» »

Battlefield 4

Battlefield 4

Temo vidijo: vsi
««
29 / 66
»»

DarwiN ::

Ene 40 fps bi že imel povprečno na 64 igralcev.. Če pa lahko pričakuješ kakšne večje fps drope, pa ti verjetno ne bo znal nihče povedat... Tut tisti ne, ki ima točno ta procesor, ker igra itak vsakemu drugač laufa..

Ampak ja, komot kupiš igro... Jaz sem imel ušiv X4 620, navit na 3Ghz in mi je ravno malo zmanjkalo, da ni bilo igralno... Tko da bi tale tvoj moral bit ravno dovolj..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

sennheiser ::

Se je kdo mogoče že poigral na integrirani grafiki na I5 procesorjih? Bolj iz firbca me zanima če zadeva dela sploh za kak comander... Da vem če se mi splača sploh probat.

ShowDown ::

Od zadnjega updejta je Siege of Shanghai zame neigralen. Ostale mape igram po 2 uri skupaj, Shanghai crashne v roku 5 minut. Ima kdo podobne težave?

barocco ::

ShowDown je izjavil:

Od zadnjega updejta je Siege of Shanghai zame neigralen. Ostale mape igram po 2 uri skupaj, Shanghai crashne v roku 5 minut. Ima kdo podobne težave?

Zanimivo,meni pa Siege of Shanghai ni nikoli krešnu ,saj spomnem se ne.
Prej se sesuje kak Zavod 311 in G.Railway.
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

r3dkv1c4 ::

BigWhale je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

hvala bogu,da so ga, point hc je ravno v tem,da ni minimap-a če pa dobro poslušaš ti pa itak pove, na kateri strani je nasprotnik, recimo: west of your position, itd...

Če ga spotaš, ga mortar vidi in gunner v kamionu, itd...
en kup stvari je, ki s spotanjem dobijo smisel...

Kako pa naj vem kje je west of my position, ce se niti kompasa nimam? :>

Problem pomanjkanja minimape je predvsem v tem, da nardi precej gadgetov samo na pol uporabnih. K trije sniperji po tebi pokajo res nimas casa na mapo gledat kje so enga spottal. Tud ce poslusas kaj ostali 'govorijo' je to ponavadi cist kaoticno, ker ne ves kdo komu govori in ker se je kar tezko orientirat.

glej to deluje kot kompas, se pravi če reče north of your position je isto kot 12 o`clock in to pomeni naravnost od trenutka gledanja, ko te obvesti...
Ne vem, če je ravno kaotično, ker mi se super znajdemo, ko sledimo tem navodilom....vedno, ko nekdo spota, vsakemu igralcu posebej prilagodi informacijo in ti povem, da izkušnje kažejo, da so kar točne.

...bf je vedno bolj narejen za taktično igranje in ne za divjanje, kot to zahteva način igranja cod.
V real battle-u je isto, kaj imaš tam zemljevid in ti nariše iz kje poka sniper po tebi....:))

Igralci, ki so navajeni na minimap, se ponavadi težko znajdejo brez njega, ker so navajeni nanj in potem delujejo zbegano.
Meni osebno je to najbolj neumno, da te nekdo spota in potem 15 ljudi poka po tebi, ker drugače noben nobenega niti ne vidi...pač vsak ima svoje prioritete...

ShowDown je izjavil:

po sledenju crashov sem po večini opazil, da ko je crash to pomeni, da pade server
če takoj po crashu pogledaš v listo serverjev, tvojega serverja ni več gor...oz. je prazen, ker vse igralce pomeče dol.

Predvsem so še vedno serverji problem.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

klkkkkkkkkkk ::

DarwiN je izjavil:

Ene 40 fps bi že imel povprečno na 64 igralcev.. Če pa lahko pričakuješ kakšne večje fps drope, pa ti verjetno ne bo znal nihče povedat... Tut tisti ne, ki ima točno ta procesor, ker igra itak vsakemu drugač laufa..

Ampak ja, komot kupiš igro... Jaz sem imel ušiv X4 620, navit na 3Ghz in mi je ravno malo zmanjkalo, da ni bilo igralno... Tko da bi tale tvoj moral bit ravno dovolj..

