» »

Battlefield 4

Battlefield 4

Temo vidijo: vsi
««
6 / 66
»»

Jerry000 ::

galu je izjavil:

Pa sem si rekel, da do konca leta res nobenega špila več... Hvala kmetek. ;((

Pa ti veš da še GTA5 pride :D?

Dami ::

A ta premium deal ma sam zavvi al bo to postala praksa povsod?
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

fireX88 ::

premium ima tudi origin, vendar kupiš bf4 plus dodatno še premium, kar te pride 100€... ne razumem pa, zakaj ima zavvi bf4+premium v enem za 44€, ali jaz kaj narobe razumem...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

Tomaž ::

Jaz mislim da je to samo premium in ne vključuje igre
|XFX PRO 850W|Intel i7 4770k 4,5|MSI Z87-GD65 GAMING|
|Kingston Hiperx 2x 4Gb|Asus R9 290 Direct CU II OC|
|Intel SSD 520 180Gb|WD Blue 2Tb|Corsair H75|

Tomaž je izjavil:

Ja tudi meni se tak zdi. Malo smešno sicer, ker je to edini bf4 (PC) artikel, ki ga ma zavvi. Če so sam dlcji, zakaj pol špila nimajo? Je pa res, da niso nikjer v onem Q&A niso potrdili da dobiš dejansko tudi špil, čeprav so vprašanja bila, ampak samo da vklučuje 5 dlc keyev.

Kenpachi ::

Kako bo sam premium, pa še to piše Free Premium Expansion DLC When You Pre Order Now.

Se pravi, kaj, kupiš nič, pa dobiš free DLC?
Zaraki Kenpachi.

DarwiN ::

If something sounds too good to be true, it probably is.

To mora bit nek skeč.. Saj jim menda ne smrdi denar.. Ker tudi če bi bil tak total package 60€, bi se ljudje ravno tako pojedli zanj.. Ni logike..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

LitralSM ::

Tomaž je izjavil:

Ta premium ni enak premiumu iz BF3.

Če kupiš BF4 Premium Edition, to pomeni DA PREDNAROČIŠ, prejmeš EN dodatek ZASTONJ, ostale pa moraš pravtako plačati.
Vir: Zavvi.co.uk

Kenpachi je izjavil:

Kako bo sam premium, pa še to piše Free Premium Expansion DLC When You Pre Order Now.

Igro in en dodatek.

Ta dodatek bo med drugim v premium paketu

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: LitralSM ()

To je kot je bil preorder za bf3, ce si preorder dal si dobil dodatek back to kharkh.

LitralSM je izjavil:

Tomaž je izjavil:

Ta premium ni enak premiumu iz BF3.

Če kupiš BF4 Premium Edition, to pomeni DA PREDNAROČIŠ, prejmeš EN dodatek ZASTONJ, ostale pa moraš pravtako plačati.
Vir: Zavvi.co.uk

Kenpachi je izjavil:

Igro in en dodatek.

Ta dodatek bo med drugim v premium paketu

The description states "Features: Five digital expansion packs featuring new multiplayer maps and in-game content"
Could you confirm that as per what the description states above this is the Premium "Edition" which includes all 5 future expansion packs in the ?34.98 asking price?
Thanks,

Kind Regards,
Mark Lewis

Hello Mark,

Thank you for getting in touch about DLC for Battlefield 4.
The premium edition will come with a code which will give you access to all 5 DLC over a period of a year once the DLC is released and you will be able to download this content from the marketplace.
If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.
Kind regards,

Matthew
Zavvi.com Customer Service Team

Originally Posted by Me

Item: Battlefield 4 - Free Premium Expansion DLC When You Pre Order Now PC
Can you please confirm that this is the full Battlefield 4 game as well as the Premium Expansion DLC which includes all the five expansion packs?

Thank you

Originally Posted by Zavvi
Thank you for getting in touch regarding your DLC codes.

