Forum » Na cesti » Problem z barvo za avto
Problem z barvo za avto
menjalnik ::
Helov, naj mi nekdo pove kaj delam narobe, imam srebrn avto in tu pa tam imam kako pikco od kamenčka zato sem si kupil srebrno barvo s točno številko barve kot jo ima moj avto in je problem, ko kaj pobarvam, da je na začetku prava svetlo siva barva, ko se pa posuši pa postane temno siva, barva je na osnovi vode, kaj delam narobe?
lp
lp
RejZoR ::
Kolk star je avto in kakšna barva avta je (navadna ali metalik)? Vedi, da barve z leti zbledijo in če je avto star ne vem 10 let in je redno dolgo stal na soncu imaš že tle odstopanja. Metalik barve pa so itaq hinavske in nikoli ne bo isto.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com
MadMax ::
Preko barve pride še brezbarven lak...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
menjalnik ::
SkIDiver ::
Vikking ::
al pa z pulir pasto malo zapuliraj ,pa bo takoj bolje :D
Ja dejansko je to res :) Samo ne smeš preveč pritisnit
Ne pozabit da se ne polira barva, ampak brezbarvni lak ki ščiti barvno osnovo. Zatorej če ima sprej z vmešanim lakom, ne bo nič naredil pametnega s poliranjem.
Če je starejše vozilo, bo odtenek nove barve po kataloški številki vedno drugačen. V bistvu če bi hotel izenačit nianse s poliranjem, bi v bistvu moral spolirati preostali del vozila. Ne pa tistega na katerega jei nanesel barvo.
Pa še to, če je barvna osnova preveč drugačna ni šans da izenačiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vikking ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poliranja avtomobilaOddelek: Na cesti | 8283 (4275) | Hatchback678 |
» | Barvanje celega avtomobilaOddelek: Na cesti | 22274 (18951) | N0t0ri0us |
» | Črni avtomobil (umazanija,praske)Oddelek: Na cesti | 10676 (9554) | bambam20 |
» | Poliranje avtomobilaOddelek: Na cesti | 8124 (930) | RejZoR |
» | Cena barvanja avtomobilaOddelek: Na cesti | 53373 (51889) | lufthammer |