Eh ne potem bo raje vzel FX 6300 + 7770Ghz...
Samo zanimalo me je, ker naj bi se Athlon x4 750K dobro navijal na švoh platah in stock coolerju 4,2-4,4Ghz.
Pa bi vzel raje
Athlon x4 7850 1GB/7790 2GB
FX 6300 7770 1GB

to je za frenda .... jza ima FX 6300+ 5870

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

fx6300 all the way, že zaradi tega, ker lahko kasneje upgrada, fm2 pa bolj težko..
#brezpodpisa

Pa bi vzel raje
FX 6300 7770 1GB

fx6300 itak.. In pa rabljeno 7850.... Ker 7770 jaz ne bi kupoval..

Rabljeno 7850 mu poišči za 100-120€.. Rama pa skoraj vseeno ali ima 1Gb ali 2Gb.. Itak ni bistvene razlike pri 1080p resoluciji..

Mimogrede: V Nemčiji dobiš novo 7850 za 127€ (poštnina vključena).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

Od zadnjega updata, se je špil poslabšal. Directx errori... prej pa mi je delalo 50 ur brez nekih težav.

DirectX in memory leak probleme sem jaz odpravil tako, da sem grafiko prestavil na medium, in vedno zaprem čim več chrome tabov in drugega softvera... Kadar prestavim na HIGH ali ULTRA, oziroma če imam odprtih denimo 3 word dokumente in 15 chrome tabov, mi začne takoj javljat memory error in directx error..

Beta pač. :)

Ni to problem. Jst ko špilam mam itak use zaprto. Eror vrže ne glede na nastavitve. Sj ne rečm.... špil dela ok ko dela. Sem reset naredil in je zj bf delal 2 ure brez težav v eno.

klkkkkkkkkkk ::

DarwiN je izjavil:

Pa bi vzel raje
FX 6300 7770 1GB

fx6300 itak.. In pa rabljeno 7850.... Ker 7770 jaz ne bi kupoval..

Rabljeno 7850 mu poišči za 100-120€.. Rama pa skoraj vseeno ali ima 1Gb ali 2Gb.. Itak ni bistvene razlike pri 1080p resoluciji..

Mimogrede: V Nemčiji dobiš novo 7850 za 127€ (poštnina vključena).

mogoče pri 7850 1Gb ali 2Gb res nima, ker se zlahkoto navije višje... jaz imam pa pri 5870 probleme.... štopa ram

Crysis 3
CPU gre pod 40% loada + GPU pod 65% zaradi rama ... ko malo navijem ram oz. do max je razlika občutna... čeprav je zelo malo ko pa znižam (saj tako sem preveril, če je res 1Gb rama kriv) no razlika je bila več kot očitna...

BF3 only MP.

Bi lahko kdo kakšen benchmark z MP 64 prilepil gor z i5/i3 haswell vs ivy in FX 6300/8300?

lp

No za kaj takeag bo že zbral :)
http://www.hardwareversand.de/articlede...

Zgodovina sprememb…

mateii ::

Mene pa zanima nekaj glede letal....

Probaval sem že svašta pri air superiority...ma ne rata mi nardit več ko 3 kille na celih jebenih 10-15minut kolk air superiority traja (300 ali 400 ticketov).

A mi lahko en obrazloži kaj pri hudiču delam narobe?
Menvriranje letal mi ni tuje in mi gre brez problema, al mam jaz tako srečo al nevem da dost fragov mi tak al tak drugi poberejo pa dobim kill asistov mali miljon, z raketami mu pobereš SAMO cca pol healtha? Z strojnico sem pa nesposobn pa res ono minimalno ranim a je kaka posebna lokacija na letalu kam ga morš zadet?!...pa mam 30mm canon?

Ma kdo kak nasvet?
Očitno sem res totalno nesposobn v tem al kaj? Pa nabolj mi je to smešno da en majo eni konstantno 25 fragov a jaz ne spležem čez povprečno 3?
Gledal sem tutoriale pa ni nič novega...sem totalno unlucky....nevem, enostavno nimam pojma.