I can confirm that the DLC codes for this items are below:

Five digital expansion packs featuring new multiplayer maps and in-game content
Two-week early access to all expansion packs for an edge on the competition
Exclusive personalization options including camos, paints, emblems, dog tags and more
Priority position in server queues
New content every week
12 bonus Battlefield 4 Battlepacks
Seamlessly transfer Premium membership from Xbox 360 to Xbox One and PS3 to PS4

Please accept my apologies for any inconvenience this may have caused you.
If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.
Kind regards,

Aran
Zavvi.com Customer Service Team

Jaz si pri prvem odgovoru razlagam kot samo Premium brez igre. V drugem (Battlefield 4 - Free Premium Expansion DLC) pa igro in en DLC. Ne vem zakaj je v drugem napisano kot da je Premium zraven. Če je kdo naročil naj pove kaj je v resnici dobil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tomaž ()

Če pazljivo preberete vse 3 odgovore, ki jih je linkal kmetek, nikjer ne piše, da izdelek vklučuje igro in dlcje. Za prva dva je informacija samo da dobiš 5 keyev za dlcje, pri tretjem je pa navedena razlika med to edicijo, kjer dobiš 5 dlcjev (samo spet ni izrecno navedena sama igra) ali pa normalno, kjer dobiš samo enega (sicer tudi tu ni navedeno, vendar vsi vemo 100% da je to navadna preorder varianta torej špil+kinezi). Cel svet okol prodaja standard preorder za cca 40-45€, origin pa ima ta premium dlc paket za 50$. Enostavno je to nerealno da bi za 43€ dobil vse. Kok sn bral je folk naročal tudi deluxe verzijo, ker je baje pisalo, da bojo dobili vse dlcje kasneje, samo to spet ne vem če je blo uradno potrjeno. Predno bo izšel prvi dlc si lahk EA še 5x premisli.

Itak gre za zavajanje.. Vprašanje edino, ali je namerno, ali pa plod nesposobnosti...

Ker bojda samo na Originu prodajajo to deluxe različico (ali kakorkoli) in stane ~85EUR...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

Če bi Premium bil to bi ga naročil to je nekje v meji realnega ker je na originu 50€ ampak mislim da bom raje počakal ker je vse tako dvoumno napisano. Osnovno verzijo igre pa bom dobil z Ati grafično kartico, ki jo nameravam kupit septembra

places like zavvi, hut, argos do this all the time. They take your money (even from pre-orders), gather interest on it from the bank, then say it's a mistake and let you wait a further 1-3 weeks before they refund you.

Tole bo najbrž bistvo... In ne samo to.. S takšnim zavajajočim oglaševanjem generirajo neskončno prometa na njihovo stran, poleg tega pa marsikdo niti ne bo zahteval refunda... Skratka, zanje je ta nateg win-win-win-win-win-win-win..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

kmetek ::

pomoje na zavviju še sami ne vejo.

Hrvati očitno naročajo BF4 + premium iz Brazilije (preko brazilskih proxyjev) po uber ugodni ceni, ki pa je tko na hitro nisem zasledil...

Naj nekdo razišče zadevo.. Nimam časa.. 8-)

DarwiN je izjavil:

Hrvati očitno naročajo BF4 + premium iz Brazilije (preko brazilskih proxyjev) po uber ugodni ceni, ki pa je tko na hitro nisem zasledil...

Naj nekdo razišče zadevo.. Nimam časa.. 8-)

Jaz sem lani Bf3 Premium preko Indijskega proxyja naročil ki je bil cca. 10€ cenejši. Kasneje so ceno spremenili na enako kot v EU :D

Tudi jaz sem preko Indijskega.. Premium namreč. Zase sem po običajni poti dal 43€, za nečaka pa potem po "indijski poti" le 22€..

In ja, kolk sem uspel zaslediti, je v zgornji nitki določenim Hrvatom uspelo kupiti po "brazilski" ceni..

hrvati niso neumni. Sam sem iz brazilske strani Nuuvem kupil LA Noire za 2EUR!

http://www.nuuvem.com.br/produto/1174-b...

Mate pa BF4 za okoli 32EUR, brez DLC. Pa za druge igre majo tut ful ugodne cene, na primer cena za Mortal Kombat Komplete edition (ta novi) je 15EUR brez popustov

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

mailer ::

Pa si je možno potem nastaviti angleški jezik ali imaš vse v Braziskem, indijskem,... jeziku?
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz

torej je na zavviju res igra + premium?

