLC-je.
Ko sem updejtu levo sliko China Rising je OK ,ko sm probu ŠE desnega(sploh ne vem zakaj ga kaže) pa napiše error.
Problemov med igro nimam,amapk vseeno me moti.
prilagam sliko da boste vidl kako je.Ima še kdo tako mogoče V oRIGINU.

Aja še to sm prebrau danes,da bodo poštimali..
http://www.polygon.com/2013/12/4/517558...

Evo oba imava isto. Meni tudi kaže v Library BF4 Premium, BF4 China Rising Early Access pa desno BF4 China Rising(preload december 17).

Tudi meni ni jasno zakaj mi desno sliko China Risinga, če pa imam/imava Premium.

Tudi pri meni na desni ikoni vrže error.

Nevem pa zakaj mi pravi BF4 is up to date kljub temu, da mi manjka update saj je velikost le 28,6Gb ;(

Treba na support pisat..
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Jaz sem to uredil, vidim, da ima veliko ljudi isti problem. Tudi meni se je dogajalo IDENTIČNO, dokler nisem našel fixa na Battlelog forumih.
Rešitev je v linku, gre pa za .reg file, ki uredi določene stvari v registru. Sedaj lahko igram tudi na China Rising serverjih. Link: http://goo.gl/wpAmo1

Zgodovina sprememb…

• spremenil: matija14 ()

matija14 je izjavil:

Jaz sem to uredil, vidim, da ima veliko ljudi isti problem. Tudi meni se je dogajalo IDENTIČNO, dokler nisem našel fixa na Battlelog forumih.
Rešitev je v linku, gre pa za .reg file, ki uredi določene stvari v registru. Sedaj lahko igram tudi na China Rising serverjih. Link: http://goo.gl/wpAmo1

Link za download ne deluje: Sorry, you can't view or download this file at this time.

Daš lahko povezavo kjer si našel debato in rešitev?
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

Se opravičujem, sem dal očitno napačen link. :)
Evo, dol proti koncu te strani najdeš link: http://battlelog.battlefield.com/bf4/fo...

klkkkkkkkkkk ::

mene zanima kako ta špil MP(64) dela na athlon x4 750K

lp

r3dkv1c4 je izjavil:

Kako pa naj vem kje je west of my position, ce se niti kompasa nimam? :>

Problem pomanjkanja minimape je predvsem v tem, da nardi precej gadgetov samo na pol uporabnih. K trije sniperji po tebi pokajo res nimas casa na mapo gledat kje so enga spottal. Tud ce poslusas kaj ostali 'govorijo' je to ponavadi cist kaoticno, ker ne ves kdo komu govori in ker se je kar tezko orientirat.

SkyFlyer ::

klkkkkkkkkkk je izjavil:

mene zanima kako ta špil MP(64) dela na athlon x4 750K

lp

Kaj pa grafična??

Frend razmišlja o nakupu računalnika okoli 320-350€ vzel bi mu 7770/7790

Lp

res nima noben athlona x4 750K in laufa BF4 MP 64/32?

Zgodovina sprememb…

««
28 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1996297278 (61309) opeter
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61280767 (37366) oo7
»

Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )

19337054 (25344) matija14
»

Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?

353998 (3616) r3dkv1c4

Več podobnih tem