Ma kdo kak nasvet, karkoli?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mateii ()

galu ::

Ja, brez mitraljeza ne boš fental letala sam.

Drugače pa se meni zdej niti battlelog več ne posodablja.
Še sreča da je double XP. ;((
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

matija14 ::

mateii je izjavil:

Mene pa zanima nekaj glede letal....

Probaval sem že svašta pri air superiority...ma ne rata mi nardit več ko 3 kille na celih jebenih 10-15minut kolk air superiority traja (300 ali 400 ticketov).

A mi lahko en obrazloži kaj pri hudiču delam narobe?
Menvriranje letal mi ni tuje in mi gre brez problema, al mam jaz tako srečo al nevem da dost fragov mi tak al tak drugi poberejo pa dobim kill asistov mali miljon, z raketami mu pobereš SAMO cca pol healtha? Z strojnico sem pa nesposobn pa res ono minimalno ranim a je kaka posebna lokacija na letalu kam ga morš zadet?!...pa mam 30mm canon?

Ma kdo kak nasvet?
Očitno sem res totalno nesposobn v tem al kaj? Pa nabolj mi je to smešno da en majo eni konstantno 25 fragov a jaz ne spležem čez povprečno 3?
Gledal sem tutoriale pa ni nič novega...sem totalno unlucky....nevem, enostavno nimam pojma.

Ma kdo kak nasvet, karkoli?

Če najdeš 300 ali 400 ticketov air superiority potem nebi smelo biti problema dobiti več killov. Jaz imam problem z enim assigmentom, kjer moraš jet fighter ribbon dobit(dobiš ga za vsakih 5 killov z letalom) in je na 100 ticket serverju preprosto prehitro konec. ;(

Ja napiši v server browser tam da ti filtrira server name pa not vpiši 400 pa ti bo najdo serverji ko majo v imenu 400 tickets al pa 400 ticket rates.

Nevem, sem zabil menda že 3 ure v tem pa dobim povprečno po 3 kille na rundo...enkrat celo 4. Res nevem kaj delam narobe, ko da sem največi amater.
Sej glih zarad tega assigmenta se mi gre :) za te jet figter ribbone, drugač mi dol visi za letala :).

Sem pa bral na battlelogu je ene xy tem za te ribbone da ma folk težave al jim kdo odnese frag al dobiš killed in action ker se en v tebe zaleti al prideš do vehicle disabled pa se letalo raztrešči predn ga kao ubiješ.
Baje bi naj blo lažje v conquestu to dobit...ker če pogledaš v helikoterih se ponavadi pelje vsaj 2 oz 3 ljudi...če maš srečo tudi 5 in evo ti ribbona če slatiš heli z petimi ljudmi.
Pa še en nasvet sem opazo da so baje ladje zlo zlo mala malca proti letalom...tam pa maš tudi ponavadi enga ko vozi pa dva talenta vsakega na svoji strojnici :)...se splača to probat ko pa živcirat v air-superiority

Zgodovina sprememb…

KaiV6 ::

ali pa se najde 4 (najmanj za startat server), 5 kolegov, ki se joinajo na prazen server in si pomagajo med sabo :) pac vsak zrtvuje malo K/Dja :)
<insert>podpis.html</insert>

mortal ::

Kenpachi je izjavil:

fireX88 je izjavil:

ta igra je ratala tak bullshit da to ni res!!!

Tip je ragequitter :D

Soni ::

update
GAME 888,35MB
SERVER R15

BigWhale ::

r3dkv1c4 je izjavil:

glej to deluje kot kompas, se pravi če reče north of your position je isto kot 12 o`clock in to pomeni naravnost od trenutka gledanja, ko te obvesti...