RC14 ::

Se že mogoče kaj ve, kakšne bodo zahteve za igro, da bo gladko delovala na 1920x1080 resoluciji ?
Upam, da ne bodo previsoke zahteve,da bi vsaj tekoče delovalo na kakšnih 7950, gtx670 in podobnimi karticami ?
Na battlefield strani piše System Requirements- Coming Soon!:|

Lp
:4770K@4.5GHz @ BeQuiet!Dark Rock Pro2; MSI Z87 GD65 Gaming; 16GB RAM:
::GTX 1060 6GB; SSD Samsung 840 EVO 250GB; SEAGATE 3TB+3TB+1TB; LG 27"IPS::
:::: XFX 850W Black Edition; X-Fi Titanium; Fractal Design ARC R2 ::::

Bolf3nk ::

...nekaj podobnega kot bf3

mailer je izjavil:

Pa si je možno potem nastaviti angleški jezik ali imaš vse v Braziskem, indijskem,... jeziku?

Anglešk je use. Sej steam nima ekskluzivnih jezikov. Če je na steamu pol je 100% anglešk jezik

zavvi je zafrknil......so popravili.

jp, sev vidu :/
bilo je prelepo, da bi bilo res!

Shit happens... So pa vseeno se vedno poceni, danes je 42eur ta verzija s chajna rajzing.

Same base igre niti ne najdem pod 40eur nikjer. (na dlcompare je sicer napisano, da ima go2arena za 35eur, sam so sami negativni komentarji v zvezi s tisto stranjo).

Znabit da bom pustil preorder na zavviju.
Zaraki Kenpachi.

BigWhale ::

Jaz sem naredl preorder na Originu. tistih deset evrov, ki bi jih utegnil prihraniti z narocilu kje drugje sem not prinesel ze samo s tem, da nisem bral pol kile drobnega tiska. :)

Machete ::

Preordri špilov so (zame) debilizem.
Počakaš kaj se spaca, pregledaš kritike, komentarje in kupiš.
Po raznih straneh se pa itak dobi danes vse za pol retail cene..

No, sej beto bomo vec al manj vsi spilali...
Zaraki Kenpachi.

Skyman ::

Uradne sistemske zahteve za Battlefield 4

Minimum Requirement:
-OS Windows Vista SP2 32-Bit (with KB971512 System Update)
-Processor AMD Athlon X2 2.8 GHZ Intel Core 2 Duo 2.4 GH
-Memory 4 GB
-Graphics Card AMD Radeon HD 3870 NVIDIA Geforce 8800 GT
-Graphics Memory 512 MB
-Hard Drive 30 GB

Recommended :
-OS Windows 8 64-Bit
-Processor AMD Six-core CPUIntel quad-core CPU
-Memory 8gb
-Graphics Card AMD Radeon HD 7870 NVIDIA Geforce GTX 660
-Graphics Memory 3gb
-Hard Drive 30gb

Zanimivo pod recomended win 8 me res zanima koliko % win 7 uporabnikov gre na win 8 oz na win 8.1 zaradi špile :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Pro_moted ::

Me zanima do koliko bo graphic memory nabijalo. Pri BF3 pridem tja do 1850 Mb, bo zanimivo videt če bo kaj več.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3
FirePro V4900 ;Corsair Vengance 16Gb
XFX 650W;Corsair Force GT, Asus Xonar DGX

Isotropic ::

fak, se vedno 8800gt pod minimum. je dejansko tako hitra ali je zaradi x360?

def0r ::

Ne vem meni je neigralno (BF3-MP) 15-25fps na hd4890, E6850:/

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: def0r ()

Skyman je izjavil:

Uradne sistemske zahteve za Battlefield 4

Zanimivo pod recomended win 8 me res zanima koliko % win 7 uporabnikov gre na win 8 oz na win 8.1 zaradi špile :D

lol.. windows nima veze. da bi moral it na windows 8, ker tako piše pod recomended? kakšna razlika, pa bi naj bila med W7 in W8? ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bolf3nk ()

Lonsarg ::

Itak da nkma veze, pac napisejo najnovejso verzijk ppd rekcomemded to je praksa.

