Forum » Zvok in slika » pošiljanje signala iz PC v reciver
pošiljanje signala iz PC v reciver
violamb ::
Mi lahko kdo pove, kako nastavim nastavitve, da bo prihajal orginal zvok v reciver.
Npr film ima DTS surround meni pa predvaja na reciveru v stereo zvoku.
računalnik imam povezan prek zunanje zvočne kartice SB XFI 5.1 PRO preko optičnega kabla.
Hvala za pomoč
Npr film ima DTS surround meni pa predvaja na reciveru v stereo zvoku.
računalnik imam povezan prek zunanje zvočne kartice SB XFI 5.1 PRO preko optičnega kabla.
Hvala za pomoč
Dami ::
Codec/software, ki ga uporablaš za predvajanje morš nastavit da ti ne dekodira ac3/dts in bo tako avtomatsko receiver prevzel. Recimo primer za LAV filters.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.
JanezH ::
En teden nazaj sem imel enak problem in po kar nekaj časa zafrkavanja sem ugotovil, da je treba v nastavitvah moje zvočne narediti tole:
Control panel / Sound / Realtek Digital Output(Optical) / Advanced tab izbereš DTS Interactive (5.1 Surround)
Mogoče je pri tebi podobno.
Control panel / Sound / Realtek Digital Output(Optical) / Advanced tab izbereš DTS Interactive (5.1 Surround)
Mogoče je pri tebi podobno.
violamb ::
Ampak ti pol ko poslusas glasbo prevaja zvok v stereo?
Ker jaz bi rad tako nastavil, da reciver predvaja orginal zvok.
Prek WD TV Live mi to dela pravilno
Bom stestiral to hvala za pomoc, samo da najdem CD z software od zvocne kartice.
Ker jaz bi rad tako nastavil, da reciver predvaja orginal zvok.
Prek WD TV Live mi to dela pravilno
Bom stestiral to hvala za pomoc, samo da najdem CD z software od zvocne kartice.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 5.1 zvok v PC igrah?Oddelek: Zvok in slika | 4971 (1387) | KTr1sk |
» | Ali je 5.1 sistem res samo za filme in ne za glasbo?Oddelek: Zvok in slika | 6585 (6027) | Arntor |
» | Theatron Agrippa DTS 7.1Oddelek: Zvok in slika | 5348 (3663) | jRk0 |
» | prostorski zvok v igrah prek optikeOddelek: Zvok in slika | 1414 (1222) | shinko |
» | [Hi-Fi] - DTS, Dolby Digital, Dolby Pro Logic II,... (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7890 (6645) | gumby |