Joj, nehaj no. North of your position lahko pomeni samo eno. Vsekakor pa to ne MORE in NE SME pomeniti 12 o'clock. Ce je to narejeno tako, je debilno. Res debilno.

r3dkv1c4 je izjavil:

Ne vem, če je ravno kaotično, ker mi se super znajdemo, ko sledimo tem navodilom....vedno, ko nekdo spota, vsakemu igralcu posebej prilagodi informacijo in ti povem, da izkušnje kažejo, da so kar točne.
...bf je vedno bolj narejen za taktično igranje in ne za divjanje, kot to zahteva način igranja cod.
V real battle-u je isto, kaj imaš tam zemljevid in ti nariše iz kje poka sniper po tebi....:))

Ce ti 'prilagodi informacijo' za vsakega igralca posebaj, je to se bolj trapast kot prikazovanje zemljevida. Zdaj je vse skupaj narejeno na pol. Sporoci ti lokacijo sovraznika v nekem imaginarnem koordinatnem sistemu, ki je drugacen za vsakega igralca posebaj.

Ne samo to, da ima vsak svoj faktor, vsak ima tudi svoj sever! :>

r3dkv1c4 je izjavil:

Igralci, ki so navajeni na minimap, se ponavadi težko znajdejo brez njega, ker so navajeni nanj in potem delujejo zbegano.
Meni osebno je to najbolj neumno, da te nekdo spota in potem 15 ljudi poka po tebi, ker drugače noben nobenega niti ne vidi...pač vsak ima svoje prioritete...

Tako ali tako ni 3D spottinga in je zemljevid edini nacin, da pogledas kje je sovraznik. Minimap je v vozilih povsem realna moznost. In se enkrat, zaradi pomanjkanja minimapa je en kup dodatkov v igri precej brezpredmetnih.

To je vecji problem kot pa to, da bi pogresal minimap in ne bi mogel igrati brez njega.

Kenpachi ::

Mja, proximity scan nazalost izpade...
Zaraki Kenpachi.

Tr0n ::

In, so kaj pofixali al niso? :)

kriko1 ::

Fuck no. 2 kao next-gen igri izdajo in oboje je nek polizdelek.
Če bi bli to indie projekti, bi že zdavnaj zaprli garažo. Verjetno jih preorders držijo pokonci.

EA, get your shit together. Ker sem fan NFS serije, ga v takem stanju kupim samo ko bo znižan na 5€ - ker trenutno pc port je ravno toliko vreden (brez dajatev).
Še dobro da nisem toliko v BF (BF3 imam), ker si ne predstavljam zapravit čez 100€ za vse skupaj, potem dobit alpha build kot main release. V bistvu BF4 sedaj vstopa v beta fazo (glavna funckionalnost izpolnjena, manjše napake se odpravljajo).

BigWhale>Joj, nehaj no. North of your position lahko pomeni samo eno. Vsekakor pa to ne MORE in NE SME pomeniti 12 o'clock. Ce je to narejeno tako, je debilno. Res debilno.

lol...no pa mi ti povej, kaj po tvoje naj bi pomenilo recimo north of your position?

BigWhale>Ne samo to, da ima vsak svoj faktor, vsak ima tudi svoj sever! :>

pa ravno to je point, kako pa bo potem kdo vedel, če bi vsem reklo nekaj istega, vsak pa je obrjen v svojo stran....

daj razloži kako je to po tvoje...me resnično zanima

Ja problem je, če igraš na minimap in ti vsi spotajo, ti pa niti ne veš kje je sovražnik...potem pa 15 ljudi poka po njemu...no sense.

BigWhale>Tako ali tako ni 3D spottinga in je zemljevid edini nacin, da pogledas kje je sovraznik. Minimap je v vozilih povsem realna moznost. In se enkrat, zaradi pomanjkanja minimapa je en kup dodatkov v igri precej brezpredmetnih.

Če še nisi ugotovil, je to timska igra, kjer je bistveno, da so igralci na zvočni povezavi...ravno zaradi tega, da veš ali kdo hodi okoli tebe ali ne...proximity scan deluje tudi zvočno, isto senzor od sniperja, na tisti strani, kjer piska, tam je sovražnih.
Bolja naglas, kot piska, bližje je....

Daj naštej, katere zadeve so brezpredmetne.

r3dkv1c4 je izjavil:

BigWhale>Joj, nehaj no. North of your position lahko pomeni samo eno. Vsekakor pa to ne MORE in NE SME pomeniti 12 o'clock. Ce je to narejeno tako, je debilno. Res debilno.

lol...no pa mi ti povej, kaj po tvoje naj bi pomenilo recimo north of your position?