Je pa ze 13% ljudi, ki igra na Steamu na Windows 8, tak da gemerji so eni prvih, kk upgradajo ocitno.

r3dkv1c4 ::

Lonsarg je izjavil:

Itak da nkma veze, pac napisejo najnovejso verzijk ppd rekcomemded to je praksa.

Je pa ze 13% ljudi, ki igra na Steamu na Windows 8, tak da gemerji so eni prvih, kk upgradajo ocitno.

Ze da igra 13% steam uporabnikov na win8, bf3 pa ne igra toliko in bf4 tudi ne bo več kot par % uporabnikov na win8....počasi ampak zelo počasi se bo procent večal.

Tr0n ::

Ne bo se kaj dosti povecal, dokler ne bo Windows 9 po mojem. 8 ima zelo slab ugled v gamerski sferi.

LitralSM ::

Tr0n je izjavil:

Ne bo se kaj dosti povecal, dokler ne bo Windows 9 po mojem. 8 ima zelo slab ugled v gamerski sferi.

Zakaj že?
Za igričarja se ne spremeni skorajda nič, ker itak ne gleda Windowsev ampak špile. Win8 torej gamer namesti samo zaradi hitrosti.

Upam, da ste doumeli kje kupite kaj.
Osnoven špil = nek določen $
Špil plus 1 map pack = osnoven špil + 10 $
Premium - vsi map packi = cena osnovnega špila.

r3dkv1c4 ::

LitralSM>Win8 torej gamer namesti samo zaradi hitrosti.

Mi lahko pokažeš kakšen test, kjer je win8 v prednosti v fazi igranja proti win7

hojnikb ::

win8 ma dx11.1, zato je pod recommended.
#brezpodpisa

Skyman ::

hojnikb je izjavil:

win8 ma dx11.1, zato je pod recommended.

Ja se obrazložitev!

You may have noticed that its mentioned under the recommended specs that Windows 8 is required to run the game. Both Windows 7 and 8 are fully supported but its the DirectX 11.1 features that would only be available on Windows 8.

“We use DX11.1, there are some optimizations in it (constant buffer offsets, dynamic buffers as SRVs) that we got in to the the API that improves CPU performance in our rendering when one runs with DX11.1. This will be in BF4.” DICE

SLO_Robert ::

A ce imas SLI , 2x 2048MB rama , je to za spil 4096MB , al mors met enojedrno , ki ima 3GB al pa 4GB rama?

SLI ti šteje "samo" 2048 RAMa.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3

kaj ista zadeva je tudi pri crosfire?

Tudi je enaka zadeva.
AMD FX8120;GB 990FXA-UD3

potem imaš dejansko drugo grafično na pol mrtvo... Tega do sedaj nisem vedel.

sennheiser ::

Scalable Link Interface @ Wikipedia

Nimaš mrtvo drugo grafo. Tole si preber, bol konkretno SFR in AFR. Drugače pa hja se vid vpliv konzol nažalost. Ampak je tole tako tako malo nategvanje. Čim je full hd monitor na minimum konfiguraciji sigurno ne bo delal normalno. Dejstvo da že bf3 na 4870 na full hd monitorju na low komaj dela govori samo zase. Recommended bo pa pomoje tako tako na full hd delalo na high z ene 40-50fps več dvomim.

Mrlič ::

Bo BF4 tudi imel tisti totalno prizadet "Return to Combat area! 10,9,..1..suicide"? Raje vidim, da imam na nebu viden/neviden zid, ki me koj ubije kot da se mi za las rata rešiti iz crasha helikopterja, da me potem ubije to, da sem par metrov predaleč pristal s padalom...

Tole je že v igri od prvega BF.

Moreš res biti talent, da ti uspe pridet v to območje. Mogoče 1x na 10 fajtov.
««
6 / 66
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Battlefield 1 (Battlefield 5) (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1996295570 (59601) opeter
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61280185 (36784) oo7
»

Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )

19336946 (25236) matija14
»

Modern Warfare 3 ali Battlefield 3 multiplayer?

353977 (3595) r3dkv1c4

Več podobnih tem