Forum » Loža » Skupinske vadbe in licenca
Skupinske vadbe in licenca
BlueX ::
Pozdravljeni, imam vprašanje.
Sam imam dolgoletne izkušnje s področja fitnessa, prehrane, in skupinskih vadb ki jih izvajam in imam veliko več "pojma" kot veliko tako oklicanih trenerjev z FZS(Fitness zveza slovenije), saj mi to ni le poklic ampak moj vsakdanjik in že nekaj let 1. stvar. Zanima pa me, ali se lahko inšpektorat "vtakne" v to ko vodim skupinske vadbe kljub temu da stranka podpiše pogoje med katerimi je:Seznanjen sem da je vodena vadba, vodena s strani rekreativnih in nelicinciranih voditeljev vadb.
Sam imam dolgoletne izkušnje s področja fitnessa, prehrane, in skupinskih vadb ki jih izvajam in imam veliko več "pojma" kot veliko tako oklicanih trenerjev z FZS(Fitness zveza slovenije), saj mi to ni le poklic ampak moj vsakdanjik in že nekaj let 1. stvar. Zanima pa me, ali se lahko inšpektorat "vtakne" v to ko vodim skupinske vadbe kljub temu da stranka podpiše pogoje med katerimi je:Seznanjen sem da je vodena vadba, vodena s strani rekreativnih in nelicinciranih voditeljev vadb.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Fitness v LJ (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 9921 (5339) | Kayzon |
» | Fitnes v KopruOddelek: Šport | 5658 (2017) | Facebook dev |
⊘ | Kako pomagati cloveku ki ima mentalne tezaveOddelek: Loža | 2496 (1920) | Raptor F16 |
» | Sobno koloOddelek: Šport | 4000 (3052) | Han |
» | Katero napravo za domace sobno razgibavanje?Oddelek: Loža | 3010 (2822) | TOP |