BigWhale>Ne samo to, da ima vsak svoj faktor, vsak ima tudi svoj sever! :>

pa ravno to je point, kako pa bo potem kdo vedel, če bi vsem reklo nekaj istega, vsak pa je obrjen v svojo stran....

daj razloži kako je to po tvoje...me resnično zanima

Ce ti nekdo rece on your 12 o'clock je to pred tabo. Ce ti pa nekdo rece north of your position je pa to proti severu od tam kjer se trenutno nahajas, ne glede na to kako si obrnjen in kam gledas. North of your position je pred teboj samo takrat, ko si obrnjen proti severu.

To, da vsak igralec dobi drugacna navodila kje je spotted enemy je trapast ze samo po sebi.

Polozaj nasprotnika se sporoca ali po kvadrantih, kjer poves v katerem kvadrantu na zemljevidu je nasprotnik (absolutna pozicija na zemljevidu) ali pa po uri, glede na relativno pozicijo na tistega, ki mu to sporocas. Ce nekomu reces 'enemy at six o'clock' to pomeni zadaj. Za tistim kateremu poves.

Dretje 'severno od tebe' pa nima nobenega smisla, ce sovraznika res ni na severu. :) Smeri neba so tocno dolocene in se jih nikakor ne spreminja.

edi123 ::

BigWhale>Ce ti nekdo rece on your 12 o'clock je to pred tabo. Ce ti pa nekdo rece north of your position je pa to proti severu od tam kjer se trenutno nahajas, ne glede na to kako si obrnjen in kam gledas. North of your position je pred teboj samo takrat, ko si obrnjen proti severu.

Težko je človeku dopovedat, da so pač samo spremenili način izražanja iz recimo 12 o´clock to north iz west to 9 o´clock,itd....
Ker kompasa ni je pač to to... če ne verjameš meni potem prosi 2 prijatelja in pojdite na prazen server in poizkusite...pa boš sam ugotovil kaj je res in kaj ne.

Jaz se obračam po tem, kar sem ti povedal in zadeva drži...niti ne vem zakaj ne bi.
Ker recimo debilno bi bilo in nelogično, če je recimo tvoja baza na skrajnem jugu in ko se spawnaš v bazi, da bi ti reklo, enemy spotted south of your current position......kako pa bo sovražnik tam če to ni mogoče.....po tej logiki sem jaz prišel do teh zaključkov.

BigWhale>Dretje 'severno od tebe' pa nima nobenega smisla, ce sovraznika res ni na severu. :) Smeri neba so tocno dolocene in se jih nikakor ne spreminja.

nihče se ne dere tebi recimo sniper spotted north of your position ampak poslušaj kaj reče, ko nekoga spotaš ti: sniper spotted

Tvojemu sovojaku pa reče recimo sniper spotted north of your current position....in to je isto kot 12 o´clock ali po domače naravnost od trenutka kako si obrjen.
Jaz to razumem kaj hočeš povedat glede strani neba ampak na mapi ni nikjer označeno katera je stran neba na določenem delu mape....
V bf3 je bil kompas in potem je bilo tudi logično, da smo sledili temu.

Če meni ne verjameš, imaš na to temo ogromno razpisovanja po raznih forumih od bf4.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

Bojda bi se znal na mapi Paracel Storm skrivat megalodon: 8-)

Pa še o teh malih samuraj kipcih s skritimi številkami, preko katerih se je dokopal do omenjenega passworda (iz zgornjega videa):

The battlefield mystery continues. :)

Svetovno. Res zanimive fore :)
Vsaka čast da se je nekomu dejansko dalo samuraje iskat, jaz niti enga nisem opazo :D pa sem po onem slapu šel 100x mimo hehe

Za defiblirator sem sicer vedo ampak da držiš [Use] pa maš pickup...wow

Zgodovina sprememb…

Tr0n ::

Slisim, da se se vedno dosti crasha. :)

Spock83 ::

Meni je včeraj enkrat pri triurnem igranju zamrznil.

Mavrik ::

Tr0n je izjavil:

Je bistveno boljše, samo še vedno so občasni crashi. Siege of Shanghai še vedno ne dela in zmrzuje igro :)
The truth is rarely pure and never simple.

Bolf3nk ::

Jaz že nisem imel crasha.. se ni ti ne spomnim, kdaj mi je nazadnje. Pred tisti prvim patchom

r3dkv1c4 je izjavil:

Težko je človeku dopovedat, da so pač samo spremenili način izražanja iz recimo 12 o´clock to north iz west to 9 o´clock,itd....
Ker kompasa ni je pač to to... če ne verjameš meni potem prosi 2 prijatelja in pojdite na prazen server in poizkusite...pa boš sam ugotovil kaj je res in kaj ne.

Ce so tako spremenili nacin izrazanja, potem je to neumno. Sever je vedno na severu in ne naravnost pred tabo, ce nisi obrnjen na sever.

r3dkv1c4 je izjavil:

Jaz se obračam po tem, kar sem ti povedal in zadeva drži...niti ne vem zakaj ne bi.

Zakaj to ne bi drzalo? Zato ker je narobe. Torej, ce igra pravi, da je sever vedno pred tabo, potem je narobe narejena, to je podobno, kot bi trdil, da je smer levo vedno za tabo. :> Nelogicno in odstopa od vseh do sedaj uporabljenih standardov.

r3dkv1c4 je izjavil:

Ker recimo debilno bi bilo in nelogično, če je recimo tvoja baza na skrajnem jugu in ko se spawnaš v bazi, da bi ti reklo, enemy spotted south of your current position......kako pa bo sovražnik tam če to ni mogoče.....po tej logiki sem jaz prišel do teh zaključkov.

Jaz upam, da si se zmotil. :)

r3dkv1c4 je izjavil:

Tvojemu sovojaku pa reče recimo sniper spotted north of your current position....in to je isto kot 12 o´clock ali po domače naravnost od trenutka kako si obrjen.
Jaz to razumem kaj hočeš povedat glede strani neba ampak na mapi ni nikjer označeno katera je stran neba na določenem delu mape.

*rage quit* Ce je zemljevid fiksen je sever VEDNO na vrhu zemljevida. Nevem no, nas so to naucili v soli. North of your current position je pac naravnost proti severu, vseeno kam imas rit obrnjeno. BF4 je kolosalno narobe narejen, ce ne dela tako. :)

r3dkv1c4 je izjavil:

V bf3 je bil kompas in potem je bilo tudi logično, da smo sledili temu.
Če meni ne verjameš, imaš na to temo ogromno razpisovanja po raznih forumih od bf4.

Na standardnih serverjih, ki niso hardcore in je minimap vklopljen, je sever povsem lepo oznacen na zemljevidu in ves kako si obrnjen.

Po tvojem sta sedaj dve moznosti kaj pomeni 'north of your position':

- pomeni to kar pravis ti in oznake na minimap ne veljajo
- v hardcore in standard nacinu je pomen north of your position razlicen

Nevem no.

fireX88 ::

BigWhale je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

Ce so tako spremenili nacin izrazanja, potem je to neumno. Sever je vedno na severu in ne naravnost pred tabo, ce nisi obrnjen na sever.

r3dkv1c4 je izjavil:

Zakaj to ne bi drzalo? Zato ker je narobe. Torej, ce igra pravi, da je sever vedno pred tabo, potem je narobe narejena, to je podobno, kot bi trdil, da je smer levo vedno za tabo. :> Nelogicno in odstopa od vseh do sedaj uporabljenih standardov.

VelikiKit, korenje ti želi povedati, da je to pri igranju in če je nekaj pred tabo je to Notrh oz 12 o`clock, saj med igranjem neboš ven vlekel kompasa in iskal kje je sever, ker v tem času lahko DICE izda že dva patcha... To je mišljeno v HC. Pa tudi se bi upal trditi, da to uporabljajo tudi v normal, ker komu se pa da pogledat v katero smer je obrnjen in to razložit kje je sovražnik, ampak bo avtomatsko rekel north oz 12 o`clock če je pred njim. Vsekakor se pa strinjam, če igra pravi da je sever vedno pred tabo, potem je narobe narejena!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

FireX88 ma prav...nehajta se kregat, če mu ne verjameš pa idi na normal server pa boš vido da je north glede na na minimap spodaj včasih (tud v realnosti nisi konstantno na sever obrnjen ane :)?) in takrat pač to pomeni za tabo...v hardcore pa je itak fail da ni minimapa ker spoti pomenijo en k**** če ti neveš kje je trenutno kera stran neba :).

54j0 ::

V HC že prej ni bilo minimape. Ne samo spot, tudi mortar je nekoristen(ali pa ga jaz ne znam uporabljati brez zemljevida).

Ne da pretirano spotam/uporabljam mortar, a mi je takoj padlo v oči.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 54j0 ()

miraldi ::

DarwiN je izjavil:

Bojda bi se znal na mapi Paracel Storm skrivat megalodon: 8-)

Pa še o teh malih samuraj kipcih s skritimi številkami, preko katerih se je dokopal do omenjenega passworda (iz zgornjega videa):

The battlefield mystery continues. :)

Lol :))

Jaz sem vpisal tko kakor kaže v prvem videu in res sem aktiviral Assihnment PHANTOM PROSPECT:
200 kills with Assault rifles0/200
200 kills with Main battle tanks0/200
Get a 300 meter headshot 0/300

Mislim pa, da je to taka skrivna reklama EA/DICE, da prodajo še več komadov BF4 Premium.

Megalodon??? Hahahaha itak..

Aja koda za vpisat je pa: bumpinthenight
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: miraldi ()

kriko07 ::

Nameravam kupiti BF4.
In me zanima kje bi ga lahko dobil v SLOVENIJI NAJCENEJE??
Hvala za odgovor.

Poglej pod male oglase...ga ena 2 prodajata za 25€...pol pa premium nabaviš prek neta...najcenejša opcija.

Tr0n je izjavil:

slabo slišiš...meni v zadnjih 3 dneh ni niti 1x

Dami ::

miraldi je izjavil:

Jaz sem vpisal tko kakor kaže v prvem videu in res sem aktiviral Assihnment PHANTOM PROSPECT

Meni pa noče vpisat nobenega znaka, zloada vse in ko bi mogu vpisat password, kot da ne dela tipkovnica (ja imam premium). Anyone?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Dami, pač ne boš videl dinozavrov... Žal.. :)

Meni dela... Samo assignment je še treba uspešno končat in že tauham z megalodoni. :P

virusZz ::

Pa ga je že kdo našel al gre za še en mi? :)
virusZz

miraldi ::

Dami je izjavil:

miraldi je izjavil:

Jaz sem vpisal tko kakor kaže v prvem videu in res sem aktiviral Assihnment PHANTOM PROSPECT

Meni pa noče vpisat nobenega znaka, zloada vse in ko bi mogu vpisat password, kot da ne dela tipkovnica (ja imam premium). Anyone?

Uporabljaš Mozzila firefox?

Naloži si Google chrome men tud z mozzilo ni šlo pisat ;)
i7 12700k
RTX 4070ti
32Gb

virusZz je izjavil:

Pa ga je že kdo našel al gre za še en mi? :)

Če si ogledaš prvi video, boš videl, da so dokazi, da gre za nekaj velikega, zelo prepričljivi...

virusZz ::

To sem že videl...vendar tam ni prišel do dokaza, da dejansko obstaja ta Megadolon.
virusZz

Imaš verbalni dokaz ustvarjalcev, da gre za nekaj velikega, potem pa še vrsto drugih namigovanj, ki kažejo v isto smer...

Sicer pa nihče ne ve za kaj gre, ker še nihče ni razvozljal te uganke.. Možno je res tudi, da DICE samo trola, ampak močno dvomim, da bi šli tako daleč za prazen nič..
««
29 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1996297279 (61310) opeter
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61280767 (37366) oo7
»

Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )

19337056 (25346) matija14
»

Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?

353998 (3616) r3dkv1c4

Več podobnih tem